luni, 7 ianuarie 2019

Ultima zi a Saltului – 31 Ianuarie 2019



De Anna Merkaba

Salutări preaiubiții mei Maeștri ai Universului!

A trecut ceva vreme de când v-am contactat ultima dată, au trecut aproape doi ani de la ultima noastră comunicare. Și ce vârtej de turbulențe au fost acești doi ani. Sunt sigură că mulți dintre voi puteți fi de acord.

Motivul pentru care mă adresez vouă astăzi este pentru că sunt ghidată să vă ofer o actualizare și o explicație a ceea ce s-a întâmplat pe această planetă în ultimii câțiva ani și mai ales în ultimele câteva săptămâni.

Vedeți voi, în preajma lui 2015 am primit un mesaj despre divizarea celor două pământuri. După cum știți, Pământul a făcut tranziția într-o dimensiune mai înaltă și așa cum mulți au prezis, a fost ”separat” în două realități diferite, cea a vechilor frecvențe a gândirii dogmatice și cea a noilor energii, energiile libertății de gândire. Mesajul a fost că am avut 7 ani pentru a încheia totul, să asistăm conștiința colectivă în trecerea într-un nou plan de existență și apoi să ”sărim” pe Noul Pământ. Data a fost stabilită pentru 22 Septembrie 2022.

Mulți au fost invitați să părăsească frecvențele vechiului Pământ în jurul acelei date, dar mulți dintre voi ați refuzat să plecați și v-ați oferit voluntar să rămâneți conectați cu conștiința colectivă a ”vechiului” Pământ pentru a ajuta sufletele umane în trecerea pe ”Noul Pământ”. Din nou, data ultimului ”salt” a fost stabilită pentru 22 Septembrie 2022.

Cu toate acestea, în 2016 ceva s-a schimbat, pentru că un grup de ființe de lumină a reușit să se infiltreze în poziții foarte puternice, ceea ce le-a permis să folosească mass-media pentru a trimite diferite mesaje foarte puternice, cutremurând Pământul și care au zdruncinat gândirea dogmatică. Mesaje pe care nimeni nu le-ar fi putut ignora și întreaga lume a fost zguduită până în miezul ei.

Așa cum se întâmplă de obicei, vibrațiile în mesajele mass-media au fost destul de puternice și s-au îndreptat împotriva a ceea la ce tiparele de gândire dogmatice ale conștiinței colective au fost expuse, ceea ce a dus la o mare rezistență din partea a 90% din populație. Și asta a fost exact ceea era necesar pentru a înclina balanța și a urgenta decizia fiecărui suflet uman: fie de a rămâne în vechile energii, fie de a trece într-un nou plan de existență. (Noul Pământ).

Ceea ce s-a întâmplat, de fapt, a fost o masivă curățare a negativității, care a zdruncinat această planetă și a creat un vârtej asemenea unui tsunami în care energiile nu au avut de ales decât să fie eliberate din corpurile pământenilor și din Pământul însăși. Ceea ce acest grup a făcut a fost să-și asume reflectarea întregii game de emoții negative în conștiința colectivă și să acționeze ca o oglindă de toate tipurile pentru a arăta tuturor că lucrurile nu pot continua în modul în care erau și că multe trebuie să se schimbe.

Acesta este motivul pentru care mulți au devenit brusc suferinzi, mai ales în comunitatea lucrătorilor în lumină. Nu toți cei care citiți acest mesaj veți rezona cu el, dar cei mai mulți dintre voi vă puteți raporta la el. Motivul pentru care s-au schimbat atât de multe în ultimii doi ani în viețile multor oameni, diverse boli și obstacole aparente, a fost că pentru sufletele umane a fost ultimul impuls ca să-și schimbe direcția și să se întoarcă la lumină. Iar pentru lucrătorii în lumină a fost o perioadă de stabilizare.

Ceea ce noi, lucrătorii în lumină, am făcut în tot acest timp a fost să purificăm energiile Pământului prin împământarea întregii negativități în vechiul Pământ, și acesta este motivul pentru care atât de mulți au trebuit să devină împământați în realitate și să fie 100% prezenți în ACUM. În fiecare clipă trebuia să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru că voi literalmente ați funcționat ca filtre. În schimb, celălalt grup de lucrători în lumină au devenit faruri de lumină, cu puterile voastre care s-au triplat ați fost în măsură să faceți miracole în munca voastră, pentru că ați canalizat lumina direct de la sursă și ați infuzat această lumină în cei din jurul vostru care au trecut prin schimbări colosale.

