vineri, 4 ianuarie 2019

Mesaj pentru Noul vostru An – Consiliul


Prin Ronald Head

Este potrivit să începem prin exprimarea aprecierii noastre pentru cei care ne-au urmărit mesajele până acum. Unii dintre voi aveți rezerve față de unele lucruri pe care le-am împărtășit cu voi, dar totuși aveți o dorință profundă să vă găsiți și să vă amintiți adevărul, așa cum îl veți și descoperi, pe care îl purtați adânc în voi. Descoperirea voastră va aprinde aceiași dorință și în cei din jurul vostru. Iar efectele acestui fapt asupra lumii voastre personale și a lumii în general, vă vor uimi.

Adeseori, pe parcursul vieții voastre de zi cu zi, pierdeți din vedere faptul că voi creați istoria pe care vi-o veți aminti mai târziu. Acest lucru nu a fost niciodată mai adevărat și mai predominant decât este astăzi. Acestea sunt zile istorice dragi prieteni, dragă familie.

V-am spus că în ultima perioadă a ceea ce voi numiți an, lumea voastră se va schimba în mod dramatic. A făcut-o, și totuși, cufundați în momentele lui, așa cum sunteți, este dificil pentru voi să o percepeți în acest fel. În plus, se mai adaugă și faptul că mare parte din ceea ce s-a întâmplat, și continuă să se întâmple, este bine ținut ascuns vederii.

În lunile următoare, pregătiți-vă că multe vor ieși la lumină. Aceste lucruri nu sunt ceea ce noi dorim să discutăm cu voi. Dar dorim să discutăm modul în care v-ați putea descurca cel mai bine cu ele.

Un număr destul de mare dintre voi v-ați simțit izolați până în acest moment. În sensul că sunteți oarecum împrăștiați peste tot prin lume, și așa a și fost. Au existat, poate, suficient de multe contacte cu alții ca să vă dați seama că nu sunteți cu adevărat singuri, dar sunteți înconjurați de cei care nu văd lumea chiar așa cum o vedeți voi. Dacă nu ați început să înțelegeți motivul acestui fapt, dați-ne voie să vă spunem că voi v-ați așezat exact acolo unde va fi nevoie de voi. Și pentru acest moment v-ați pregătit.

Acum, vrem să spunem că aveți îndatoriri imense de îndeplinit, mișcări mărețe de condus sau schimbări de făcut? Nu, nu vrem. Dar, din nou, da, o facem.

Nu pierdeți din vedere faptul că voi sunteți ființe vibraționale cufundate într-o lume vibrațională. Puteți alege, de fapt, să fiți implicați în modurile pe care le-am menționat. Dar modul în care sunteți așezați în societățile în care trăiți este semnificativ în alte feluri. Cunoașterea voastră, vibrațiile voastre, judecata voastră sănătoasă vor fi foarte eficiente în moderarea schimbării haotice care începe să apară. Doar fiind sinele care voi sunteți, acolo unde sunteți este marele scop pe care ați ales să-l împliniți, fie că știți acest lucru, fie că nu. Pacea voastră, faptul că nu vă este frică, diferitele voastre abilități vor fi necesare în acest an. Lăsați ca anul și lumea să se dezlănțuie în jurul vostru. Alții vă vor simți tăria și calmul.

S-ar putea să fiți tentați să vă alarmați de ceea ce vedeți. Cu siguranță veți fi șocați de unele lucruri care se vor târî în lumină. Dar voi sunteți cei care vor fi în stare să vadă că aceasta este evoluția spre lumină. Omenirea trebuie să curețe, să nu mai permită niciodată ceea ce supurează nevăzut sub suprafață.

Așa va fi. Ați decis. Ați decretat. Așa să fie.

Acum, că toate acestea au fost spuse, dați-ne voie să facem o previziune pentru voi. La sfârșitul acestui ciclu (an n.t.), veți trăi într-o lume pe care veți fi în măsură să o percepeți ca fiind mult mai pe gustul vostru. Veți fi liberi de multe lucruri cu care nici măcar nu știați că vă luptați.

Vă proiectăm imaginea unei păsări acvatice care urcă în amontele uneia dintre căile voastre navigabile. Atât de calmă la vedere. Vâslind din greu sub suprafața apei. Asta se potrivește cu situația voastră. Dincolo de ceea ce vedeți, vâsliți din greu. Dar sunt și foarte mulți alții care vă ridică. Când voi vă ridicați, totul se ridică. Fiți în cunoașterea faptului că acesta este adevărul timpului vostru.


Traducere Monica Poka 


link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.