luni, 28 ianuarie 2019

Un Schimb Reciproc de Conștiință



Spiritele Copacilor prin Natalie Glasson

Cu binecuvântările divinului, noi, spiritele întrupate pe Pământ în copaci, vă salutăm. Este o onoare pentru noi ca comunitate și adunare de ființe să comunicăm în mod personal cu voi. Dorim să împărtășim cu voi iubirea și pacea noastră pentru a vă susține în ascensiunea voastră personală și colectivă pe Pământ. Ca Spirite ale Copacilor, energia noastră este legată atât de vibrațiile sacre ale Creatorului, cât și împământată adânc în vibrațiile pământești ale Mamei Pământ. Ne avem sălașul atât în planurile fizice cât și în planurile spirituale, ceea ce ne dă voie să accesăm imaginea mai amplă a ceea ce se petrece pe Pământ și în Universul Creatorului. Deși, adeseori, un copac fizic găzduiește un singur spirit, el poate găzdui mai multe, noi suntem conectați ca și cum am fi cuplați împreună, acest lucru înseamnă că toți copacii sunt conectați între ei. Această rețea de energie și lumină ne de voie să existăm ca O Conștiință a Spiritului Copacilor, ca o sursă de vibrație și conștientizare activă, noi suntem un corp energetic al unității, chiar dacă părem a fi singulari. Noi suntem într-o constantă comunicare prin rețeaua noastră care este esența existenței noastre pe Pământ. Atunci când vă conectați cu un copac, voi vă conectați cu întreaga noastră comunitate, conștiință și sursă a tot ceea ce noi suntem și a tot ceea ce Creatorul este.

Cel mai mare Dar al Nostru pentru Omenire

Noi, Spiritele Copacilor, care existăm pe Pământ din numeroase motive, avem multe daruri de împărtășit cu lumea și deținem roluri bine stabilite în susținerea Mamei Pământ și în menținerea stabilității în vibrația energetică a Pământului. Cu toate acestea, cel mai mare dar al nostru pe care dorim să-l împărtășim cu omenirea este reamintirea unității voastre unice cu tot ceea ce Creatorul este, precum și cu toate aspectele Pământului, inclusiv omenirea. Unitatea voastră unică este o parte naturală a ființei voastre, este și relația voastră cu voi înșivă și toate manifestările Creatorului. Unitatea, unimea, este cheia existenței în pace, iubire și adevăr în împlinire, fie că sălășluiți pe Pământ sau în planurile interioare. Unimea este un aspect al Creatorului și al ființei voastre care a fost demult uitat și v-ar putea părea străin și ciudat chiar și de contemplat.

Noi, Spiritele Copacilor, am menționat că suntem individuale și suntem întrupate într-un copac fizic și, totuși, suntem conectate cu toate celelalte Spirite ale Copacilor, creând în mod simultan o sursă și un izvor a celei mai pure lumini și conștiințe pe care o putem atrage și care este adevărul nostru. În anumite civilizații de pe Pământ, lumea a fost capabilă să acceseze și să existe în același mod. Vă puteți imagina că sunteți așa cum sunteți acum, un suflet care există într-un corp fizic? Sufletul, conștiința și conștientizarea voastră sunt conectate sunt conectate cu fiecare suflet aflat în întrupare pe Pământ, atât de interconectat încât puteți atrage înțelepciune, vindecare, putere, iubire, adevăr și multe altele din energia unită a tuturor sufletelor de pe Pământ. Această energie unită devine un centru de putere, ca o centrală electrică, și o temelie care vă poartă mai departe. Voi sunteți o exprimare a oricărui aspect care vreți să fiți al acestei surse. Nu sunteți niciodată singuri și vă simțiți a fi familiari cu toate ființele, fie că ați comunicat în mod fizic cu ele, fie că nu. Voi, recunoașteți, de asemenea, toate ființele ca fiind cea mai înaltă manifestare a lor însele. Conștientizați că acesta este deja adevărul vostru? Este nevoie ca doar să fie conștientizat și experimentat pe deplin. Scopul nostru este să vă susținem pe voi înșivă și întreaga omenire să vă conștientizați și să vă experimentați unimea unică, puterea pe care aceasta o deține și schimbările pe care le crează în percepția și în experimentarea voastră a Pământului.