Dar să revin la mesajul pe care l-am primit. Datorită muncii care a fost realizată în acești ultimi doi ani, totul s-a accelerat și sufletele umane ca colectiv au decis să se mute pe ”Noul Pământ” într-o nouă frecvență și vibrație mai înaltă. Lucru care a mutat ”ultima zi a saltului pe Noul Pământ” pentru lucrătorii în lumină pe data de 31 Ianuarie 2019. Acesta este motivul pentru care atât de mulți experimentează nostalgia în acest moment, un fel de ”doliu” după ”tinerețea” lor, după zilele care au trecut, fiindu-le aparent dor de trecut, chiar și cei cărora nu le-a păsat niciodată de trecut și au privit mereu spre viitor s-au trezit simțind aceste emoții. Alții s-au fixat brusc pe ideea de a-și face testamentul sau să-și restructureze posesiunile pământești ca și cum ar încerca să se asigure că atunci când vor pleca posesiunile lor pământești vor ajunge pe mâini bune. Toate acestea s-au întâmplat pentru că FIECARE de pe această planetă se află în procesul sau s-au mutat deja pe noua platformă și pur și simplu și-au luat rămas bun de la vechile lor sine.

Dacă ați fost chemați să vă mutați pe Noul Pământ, în frecvențele ”Noului Pământ”, dar aveți rețineri pentru că ați simțit că este nevoie să-i ajutați pe cei apropiați și dragi vouă, vă rog să știți că ei s-au mutat deja pe o platformă nouă la nivel subconștient și în acest moment se mută conștient pe noua platformă. Corpurile lor pur și simplu se ajustează la noile energii, așa cum corpurile voastre s-au ajustat la propria voastră trezire. Nu există nici un motiv să fiți îngrijorați că cineva va fi lăsat în urmă pentru că după cum lucrurile arată în acest moment, nimeni nu va fi lăsat în urmă.

Încă o dată aș dori să vă reamintesc că sufletul vostru a luat deja decizia de a trece într-o nouă frecvență, pe Noul Pământ, noua platformă, oricum ați dori să-i spuneți, iar acest mesaj este doar pentru mintea voastră conștientă. Mi s-a spus că dacă sunteți conștient pregătiți puteți face ”saltul” oricând doriți. Și dacă se întâmplă să citiți acest mesaj după 31 Ianuarie 2019, fiți siguri că ați făcut deja această tranziție chiar dacă nu ați făcut acest lucru în mod conștient. Din nou, acest mesaj servește mai mult ca o explicație a ceea ce s-a întâmplat pentru ca mintea voastră conștientă să înțeleagă ceea ce fac corpul și subconștientul vostru.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți saltul în mod conștient, pur și simplu este nevoie să le cereți ghizilor voștri, sinelui vostru mai înalt, Maeștrilor voștri Ascensionați, Îngerilor Păzitori, Ghizilor spirituali, Familiei galactice de lumină, Sursei sau oricui cu care vă simțiți mai conectați, să vă ajute să o faceți. Cei mai mulți dintre voi vor primi un impuls să facă acest lucru, iar pentru unii dintre voi va fi nevoie ca doar să vă spuneți vouă înșivă sau cu voce tare că sunteți pregătiți să faceți tranziția într-un nou plan de existență, pe Noul Pământ, pe noua platformă, în frecvențele și vibrațiile Noului Pământ împreună cu restul omenirii.

Din momentul în care ați făcut acea tranziție, care pentru voi ar trebui să fie instantanee, mulți dintre voi veți fi ghidați ce să faceți în continuare. În cea mai mare parte acest lucru va implica o schimbare de direcție și o mai mare implicare în asistarea sufletelor umane ca cestea să se aclimatizeze cu nou găsitele lor corpuri, așa cum ați făcut și voi în trecut. Va fi o perioadă foarte ocupată pentru mulți dintre voi și veți fi din nou chemați să participați în mod activ în procesul de ascensiune. Pentru că ascensiunea în ansamblul ei va continua să se desfășoare mulți ani de-acum încolo pentru a le asigura tuturor posibilitatea de a continua în propriul lor ritm.

Aș dori să vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru efortul extraordinar pe care l-ați făcut în tot acest timp. A fost o călătorie sălbatică, dar viitorul arată promițător.

Vă trimit un tsunami de iubire, lumină, pace, armonie și beatitudine!
Nou Pământ Fericit! 

Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.