vineri, 11 ianuarie 2019

Câteva răspunsuri scurte – Consiliul


Prin Ronald Head

”Când ni se pune că noi ne creăm propria noastră experiență, vă referiți la sinele nostru mai înalt sau la sinele meu 3D sau la o combinație a celor două?”

Recunoaștem că folosirea pronumelui ”voi” duce la o oarecare confuzie. În cazul întrebării pe care ați pus-o aici, cu toate acestea, răspunsul este că separările dintre ”sine” sunt făcute de către voi în scopul comunicării dintre diferitele funcții ale ființei întregi care voi sunteți. Și am dori să începeți să vă adaptați conceptului că toate aspectele voastre sunt în manifestare în fiecare moment. Deci, da, aveți dreptate să suspectați că ambele răspunsuri sunt corecte. După cum am mai spus și înainte, nici o decizie nu este luată vreodată fără permisiunea voastră expresă. Este posibil ca aspectul vostru care se consideră a fi întreaga voastră ființă, deși este departe de asta, să nu-și mai amintească și să nu fie de acord cu alegerea.

”Ce fac oamenii greșit atunci când este vorba de manifestare și cum poate fi acest lucru corectat?”

În primul rând subliniem că oamenii manifestă. Dacă nu manifestați, voi manifestați un om care nu manifestă. Voi aveți capacitatea de a manifesta ceva ce nu vă doriți. Aveți capacitatea de a manifesta ceva ce este în detrimentul vostru. Pentru a-l parafraza pe unul dintre filozofii voștri, voi sunteți o manifestare și sunteți, prin urmare, manifestați. Nu o puteți face într-un mod greșit. Dar puteți învăța pe calea cea grea, dacă așa alegeți. Și trebuie să spunem că pare că o faceți destul de des. Cei care văd și conștientizează acest lucru vor învăța acum cum să-și controleze aceste abilități destul de repede. Cei care nu o fac, nu pot. Oamenii au trecut cu mult dincolo de punctul celei de-a 100-a maimuță, dar mulți își mai doresc să facă parte dintre maimuțele mai puțin numeroase. Multe lucruri vă trag înapoi, dar frica de ceea ce s-ar putea întâmpla este cel mai mare obstacol. De ce nu spuneți ”Nu-mi pasă. Mă duc după ea! (Vreau asta! n.t.)” Aflați cine sunteți.

”Nu vom experimenta conștiința ”unimii” în corpul fizic (așa cu ne-ați cerut să facem), să ne creștem în mod semnificativ energia (la nivelul celei a lui Dumnezeu!) și să ne ”prăjim” corpul fizic?”

Dacă ne-ați fi pus această întrebare în 2011, răspunsul nostru ar fi fost da. Cu toate acestea, ați primit, și continuați să primiți, actualizări energetice încă de atunci. Până când acest lucru ar ajunge să fie o problemă, nu va fi o problemă. Creatorul vostru nu are nici un interes să vă prăjească.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.