luni, 7 ianuarie 2019

Credințe inconștiente – Consiliul


Prin Ronald Head

Vom repeta astăzi un mesaj cu privire la credințele inconștiente. Sunt lucruri pe care le acceptați ca fiind adevărate, chiar dacă nu le-ați acordat în mod personal nici măcar un gând. Unele dintre ele sunt extrem de importante și de limitatoare.

Într-unul din mesajele noastre am folosit cuvintele merită și vrednic. Am folosit cuvântul nevrednic. Asta a fost în contextul unei discuții despre iluzia separării. Am dori să extindem astăzi discuția legată de acești termeni.

Înțelegem, și am afirmat, că omenirea se află în procesul de a încheia iluzia separării. Privit din punctul vostru de vedere, va fi evident faptul că nu toată lumea se află în același punct al procesului. Și ideile de nevrednicie și de a nu merita sunt o ancoră inconștientă care-i țin pe mulți în punctul în care se află. Cum este ideea că nu este posibil să fii una cu divinul. Sunt chiar și cei, și nu puțini, cărora le-ar fi frică să atingă acea unime. Așa că, avem aici câteva lucruri serioase de discutat.

Dacă nu vă puteți gândi la voi înșivă că meritați un lucru, nu veți fi niciodată în stare să-l aveți. Dacă ar fi cineva care să vi-l dea, veți găsi o cale să îl pierdeți. Același lucru este valabil și pentru faptul de a vă simți nevrednici. Și aproape fiecare persoană din lumea voastră a început în cele din urmă să se judece pe sine ca fiind în acea stare, dacă nu de-a dreptul să fie nevoie să fie pedepsită. Multe secole în care ați fost învățați astfel de lucruri v-au făcut să le credeți.

Este un concept pe larg înțeles acum că divinul nu judecă. Dar înțelegerea conceptului nu garantează că acesta este și acceptat în miezul cel mai profund al persoanei. Este foarte posibil să gândească un lucru și să creadă, de fapt, exact opusul. De fapt, este mai mult decât posibil, este ceva comun.

În ceea ce privește frica de a atinge unimea, sau chiar avansa către ea, și acest lucru îi ține pe mulți în urmă. Nu știți ce fel de viață veți duce atunci când aceste lucruri vor fi depășite. Și de ceea ce cineva nu cunoaște, a fost învățat să se teamă. Și, din nou, este posibil să vă doriți ceva și totuși să vă temeți să aveți acel ceva.

Există practici care vă sunt disponibile în zilele de astăzi care vă vor ajuta să găsiți și să dezrădăcinați aceste lucruri din voi. Ele pot fi găsite și vă puteți folosi de ele în rugăciuni și meditații de toate felurile. Cu toate acestea, nu este totul pierdut dacă nu practicați aceste metode. Totuși, ar putea fi mult mai greu să le vedeți în voi înșivă.

Vedeți voi, acesta este trucul. Este nevoie să știți că sunt acolo. Odată ce le-ați găsit, simpla lor conștientizare va începe să le dizolve.

Acum, în timp ce le trăiți, energiile cu care lumea voastră este inundată aduc la suprafață aceste lucruri ca voi să le puteți vedea și elibera. Iar cei care înțeleg acest lucru vor avea o perioadă cu mult mai bună decât cei care nu știu încă ce se întâmplă. Desigur, acesta este motivul pentru care continuăm să aducem în atenția voastră lucruri de acest gen.

Mai este o sugestie pe care o vom face, și nu este pentru prima dată când o facem, și nici nu o vedeți pentru prima dată. Dacă vă stabiliți o practică zilnică din a sta liniștiți și a respira lumina albă, sau poate albă și violet, prin creștetul capului vostru, chakra coroană, prin inima voastră și apoi prin întregul vostru corp, puteți face o muncă rapidă pe multe din aceste lucruri. Nu este necesar să petreceți foarte mult timp cu asta. Este bine dacă vă puteți aminti să o faceți de mai multe ori pe tot parcursul zilei.

Mulți sunteți de acord că sunteți pe punctul de a intra într-o fază cu totul nouă a acestui proces de ascensiune. Și asta este adevărat. Ar fi un șoc pentru voi să descoperiți că procesul realizării sinelui nu se va încheia acolo?

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.