miercuri, 16 ianuarie 2019

Colecția Ciclul Ascensiunii 2019


Ființele Celeste Albe, Arhanghelul Metatron și Mahatma doresc să vă ureze bun venit în Noul Ciclu al Ascensiunii din 2019. Ei doresc să împărtășească cu voi trei comunicări special canalizate pentru a vă susține în accesarea energiilor ascensiunii din 2019 și să profitați de beneficiile schimbărilor aduse de energiile ascensiunii în 2019, de claritatea și echilibrul pe care acestea le aduc. Colecția Ciclul Ascensiunii 2019 vă ajută să participați la întâlnirea care are loc în planurile interioare și să primiți toată energia și înțelepciunea care vă este necesară ca să vă susțină pe parcursul acestui Nou Ciclu. O Activare a Luminii Curcubeu pentru Conștiința Cosmică și împuternicirea prin afirmații și transmisii de vibrații cristaline. Dați-vă voie să fiți susținuți pe măsură ce avansăm în acest Nou Ciclu al lui 2019. Începutul unei noi treziri și ascensiuni!

Întâlnirea din Planurile Interioare pentru Ciclul Ascensiunii 2019

Cu Ființele Celeste Albe, Arhanghelul Metatron și Mahatma

În Planurile Interioare are loc o întâlnire la care sunteți invitați și voi. O reuniune în Ashramul Ființelor Celeste Albe în Dimensiunile Celeste împreună cu Arhanghelul Metatron și Mahatma în care este discutat ciclul ascensiunii 2019. Aceste ființe sacre își împărtășesc percepțiile cu privire la modul în care energiile ascensiunii din 2019 vă vor influența și susține ființa, realitatea și evoluția spirituală. Ei discută pe ce ar fi benefic să vă focalizați, cum să profitați cel mai bine de schimbările ascensionale care au loc în ființa voastră în timp ce susțin întruparea Ciclului Ascensiunii 2019. Ei doresc să vă susțină în punerea în mișcare în viața voastră a energiilor ascensiunii și a propriilor voastre intenții pentru 2019.

Durata: 1 oră 11 minute

Activarea Luminii Curcubeu – Conștiința Cosmică Unită

Primiți și întrupați cele mai evoluate și mai pure frecvențe ale Creatorului

Meditație cu Logosul Cosmic Mahatma

Mahatma vă introduce în Lumina Curcubeu a Nivelului Cosmic în timp ce împărtășește cu voi calitățile Nivelului Cosmic care acum vă sunt dăruite vouă și Pământului. Mahatma vă invită să primiți de la Lumina Curcubeu Cosmică tot ceea ce aveți nevoie și ce vă este necesar în următoarea etapă a ascensiunii voastre. Sunteți transportați să experimentați unitatea și unimea voastră cu ființe pe care voi le alegeți, cu Lumina Curcubeu Cosmică, Mahatma și Nivelul Cosmic al Universului Creatorului. Este o oportunitate importantă să primiți cele mai înalte frecvențe ale luminii Creatorului, să vă actualizați ființa, să vă pregătiți pentru anul care stă în fața voastră și să întrupați un sentiment al simplității care să inspire creații frumoase în realitatea voastră fizică și în evoluția voastră spirituală. Expansionați-vă conștiința, primiți întregul spectru al Creatorului și mergeți înainte în realitatea și pe calea voastră spirituală cu claritate, conectare și adevăr.

Durata: 38 de minute 

Afirmații și Vibrații Cristaline pentru Împuternicire în 2019

Sunete de boluri cristaline: Natalie Glasson
Afirmații canalizate: Arhanghelul Metatron, Mahatma și Ființele Celeste Albe

Relaxați-vă, predați-vă Creatorului și reprogramați-vă întreaga ființă cu afirmațiile canalizate în mod special pentru această etapă a ascensiunii și Noul Ciclu al lui 2019. Lăsați ca sunetele sacre ale Bolurilor de Cristal Cântătoare să transmită afirmațiile în ființa voastră, să penetreze și să transforme toate aspectele ființei voastre astfel încât să vă simțiți împuterniciți, transformați și conectați cu adevărul vostru.

Durata: 22 de minute 

Autor: Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Sursa

Traducere și realizare în limba română Monica Poka și Nora Trifan


Pentru a achiziționa această Colecție Ciclul Ascensiunii 2019, dați click pe fotografia din stânga sus și veți fi ghidați pe platforma Fast Spring de unde poate fi achiziționată sau puteți folosi butonul Donate de pe blog sau puteți legătura cu noi dacă doriți o altă modalitate de achiziționare. Costul acestei Colecții este de 27 de euro. Vă mulțumim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.