duminică, 6 ianuarie 2019

Trezirea Luminii Pământului


Mama Pământ prin Natalie Glasson

Salutări, Iubire și recunoștință exprim față de voi ca co-creatori ai realității pe care o experimentăm cu toții acum. Eu sunt Mama Pământ/Gaia, onorez tot ceea ce voi sunteți și tot ceea ce creați acum pe Pământ. Doresc să împărtășesc cu voi că tot ceea ce creați este potrivit și necesar pentru a crea imaginea mai amplă a Creatorului. Totul are un scop și accelerează iluminarea sau înțelegerea Creatorului. Imaginea mai amplă pentru Pământ este creată de către Creator și voi sunteți un aspect al Creatorului, prin urmare, voi dețineți această imagine mai amplă pentru realitatea Pământului în esența voastră. Cu cât mai mult vă conectați cu Creatorul și vă focalizați pe Creator, cu atât mai mult veți accesa această imagine mai amplă a Creatorului din voi care vă va ghida în mod corespunzător înainte. Astfel, voi și ceilalți de pe Pământ, ca un colectiv, veți aduce tot ceea ce este divin potrivit și necesar pentru fiecare etapă a ascensiunii.

Eu, Mama Pământ, vă invit să acceptați că tot ceea ce creați prin gândurile, credințele și acțiunile voastre în viața voastră, este potrivit pentru voi acum în această etapă a ascensiunii. Asta înseamnă să dați drumul sentimentelor sau grijilor că gândurile voastre sunt prea negative sau nu suficient de pozitive, că nu vă concentrați suficient sau că este nevoie să vă schimbați credințele. Vă invit ca, mai degrabă, să vă acceptați pe voi înșivă, gândurile voastre, sentimentele, credințele și acțiunile așa cum sunt acum. Acceptați că totul este potrivit pentru realitatea voastră și această etapă a ascensiunii și dați-vă voie să accesați transformarea și adevărul din ființa voastră. Când acceptați că tot ceea ce creați chiar acum este potrivit pentru realitatea voastră și pentru imaginea mai amplă a Creatorului, vă acceptați puterea ca inițiator al transformării, schimbării și adevărului în lumea voastră și în întreaga lume. Acceptarea puterii voastre și a capacității de a face schimbări în lumea voastră și în realitatea de pe Pământ face ca iluziile să cadă, mai ales cele legate de capacitatea voastră ca puternic far de lumină, ființă spirituală și expresie înțeleaptă a Creatorului.

În loc să vă judecați și să stabiliți toate lucrurile pe care le-ați putea sau ar trebui să le faceți mai bine, pur și simplu acceptați-vă așa cum sunteți acum, fără nevoia de a vă schimba, chiar dacă sunteți disperați după o anumită formă de schimbare. Acest lucru poate fi provocator, deși atunci când este realizat crează o schimbare unică în voi și o mai profundă conectare cu adevărul vostru; apare un sentiment de ușurare și de împuternicire. Din această stare de a fi și de existență puteți face apoi schimbările necesare în gândurile, sentimentele, credințele și acțiunile voastre cu o mai mare ușurință și fără nici o formă de rezistență. Prin acceptarea acum-ului acea rezistență sau luptă cu voi înșivă se dizolvă, lecția sau semnificația unei acțiuni iese la suprafață, astfel energia este eliberată și voi veți fi eliberați.

Trezirea Luminii Pământului

Eu, Mama Pământ, am dorit să împărtășesc cu voi această înțelegere a acceptării a tot ceea ce voi sunteți chiar acum pentru a vă împuternici că voi sunteți creatorul realității voastre și a realității de pe Pământ. Cu această împuternicire, eu, Mama Pământ, doresc să mă alătur vouă pentru a crea o trezire a luminii pentru Pământ, de care vor beneficia cu toții.

Trezirea luminii este o activare în miezul ființei mele, al Mamei Pământ, care va întări toate aspectele omenirii cu calitățile sacre ale Creatorului. Este ceva asemănător cu o revitalizare a adevărului vostru interior și a divinității voastre și o reconectare a Creatorului cu întreaga voastră ființă și realitate. Calitățile care vor fi întărite în întreaga omenire vor fi calitățile acceptării de sine, iubirea necondiționată de sine și o redirecționare a focalizării mentale eliberate de iluzii, mai ales a celor legate de puterea sinelui și capacitățile sinelui. Trezirea luminii din ființa mea, Mama Pământ, va susține o mai profundă conectare a omenirii cu toate dimensiunile și cu diferite aspecte ale Pământului, cum ar fi natura, animalele, elementalii, etc. Astfel, omenirea va fi capabilă să tragă din esența ființei mele energie și aspecte, înțelepciunea, cunoașterea și susținerea care este disponibilă pentru a crea o realitate care îi susține și împlinește pe toți.

