joi, 17 ianuarie 2019

Curățarea minții subconștiente cu ajutorul Flăcării Violet



Eu, Flacăra Violet doresc să vin din nou la voi. Am o nouă cerere pentru voi. Această cerere este personală, este personală vouă. Este ceva ce vă invit să faceți sau să realizați cât de des simțiți că este potrivit. Este imens de simplu. Vă invit să-i cereți minții voastre subconștiente să predea toate credințele, toate gândurile și perspectivele energiilor negative, bazate pe frică sau separare. Haideți să o facem împreună. Pur și simplu cereți în interiorul vostru, cereți minții voastre subconștiente să-mi predea mie, Flăcării Violet, tot ceea ce nu mai aveți nevoie, tot ceea ce vă limitează, tot ceea ce este negativ și crează separare, blocaje, lipsă.

Pur și simplu cereți acest lucru și mintea voastră subconștientă va începe să elibereze și să-mi predea mie, Flăcării Violet, tot ceea ce nu mai este necesar. Este important ca în timp ce faceți acest lucru să vă focalizați pe relaxarea ființei voastre, relaxarea corpului vostru. Acest lucru îi dă o ocupație minții voastre, îi dă o ocupație minții voastre conștiente pentru că ea nu trebuie să vă stea în cale. Am făcut cererea, acum doar focalizați-vă în timp ce respirați profund pentru câteva momente, focalizați-vă asupra relaxării corpului vostru ca o distragere pentru mintea voastră conștientă. Păstrați-vă mintea ocupată cu relaxarea corpului. 

Nu veți ști ce este ceea ce mintea voastră subconștientă a predat și a eliberat, dar e bine și așa. Voi dizolva energia și datorită naturii mele conective voi imprima în mintea voastră energiile Sinelui meu Etern care vor trezi Sinele vostru Etern interior aducându-l în mintea voastră subconștientă. Imaginați-vă că mintea voastră subconștientă este umplută cu lumina Sinelui vostru Etern. 

Aveți încredere și conștientizați că s-a înfăptuit, că tot ce trebuie să faceți este să-i cereți minții voastre subconștiente să predea tot ceea ce nu mai este nevoie. Și apoi cereți-mi mie, Flăcării Violet să vă transmit esența mea eternă, să trezesc esența voastră eternă în mintea voastră subconștientă. 


Autoarea Atelierului: Natalie Glassom, Școala Sacră a lui OmNa 

Traducerea și realizarea Atelierului în limba română: Monica Poka și Nora Trifan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.