joi, 3 ianuarie 2019

Cererea Sufletului Vostru: Noul Vostru Început


Tărâmul Unicornilor prin Natalie Glasson

Noi, Tărâmul Unicornilor, venim cu binecuvântări și bucurie să vă salutăm. Întâmpinăm cu bucurie noul vostru început. Vă întâmpinăm cu inimile deschise și cu îmbrățișarea iubirii supreme în timp ce voi creați în ființa voastră o schimbare care aduce un nou început pentru voi în evoluția voastră spirituală. Această schimbare și acest nou început au fost îndelung așteptate, știați că un nou început a avut loc în ființa voastră acum datorită devotamentului pe care l-ați depus în trezirea voastră spirituală? S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă și ce va crea pentru voi noul început, cum se va manifesta în ființa și în realitatea voastră, precum și dacă veți fi conștienți de prezența noului vostru început.  

În această perioadă a ascensiunii noi, Tărâmul Unicornilor, dorim ca voi doar să acceptați că un nou început are loc în ființa voastră și că se va manifesta în perfecțiunea și sincronizarea divină pentru ca voi să-l experimentați. S-ar putea să vă experimentați noul început ca pe o nouă trezire a clarității în mintea voastră, ca pe un sentiment de pace care se revarsă asupra și prin ființa voastră, o pasiune nouă care apare și care vă influențează acțiunile fizice. Nu există un răspuns corect sau greșit la modul în care vă veți experimenta noul  început, el se va manifesta în mod perfect pentru voi făcându-vă să vă simțiți treziți și împliniți, în timp ce voi mergeți mai departe cu o mai mare ușurință. 

Din punct de vedere energetic, noul vostru început se naște din întreaga voastră ființă care a atins un anumit nivel de frecvență și vibrație, astfel încât, un semnal a fost exprimat și trimis din ființa voastră către nivelele mai înalte ale ființei voastre și către ghizii voștri. Acest semnal permite nivelelor mai înalte ale ființei voastre și ghizilor voștri să înceapă să vă transmită din Universul Creatorului codurile pe care sufletul vostru le-a cerut. Sufletul vostru a pus în acțiune anumite energii, înțelepciune și conexiuni pe care dorește să le experimenteze și să le întrupeze fizic în anumite momente din Universul Creatorului ca să vă accelereze cu adevărat ascensiunea. Adeseori acest lucru are loc în momente diferite pentru fiecare individ, cu toate acestea, energiile lui 2019, care sunt dedicate clarității, au creat un val de lumină care se ancorează în Pământ și în omenire, creând astfel un val de frecvență al luminii în mulți oameni pe Pământ. La începutul lui 2019 o mare majoritate a omenirii va experimenta o descărcare de informații, lumină și conexiuni din Universul Creatorului, așa cum sufletele lor au cerut. Această sincronizare îl ajută pe fiecare individ să se simtă imens de susținut și menținut în lumină deoarece fiecare experimentează susținerea fiecăruia care trece prin acest proces.  

Înțelepciunea, lumina, iubirea și conexiunile ancorate în ființa voastră din Universul Creatorului așa cum au fost cerute de către sufletul vostru, sunt cele care vor crea un sentiment de nou început în ființa, realitatea și evoluția voastră spirituală.

Importanța Primirii

Noi, Tărâmul Unicornilor, dorim să acordăm o importanță deosebită primirii energiilor și luminii de la sufletul vostru, aspectele voastre mai înalte și de la ghizii voștri. O practică, intenție sau focalizare zilnică asupra primirii, chiar și numai pentru câteva momente, vă va ajuta să vă deschideți ancorării și întrupării energiilor care curg spre voi ca urmare a cererii sufletului vostru.

