joi, 26 ianuarie 2023

Geografie

Mesaj de la Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Vom discuta acum formatul geografiei voastre. 

Ce se înțelege prin ”format”? 

Prin format se înțelege modul în care vă este prezentat. Pentru că locuiți pe această planetă pe care o numiți Pământ, în fiecare zi întâlniți forme de uscat și căi navigabile și sunt hărți care sunt prezentate ilustrând aceste lucruri. Hărțile sunt cele pe care vă bazați ca să vă prezinte o imagine mai largă. 

Pentru cea mai amplă imagine vă bazați pe rapoartele din programele și telescoapele spațiale ale guvernului vostru. Prin urmare, viziunea voastră asupra lumii se bazează pe informațiile pe care le-ați adunat sau pe ceea ce ați fost învățați despre aceste lucruri. 

Într-adevăr, formatul pentru geografie este păstrat într-o gamă largă de hărți și măsurători despre ceea ce puteți vedea cu ochii voștri. Când nu puteți fi personal martori la ceva, vă bazați pe versiunea ”oficială” dată. Aceasta vă este oferită într-o varietate de formate, niciunul pe care-l controlați. 

Sunt mulți oameni de știință și fotografi amatori ale căror informații ridică semne de întrebare în descrierea oficială. Totuși, această poveste rămâne solidă ca descriere a geografiei, a geografiei planetei Pământ. Există, așa cum întotdeauna a existat, o dezbatere dacă Pământul este plat sau rotund. Nu vom intra în acea dezbatere aici. Totuși, vom introduce un gând nou. 

Devine crucial să vă amintiți în această discuție că vouă, ca rasă, vi s-a spus o poveste despre viața voastră pe Pământ, una care este în cea mai mare parte, fabricată. Este un dialog special conceput ca să vă mențină în cadrul explicațiilor date. Acest dialog vine cu propriul său set de ”dovezi”. Aceste ”dovezi” au fost meticulos înregistrate astfel încât să poată fi lăsate generațiilor viitoare să învețe din ele. 

A fost un plan genial care a cerut răbdare și raportare consecventă. Orice abatere de la această narațiune ”oficială” fie ea religioasă, științifică, istorică sau orice altă parte a structurii puterii, a fost cumva eliminată. Îndepărtarea a avut loc într-o multitudine de moduri: pedeapsă capitală, ridiculizare, dezertare, discreditare sau pregătirea dizidentului pentru o cădere. Toți dizidenții sunt găsiți și monitorizați într-un astfel de sistem. 

Ca să se întoarcă apoi, la formatul geografiei. Aici se sugerează să vă extindeți cunoașterea care se referă la subiectele despre care ați fost mințiți și să includeți și geografia. Fără o opinie ”bătută-n piatră” despre existența voastră fizică, revizuiți toate informațiile. Sunt tot mai mulți ”dizidenți” la narațiune pe zi ce trece. Nu toți au dreptate și nu toți greșesc. 

Ce se întâmplă acum (și asta este așa cum trebuie să fie), este că întreaga narațiune oficială intră sub o examinare minuțioasă. Vă veți obișnui atât de mult să învățați opusul la ceea ce ați fost învățați, încât veți ajunge să nu vă încredeți în nimic. 

Păstrați-vă mintea deschisă. 

Examinați acele convingeri de care v-ați ținut cu rigiditate și aflați de ce refuzați să le eliberați. Vă va ajuta să fiți deschiși la toate informațiile noi. De-acolo veți descoperi care lucruri rezonează mai degrabă din interior, decât din obicei. Veți ajunge la multe înțelegeri noi care nu se limitează la modul în care funcționează aici lucrurile sau la cine deține controlul.   

Ele ajung la fizicul vieții însăși. Geografia este doar cel mai minim start. Lumea voastră trece printr-o expansiune a cunoașterii. Drept urmare, viziunea voastră asupra lumii va fi drastic modificată. 

Îmbărbătați-vă știind că ați trecut cu succes și cu ochii acoperiți în mare parte cu minciuni, printr-o perioadă remarcabilă. Odată descoperită, priveliștea este și mai uluitoare. Se potrivește ca un puzzle și răspunde la toate întrebările. 

Sunteți pregătiți pentru un așa răsfăț. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa  


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.