Când începeți să vă dați seama de unitatea voastră unică cu omenirea și un număr important al omenirii face același lucru, acest lucru va dizolva și va vindeca multe probleme care provoacă durere și suferință pe Pământ. Astfel, omenirea se va angaja în acțiuni de pace și educare pentru a aduce pe Pământ tranziții pe care mulți le doresc și care le sunt dragi inimii lor.

Odată ce omenirea începe să-și aducă aminte capacitatea sa naturală unică de conectare și unime, va descoperi că poate experimenta unimea cu toate ființele și aspectele Creatorului, de la lumea naturii la lumea animală, de la ființele din planurile interioare la sursa Creatorului. Din momentul în care vă stăpâniți și vă conștientizați capacitatea naturală a unității și unimii cu omenirea, o unime și o unitate cu tot ceea ce Creatorul este, însăși miezul Creatorului vi se deschide pentru a-l explora. Prin urmare, voi rămâneți un suflet întrupat într-un corp fizic în timp ce sunteți conectați cu iubirea, energia activă și conștiința pură a Creatorului, totul vă este disponibil.

Darul nostru pentru voi este că noi, Spiritele Copacilor, vă invităm să veniți și să stați cu noi, dați-ne voie să vă integrăm în conștiința noastră unită astfel încât să puteți ști cum se simte să fii una cu un aspect al Creatorului.

1. Mai întâi, găsiți un copac fizic cu care vă simțiți confortabil și spuneți-i copacului ”Salutări, mă simt ghidată să lucrez cu tine. Aș dori să te rog să mă ghidezi să mă conectez cu unimea și unitatea pe care o experimentezi cu toate Spiritele Copacilor, astfel încât să pot cunoaște senzația și sentimentul, activând același lucru în ființa mea. Ești dispus să lucrezi cu mine și să mă îndrumi?”

Așteptați un răspuns care poate veni ca o viziune, un gând, cuvinte, senzații sau o cunoaștere interioară. Dacă răspunsul este unul de acceptare, atunci intrați în câmpul de energie al copacului și așezați-vă sau stați oricum simțiți că este cel mai potrivit.

2. Acordați-vă timp să respirați profund și conectați-vă în interiorul ființei voastre focalizându-vă pe emanarea adevărului și luminii sufletului vostru în întreaga voastră ființă și în câmpul vostru auric. Trimiteți energie din inima voastră în Mama Pământ pentru a vă ancora și împământa ființa dându-i voie Mamei Pământ să vă susțină.

3. Trimiteți acceptare și iubire pură din chakra inimii voastre copacului cu care doriți să vă conectați. Vă puteți imagina energia voastră curgând direct în trunchiul copacului, curgând în rădăcinile sale și în întreaga sa ființă sau intrând prin capetele ramurilor și curgând prin trunchi și apoi rădăcini.

4. După ce v-ați imaginat acest lucru, fiți conștienți de faptul că și Spiritul Copacului va face același lucru trimițându-și energia în ființa voastră. Dați-vă voie să fiți umpluți cu lumina și iubirea Spiritului Copacului.

5. Aduceți-vă atenția în chakra inimii voastre, sunteți înconjurați de lumina Spiritului Copacului. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că vă aflați în centrul și miezul energiei Spiritului Copacului. Începeți să simțiți o unitate și o sinteză care are loc în ființa voastră cu Spiritul Copacului.

6. Spuneți în interiorul vostru ”Te rog să-mi demonstrezi acum conexiunea și unitatea ta cu toate Spiritele Copacilor și cu izvorul de lumină și sursa din care vă trageți. Mulțumesc.”

