duminică, 13 ianuarie 2019

Tărâmurile Necunoscutului



Mahatma, Logosul Cosmic, prin Natalie Glasson

Vă rog să primiți lumina mea turcoaz pal în timp ce ea curge acum peste și prin ființa voastră. Eu, Mahatma, Logosul Cosmic, sunt prezent cu voi. Eu întrupez 352 de nivele ale Universului Creatorului. Eu sunt prezent cu toate ființele într-o mare amploare și egalitate. Eu sunt un aspect al ființei, energiei și esenței voastre. Eu sunt prezent în realitatea pe care o cunoașteți și cu care sunteți obișnuiți și sunt prezent și în tărâmurile care vouă nu vă sunt cunoscute. S-ar putea să vă vină în minte întrebarea că dacă eu sunt prezent în toate zonele Universului Creatorului, atunci ce sunt eu? Eu sunt la fel ca voi în esența voastră originală și în existența voastră actuală, eu exist în energia Creatorului care este ne-etichetată și în manifestările formei fizice. Când vă descrieți pe voi înșivă ca pe esența și adevărul vostru original, asta este ceea ce Eu sunt. Eu sunt intențiile și conștiința pură a Creatorului, Eu sunt energia activă a Creatorului. Pot fi exprimat și experimentat în numeroase feluri, așa cum puteți fi și voi. Energia mea rămâne în cea mai pură vibrație a Creatorului oricare ar fi nivelul, tărâmul sau dimensiunea pe care o experimentez. Și energia voastră este la fel. Voi puteți exista pe Pământ ca cea mai pură vibrație a ființei voastre și exprimare a Creatorului.

În ființa voastră voi aveți toată cunoașterea Universului Creatorului, totul vă este disponibil să accesați, acest lucru înseamnă că există tărâmuri ale conștiinței, existenței și cunoașterii care se află la îndemâna voastră, dar care vă sunt încă necunoscute în acest moment. Unele dintre aceste tărâmuri necunoscute s-ar putea să vă rămână necunoscute pe parcursul întregii voastre vieți pe Pământ sau în mai multe vieți pe care le aveți pe Pământ. Când vă întoarceți către planurile interioare, toate aceste tărâmuri vă redevin din nou cunoscute. Conectarea voastră cu aceste tărâmuri vă dă voie să recunoașteți esența și extinderea deplină a ființei voastre. Cu toate acestea, nu este esențial să fiți conștienți de tărâmurile necunoscute în timp ce vă întrupați corpul fizic. Informația, înțelepciunea și cunoașterea care sunt esențiale pentru a vă susține, hrăni și împuternici realitatea curentă și ascensiunea voastră vă sunt disponibile și, într-adevăr, nu este nevoie de nimic altceva.

Eu, Mahatma, vă vorbesc despre tărâmurile necunoscute ale Universului Creatorului pentru a vă expansiona capacitatea de a vedea și de a simți dincolo de iluziile care sunt prezente pe Pământ. Iluziile pot acționa ca un proces de asigurare a siguranței voastre. Cu toate acestea, în evoluția voastră spirituală, vine un moment în care este nevoie să vă expansionați conștientizarea dincolo de frontierele iluziei. Pentru a reuși expansionarea dincolo de iluzie, este nevoie să contemplați Tărâmurile Necunoscute ale Universului Creatorului. Să vă dați pur și simplu voie să recunoașteți și să acceptați că există Tărâmuri Necunoscute în Universul Creatorului și dincolo de el care crează o schimbare și o trezire în ființa voastră. Această trezire va fi diferită pentru fiecare persoană și va activa în manifestare diferite aspecte ale esenței voastre. Prin contemplarea faptului că există Tărâmuri Necunoscute vă dați voie să accesați un sentiment adânc înrădăcinat de acceptare că Creatorul este cu mult mai vast și mai expansiv decât ar fi posibil să vă imaginați și, totuși, voi sunteți tot ceea ce Creatorul este. Această acceptare crează o vindecare în esența voastră, mai ales în ceea ce privește separarea. Vă dă voie să vedeți, simțiți și conștientizați deplina putere și prezență a Creatorului în ființa voastră și în jurul vostru. Și vindecarea vă susține în a da drumul atașamentului față de identitatea voastră; cine sunteți, ce știți și cum ființați în lume.

Eu, Mahatma, doresc să împărtășesc cu voi unele practici care să vă susțină în explorarea și experimentarea conectării și acceptării voastre a Tărâmurilor Necunoscute din Universul Creatorului.