Dorim să împărtășim cu voi viziunea noastră în ceea ce privește primirea pentru a vă oferi o perspectivă mai largă în legătură cu primirea care a fost cerută de sufletul vostru. Pentru noi, Tărâmul Unicornilor, primirea este un proces de deschidere a energiei, ființei, gândurilor și chakrelor noastre luminii. Vă deschideți pe voi înșivă, esența și miezul vostru, chiar dacă nu puteți înțelege ceea ce se află în voi. Vă deschideți fără frică cu certitudinea că sunteți pe deplin susținuți de adevărul vostru, de ghizi și de către Universul Creatorului. Pe măsură ce inițiați o expansiune a tot ceea ce voi sunteți, fiecare parte a ființei voastre începe să vibreze, îndepărtând vechile energii și obiceiuri, pregătindu-se pentru o nouă revărsare a conștiinței Creatorului. A primi înseamnă să te deschizi și să-ți dezvălui ființa, faptul de a face acest lucru vă ajută să fiți extrem de receptivi și capabili să captați tot ceea ce energetic vă este disponibil. În loc să atrageți energia în ființa voastră, mai degrabă să fiți dispuși să vă expansionați energetic fiecare parte a ființei voastre și, astfel, veți observa că primiți tot ceea ce aveți nevoie și chiar mai mult, fără să fie nevoie să încercați să faceți asta.

În acest moment în care sufletul vostru a creat cereri pentru valoroase instrumente energetice, înțelepciune și  conexiuni pentru a vă susține în realitatea voastră fizică și spirituală, o focalizare pe primire în fiecare zi devine foarte importantă și un mod de a vă crește relația cu sufletul vostru. Puteți experimenta și o mai profundă intimitate și conectare cu ghizii voștri deoarece ei vin mai aproape de voi ca să vă transmită tot ceea ce este potrivit și necesar în ființa voastră. Aceasta este cu adevărat o perioadă captivantă și de profundă înțelegere a ascensiunii voastre, deoarece relația cu sufletul vostru și cu ghizii voștri va înflori, făcându-vă să vă simțiți susținuți și purtați de iubitoarea lor prezență.  

”Mă deschid să primesc pe deplin ceea ce sufletul meu a cerut ca acum să fie ancorat în ființa mea. Pe măsură ce primesc, îmi dezvălui și-mi expansionez întreaga ființă dându-mi voie să vibrez astfel încât să fiu receptiv/ă la tot ceea ce-mi este disponibil să primesc. Știu că toate energiile, conexiunile, înțelepciunea și lumina sufletului meu care au fost cerute din Universul Creatorului se descarcă acum în ființa mea creând un nou început frumos în realitatea mea fizică și spirituală, promovând împlinirea, pacea, vindecarea și iluminarea. Recunosc și identific acum prezența sufletului meu și a ghizilor, susținerea lor iubitoare și ceea ce-mi transmit, precum și evoluția în relația noastră. Sunt receptiv/ă să recunosc prezența și influența pozitivă a noului început asupra întregii mele ființe și realități, mișcându-se în armonie cu curgerea divină care se dezvoltă din interiorul meu. Mulțumesc.”

S-ar putea să doriți să afirmați invocația noastră în fiecare zi pentru a vă susține experimentarea noului vostru început. Sau s-ar putea să doriți să meditați practicând arta primirii și să descărcați energiile cerute de sufletul vostru pe deplin în ființa voastră.

Influența noului vostru început va fi durabilă, sinteza noului vostru început cu ființa și realitatea voastră va avea loc după o perioadă de timp care este cea mai potrivită pentru fiecare individ. Procesul de integrare poate fi rapid sau poate dura o perioadă mai lungă de timp, dar indiferent de durata procesului vostru de integrare, totul este potrivit și perfect pentru fiecare dintre voi.

S-ar putea să doriți să vă dați voie să fiți deschiși și receptivi în viața voastră de zi cu zi, pe măsură ce noi experiențe și oportunități vor fi atrase spre voi datorită schimbărilor și trezirii care are loc în ființa voastră. Fiți deschiși către noi direcții, căi și idei care se manifestă. Vă rugăm să știți că noi, Tărâmul Unicornilor, acționăm ca o puternică sursă de susținere și ca un far de ajutor pentru voi. Dacă aveți nevoie vreodată de orice formă de ajutor vă rugăm să ne chemați pe noi, Tărâmul Unicornilor, energiile noastre vă vor învălui și vă vor ghida.

”Tărâm al Unicornilor, invoc iubitoarea voastră asistență, ghidare, îmbrățișare și vindecare. Vă rog să mă susțineți acum în înțelegerea procesului prin care trec, modul în care mă susțineți și cum mă pot ajuta singur/ă. Vă mulțumesc profund pentru susținerea voastră iubitoare, pentru atenția și constanta voastră prezență. Vă mulțumesc!”

Cu darnice binecuvântări Unicorne,

Tărâmul Unicornilor

Traducere Monica Poka





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.