7. Doar respirați profund și observați, Spiritul Copacului vă va demonstra unitatea sa cu toate Spiritele Copacilor într-un mod care vă servește și vă inspiră.

8. Când simțiți că procesul s-a încheiat, cereți-i Mamei Pământ și ghizilor voștri să vă împământeze înapoi în Pământ, în corpul și în realitatea voastră.

Schimbul Reciproc de Conștiință

Aducerea aminte a unității, a unimii, este darul nostru constant pentru omenire. Cu toate acestea, dorim să împărtășim un alt dar și proces de trezire spirituală care este potrivit pentru această etapă a Ascensiunii pe Pământ. Dorim să vă invităm să vă împărtășiți conștiința cu noi astfel încât noi să putem beneficia de evoluția voastră spirituală și voi să puteți beneficia de conștientizarea ascensiunii și înțelepciunea noastră. Vă veți păstra înțelepciunea și vibrațiile ascensiunii așa cum o vom face și noi, ele nu vor fi pierdute, acest lucru va acționa ca un impuls în conștientizare, înțelegere, vindecare și creștere. Va fi ca și cum ne-am entuziasma și activa reciproc, primind ceea ce este necesar acum pentru a susține în continuare ascensiunea, trezirea și transformarea. Acest proces poate fi practicat și experimentat adeseori, acționând ca o avansare a ascensiunii voastre.

1. Găsiți mai întâi un copac fizic cu care vă simțiți confortabil și spuneți-i ”Salutări, mă simt ghidată să lucrez cu tine. Aș dori să te rog să creezi un schimb reciproc de conștiință cu mine pentru a ne susține ascensiunea și evoluția spirituală. Ești dispus să faci asta și este potrivit ca noi să lucrăm împreună?”

Așteptați un răspuns care s-ar putea să vă vină ca o viziune, un gând, cuvinte, senzații sau ca o cunoaștere interioară. Dacă răspunsul este favorabil, intrați în câmpul de energie al copacului și așezați-vă sau stați oricum simțiți că este cel mai potrivit.

2. Acordați-vă timp să respirați profund și conectați-vă în interiorul ființei voastre, focalizându-vă pe emanarea adevărului și luminii sufletului vostru în întreaga voastră ființă și în câmpul vostru auric. Trimiteți energie din inima voastră în Mama Pământ pentru a vă ancora și împământa ființa dându-i voie Mamei Pământ să vă susțină.

3. Trimiteți acceptare și iubire pură din chakra inimii voastre copacului cu care doriți să vă conectați. Vă puteți imagina energia voastră curgând direct în trunchiul copacului, curgând în rădăcinile sale și în întreaga sa ființă sau intrând prin capetele ramurilor și curgând prin trunchi și apoi rădăcini.

4. După ce v-ați imaginat acest lucru, fiți conștienți de faptul că și Spiritul Copacului va face același lucru trimițându-și energia în ființa voastră. Dați-vă voie să fiți umpluți cu lumina și iubirea Spiritului Copacului.

5. Aduceți-vă atenția în chakra inimii voastre, sunteți înconjurați de lumina Spiritului Copacului și de lumina propriului vostru Suflet. Imaginați-vă, simțiți sau conștientizați că ființați în unitate și completă armonie cu Spiritul Copacului.

6. ”Îți ofer tot ceea ce Eu Sunt, împărtășesc cu tine cea mai pură energie, conștiință, înțelepciune, iubire și vibrație a mea așa cum îmi împărtășesc și șablonul evoluției mele spirituale cu tine și cu toate Spiritele Copacilor. Fie ca acesta să fie folosit doar în serviciul Creatorului. Te invit să faci și tu același lucru acum, sunt pregătită și dornică să primesc. Mulțumesc.”

7. Când simțiți că procesul s-a încheiat, cereți-i Mamei Pământ și ghizilor voștri să vă împământeze înapoi în Pământ, în corpul și realitatea voastră.

Vă iubim,

Spiritele Copacilor


Traducere Monica Poka



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.