Sunteți Prezenți în Toate Aspectele Pământului

În timpul meditației sau în momentele voastre de liniște, eu, Mahatma, vă invit să contemplați și să luați în considerare faptul că esența și energia voastră sunt prezente în toate aspectele Pământului, în zonele Pământului pe care le cunoașteți precum și în zonele Pământului pe care nu le cunoașteți. Imaginați-vă mai întâi sub formă de energie sau calitate, apoi imaginați-vă că acea energie sau calitate este prezentă în tot și în toate ființele de pe Pământ. La început s-ar putea să simțiți că vă împărtășiți energia sau calitatea cu toate zonele Pământului. Prin practică vă veți da seama că energia, calitatea și esența voastră există deja în toate zonele Pământului. Această practică are nevoie de timp ca să vă schimbe perspectiva de la a vă imagina pe voi înșivă ca fiind prezenți în toate zonele Pământului la a vă ști, vedea și simți prezența în tot, toate și în toate ființele. Această practică va crea o schimbare care vă dă voie să treceți de la separare și singurătate la a vă simți conectați cu tot și toate și să fiți într-o stare de venerație și respect față de existența și realitatea voastră actuală de pe Pământ.

Sunteți Prezenți în Toate Aspectele Universului Creatorului

În timpul meditației, sau a momentelor voastre de liniște, eu, Mahatma, vă invit să contemplați și să luați în considerare faptul că energia și esența voastră este prezentă în toate aspectele Universului Creatorului. Acest lucru s-ar putea să aibă nevoie de-o oarecare imaginație la început, pentru că s-ar putea să nu știți sau amintiți cum arată întregul Univers al Creatorului. S-ar putea să vă fie mai ușor să vă simțiți energia expansionându-se în Universul Creatorului și conectându-se cu tot ceea ce Creatorul este. Această practică vă eliberează totodată de frica de Creator, Univers și Necunoscut. Multe suflete, datorită altor vieți, adoptă procesul de gândire al altora sau înțelegerea greșită a prezenței Creatorului, care poate crea o frică față de Creator în ființa lor. Aceasta se manifestă adeseori ca o frică de necunoscut deoarece ei nu sunt în stare să-și amintească și să se reconecteze cu cunoașterea și înțelepciunea care le este disponibilă datorită unimii lor cu Creatorul. Frica de necunoscut este o iluzie și crează granițe care sunt puse în jurul vostru ceea ce duce la perpetuarea în continuare a sentimentelor de a nu fi susținuți, singuri și neputincioși.

Prin această practică vă cer să vă înfruntați frica de necunoscut, să vă dați seama că sunteți în siguranță și în permanență protejați și să intrați într-un spațiu de acceptare a faptului că Universul Creatorului este vast și expansiv și, în același timp, o energie din care faceți și voi parte. Veți începe să vă dați seama că Universul Creatorului vă este atât cunoscut cât și necunoscut; acceptarea acestui lucru trezește o legătură mai profundă cu pacea voastră interioară.  

Vă Sunteți Cunoscuți și Necunoscuți Vouă Înșivă

Există multe aspecte ale ființei voastre fizice și spirituale care vă sunt cunoscute și necunoscute. Acceptarea aspectelor care vă sunt cunoscute vă poate susține o mai mare experimentare a iubirii necondiționate pentru voi înșivă și o mai profundă recunoaștere a cine sunteți, mai degrabă decât cine ați dori să fiți, ca ființă. Acceptarea aspectelor voastre necunoscute aduce aspectele voastre necunoscute mai aproape de voi și puteți, sau nu, să câștigați o mai profundă înțelegere a necunoscutului. Cu toate acestea, veți simți un sentiment mai profund de conectare cu tot ceea ce voi sunteți, creând oportunități ca noi înțelegeri și experiențe să intre în realitatea și în conștientizarea voastră. Fricile vor fi eliberate și energia voastră se va expansiona lăsând lumina Creatorului să curgă prin ființa voastră cu o mai mare ușurință și, astfel, veți experimenta beneficiile și inspirația de a vă deschide ființa Creatorului.

Amintiți-vă că nu este nevoie să înțelegeți Tărâmurile Necunoscute, acceptarea că există Tărâmuri Necunoscute este tot ceea ce este necesar și va crea expansiune și activări în ființa voastră.

În timpul meditației, sau în momentele de liniște, eu, Mahatma, vă invit să vă focalizați pe prezența ființei voastre fizice, a câmpului de energie și a sufletului vostru. Dați-vă voie să contemplați și să luați în considerare faptul că există aspecte ale voastre înșivă care vă sunt necunoscute. Cultivați recunoștința și acceptarea acestor aspecte ale voastre care vă sunt necunoscute, simțind sentimentul de sine și conectarea cu sinele vostru expansionându-se. Amintiți-vă că nu este vorba despre înțelegerea Tărâmurilor Necunoscute ale ființei voastre, ci este pur și simplu un proces de acceptare.

Scopul împărtășirii mele și a practicilor este ca voi să vă întoarceți la o stare naturală care există întotdeauna în ființa voastră, această stare naturală este starea de a fi PREZENT cu tot ceea ce Creatorul este. Să fii prezent cu tot ceea ce Creatorul este un dar puternic al măiestriei care poate fi trezită din ființa voastră, care vă dă voie să vă accesați puterea și esența voastră de Creatori.  

În susținere divină,

Mahatma, Logosul Cosmic.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.