miercuri, 16 ianuarie 2019

Simplitatea lucrului cu Flacăra Violet


Sunt atât de multe lucruri pe care oamenii le pot înfăptui, dar se limitează singuri. Ceea ce vă imaginați în mintea voastră puteți experimenta în realitatea fizică indiferent de cât de nebunesc sau indiferent de cât de mult credeți că este imposibil, dacă vă puteți conecta în minte, dacă le puteți vizualiza și experimenta cu mintea atunci aveți posibilitatea de a le experimenta și la nivel fizic. Imaginați-vă toate lucrurile inimaginabile la care vă puteți gândi, imaginați-vă experimentându-le. 

Mă puteți chema și să vă curăț chakrele. În timp ce acest lucru este adeseori ceva ce voi puteți face singuri, vă invit pe toți să curățați și chakrele Mamei Pământ cât de des puteți, folosindu-mi energiile, chemându-mă și cerându-mi să o fac. Este nevoie ca doar să-mi cereți asta pentru că eu nu pot face ceea ce este nevoie sau simt că aș dori decât dacă este emisă o cerere. Așa că, dacă îmi cereți să curăț și să purific sistemul de chakre al Mamei Pământ, o voi putea face. De asemenea, îmi puteți cere să curăț chakrele omenirii. Omenirea are o conștiință globală, adică este o energie care aparține întregii omeniri. Dacă vă puteți imagina întreaga omenire adunată laolaltă puteți vedea un balon uriaș deasupra omenirii care reprezintă conștiința globală a omenirii. Sunt toate ființele care sunt prezente la nivel fizic și a căror energie a fuzionat ca una singură. De aici vă trageți cu toții energia. Există un sistem de chakre care este sistemul de chakre global al omenirii în această unime a omenirii și dacă îmi cereți să curăț și să activez chakrele globale ale omenirii, acest lucru va susține imens de mult și unele dintre chakrele care nu sunt încă activate. Unele chakre mai înalte. Acest lucru va atrage lumină spirituală în omenire și le va permite chakrelor să se expansioneze și să se dezvolte.

Vă invit să-mi cereți să curăț și să purific mai întâi chakra voastră rădăcină, apoi chakra rădăcină a Mamei Pământ și apoi chakra rădăcină globală a omenirii cu scopul și intenția de a crea stabilitate, împământare, abundență și prosperitate și sănătate perfectă pentru toate ființele. Asta este ceea ce doresc să ancorez în chakra rădăcină a tuturor deoarece chakra voastră rădăcină este precum o fundație atunci când simțiți stabilitate, împământare, abundență, prosperitate, sănătate perfectă – acestea sunt daruri pe care fiecare suflet are dreptul divin de a le experimenta. Și aceasta este ceva ce eu, Flacăra Violet doresc să încurajez și să aduc. 

Acum sunt multe lucruri pe care aș dori să le realizez și să vă invit să cereți. Să cereți o curățare a corpului emoțional al Mamei Pământ, dar și o curățare a conștiinței și a corpului emoțional global al omenirii ceea ce înseamnă, în esență, că, conștiința globală și corpul emoțional al omenirii vor fi vindecate și curățate, iar această curățare se va integra în corpul emoțional al tuturor și toate sufletele vor experimenta o curățare în corpurile lor emoționale, dar și o echilibrare. Amintiți-vă că energia mea aduce Sinele meu Etern, Sinele Etern al tuturor celor cu care mă conectez și Sinele Etern al Creatorului.

Așa că, este important ca și corpul emoțional să fie curățat și la fel este și pentru corpul mental al Mamei Pământ, al omenirii, pentru conștiința globală a omenirii. Bineînțeles că puteți cere ca și corpul vostru emoțional și corpul vostru mental să fie curățate.

Există un domeniu în care aș dori să lucrez și anume energia competiției. Doresc să-mi aduc energia în vibrația competiției și să o ridic într-o expresie mai pură. Când competiția, sau trăsăturile negative ale competiției, sunt eliberate, acest lucru va permite energiei unimii care este prezentă în fiecare suflet să-și facă apariția. Așa că puteți cere ca eu să încep să lucrez cu energia competiției.

De asemenea, îmi puteți cere să lucrez cu ego-ul, cu ego-ul conștiinței globale a omenirii care cu adevărat înseamnă ego-ul tuturor ființelor și totodată și cu cei care sunt conduși de ego-ul lor și experimentează iluzii, frică, suferință. Așa că vă rog să-mi cereți să vă ajut. Mai doresc, de asemenea, să susțin și elementalii, Elementalii în conexiune cu Pământul la un nivel mai profund și în conexiune cu omenirea la un nivel mai profund. S-ar putea să credeți că elementalii sunt conectați cu Mama Pământ și cu Natura, cum ar putea să nu fie? Dar cu cât mai desconsiderată devine natura, cu atât mai mult elementalii se retrag, iar noi dorim să invităm elementalii să-și ancoreze pe deplin energia în Pământ și să vindece conexiunea dintre Mama Pământ și elementali dar, cel mai important, dintre elementali și omenire. Este ceva ce îmi puteți cere mie, Flăcării Violet, să înfăptuiesc.  

În cele din urmă, mai este ceva ce doresc să susțin: conexiunea dintre ființele stelare și Pământ, omenire. Doresc să susțin această conexiune și să curăț și să purific vechile separări, vechile frici pe care omenirea le experimentează astfel ca ființele stelare să poată veni în adevărul lor, iar omenirea să poată co-crea cu toate ființele stelare. Mai am nevoie de multe cereri din partea voastră pentru că eu doresc să curăț și să purific conștiința rănilor, durerii și suferinței și să curăț, să purific toate experiențele omenirii în legătură cu rănile, durerea și suferința. Mă puteți chema sau îmi puteți cere să fac orice doriți sau vă simțiți ghidați în interiorul vostru, tot ce este potrivit pentru omenire sau Mama Pământ, regatul animalelor sau regatul naturii, toate regatele, pentru propria voastră ființă. Pur și simplu este nevoie de o cerere care este precum o direcționare spunând simplu: Flacără Violet te rog vindecă această suferință, rănile, durerea care este ancorată în conștiința omenirii sau poate, Flacără Violet te rog reconectează elementalii cu Mama Pământ și omenirea. Doar de această simplă cerere este nevoie. Imaginați-vă că într-un minut din timpul vostru îmi puteți adresa nenumărate cereri și acestea vor susține imens de mult omenirea, Mama Pământ în procesul de ascensiune. Îmi puteți cere să curăț și să purific întreaga cale a ascensiunii pentru toate ființele astfel încât pentru toți călătoria să fie lină și blândă.

Sunt atât de multe cereri care pot fi făcute. De fapt, eu nu pot realiza nimic fără cererea voastră. Așa că sper că veți co-crea cu mine și veți susține ascensiunea tuturor ființelor. Este cea mai mare și mai profundă dorință a mea și ca Sinele meu Etern, ca Flacăra Violet a Transmutării și Conectivității, pot aduce prezența Creatorului tuturor ființelor; să trezesc prezența Creatorului în toate ființele. Vă invit să-mi cereți să realizez orice vi se pare inspirat de sufletul vostru. Formulați în tăcere cererile. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.