Voi aveți un rol important de jucat în trezirea luminii ființei mele, pentru că odată ce v-ați conectat cu lumina, veți deveni o ancoră și o sursă de lumină, oferind și susținând tot ceea ce se trezește din lumină în manifestare pe Pământ. Ceea ce se trezește din lumina mea este ceva oarecum necunoscut, noi știm că este străvechea înțelepciune a armoniei, compasiunii și comunicării. Aceste calități sacre este nevoie să fie întărite între diferitele civilizații care locuiesc Pământul pentru ca unitatea, unimea Creatorului să poată să se manifeste și să fie din nou experimentată. Diferitele civilizații care există pe Pământ în acest moment, au separarea în mintea lor, și este prezentă în special în omenire, deoarece omenirea se vede separată de tărâmul naturii, animale și așa mai departe. Când armonia, compasiunea și comunicare se manifestă între toți locuitorii, atunci o nouă înțelepciune și cunoaștere se vor manifesta din Pământ în legătură cu existența pe Pământ, cu modul în care să serviți ascensiunea tuturor și cum să trăiți în unitate, unime și adevăr în mod simultan. Acest lucru îi va încuraja pe mulți să privească Pământul, lumea lor și tot ceea ce a fost creat într-un mod nou, dintr-un spațiu al acțiunilor și a posibilităților care pot fi manifestate și experimentate de către toți. Astfel, imaginea plină de judecată și îngrijorare a Pământului se va dizolva. Fiecare persoană și ființă va da drumul iluziei și procesului de gândire care îi face să se perceapă ca fiind singuri sau nesusținuți. O nouă înțelegere și proces de gândire va apărea și evolua în care fiecare persoană își valorifică puterea de a fi conectat, susținut și un aspect unic al unui colectiv plin de lumină. Acum este momentul să vă dați seama că sunteți pe deplin susținuți, că acesta este dreptul vostru divin și o existență naturală pentru voi pe Pământ. Nu înseamnă că în fiecare moment trebuie să știți care este scopul vostru pe Pământ, scopul vostru se schimbă în mod constant, în timp ce constă și în a vă recunoaște pe voi înșivă ca pe calități adevărate ale Creatorului pe care le aduceți și le transmiteți prin ființa voastră în moduri care vă emoționează și vă entuziasmează.

Atunci când voi și întreaga omenire co-creați împreună cu mine, Mama Pământ, creăm o forță puternică pentru care orice este posibil. Imaginați-vă acest lucru pentru o clipă.

Procesul Trezirii Luminii Mamei Pământ

Dați-vă voie să intrați într-o stare meditativă de a fi și de conștientizare. Imaginați-vă stând în natura care este strălucitoare și verde. Sunteți înconjurați de multe cristale mari de smarald care emană energia ființei mele, a Mamei Pământ. Simțiți-vă creând o rețea de energie și lumină cu vastele cristale de smarald, primindu-le energia și transferând-o prin ființa voastră. Începeți să vă simțiți a fi una cu cristalele de smarald și simțiți puterea energiei mele, a Mamei Pământ, clădindu-se.

În timp ce lumina smaraldului curge prin voi și în jurul vostru, o lumină strălucitoare alb aurie, apare de dedesubt, aceasta este esența ființei mele. Focalizați-vă pe lumina mea alb aurie pe care o trageți în sus, astfel încât ea începe să urce prin ființa voastră și ajunge să se odihnească în chakra inimii voastre.

”Scopul și dorința mea sunt să activez acum lumina Pământului pentru a aduce o revitalizare a divinității și adevărului meu interior și o reconectare a Creatorului cu întreaga mea ființă și realitate. Calitățile care vor fi întărite în întreaga omenire, vor fi calitățile acceptării de sine, iubirea necondiționată de sine precum și o redirecționare a focalizării mentale eliberată de iluziile legate mai ales în ceea ce privește puterea sinelui și capacitățile sinelui. Trezirea luminii Mamei Pământ va susține o mai profundă comunicare a omenirii cu toate dimensiunile și cu diferitele aspecte ale Pământului cum ar fi natura, animalele, elementalii, etc. Fie să devin o ancoră și o sursă de lumină, oferind și susținând tot ceea ce se trezește din lumină în manifestare pe Pământ.”

Acordați-vă timp să observați, simțiți sau pur și simplu să vă focalizați pe lumina mea alb aurie. Conștientizați modul în care lumina se transformă și se expansionează, unde curge și cum vă influențează ființa. Cu cât mai mult vă focalizați pe lumina mea alb aurie, cu atât mai mult veți lăsa ca binecuvântările, adevărul  și scopul ei să vi se dezvăluie.

În adevăr și susținere iubitoare,

Mama Pământ


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.