joi, 12 ianuarie 2023

Gândire și Creație

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Chiar acum, peste tot, se petrec lucruri care influențează cursul omenirii. Așa este întotdeauna. Nu există gând, cuvânt sau acțiune care să nu reverbereze dincolo de forța care a inițiat-o. Acest lucru are consecințe. Dacă ați cunoaște puterea deținută și numai în gândurile voastre, nu ați mai privi conștientizarea deplină ca pe o povară, ci ca pe singura opțiune. 

Ignorarea puterii gândurilor este un pic ca și cum ați pune în mâna unui copil mic un pistol încărcat. Potențialul unui mare efect este inerent în ele. Doar pentru că sunt ”private” și ”invizibile” și, uneori, ”trecătoare” vă închipuiți că ele nu au nici o putere. 

Ceea ce veți începe în cele din urmă să vizualizați și să vă distreze este efectul fluxurilor constante de gândire asupra oamenilor. Pe măsură ce frecvența voastră se schimbă, conștientizarea voastră se extinde și rata de bază a repetării și a rezultatelor altor oameni va deveni evidentă pentru voi. 

Va părea ca și cum vă plimbați în timp ce purtați pancarte care au înscrise declarații pe ele. Aceste declarații dezvăluie conținutul dialogului vostru interior în termeni generali. Nu se va simți intruziv sau specific sau explicit, totuși va fi clar. 

Lucruri precum gândurile de înfrângere de sine, agresive sau dominatoare, gânduri de autocompătimire sunt câteva exemple. 

Vă va deveni clar, ca om participant la interacțiune, ce stă la baza conversației curente. Vă veți transmite aceste mesaje unul altuia, ele vor fi recepționate cu voce tare și clar și în acest fel motivațiile vor deveni transparente. Urmează înțelegerea. Empatia, compasiunea și răspunsurile corect plasate vor urma. 

Toate acestea sunt consecințe ale Luminii crescute. Mai multe vor fi luminate și pe măsură ce sunt, așa veți fi și voi. 

Acest lucru se petrece la nivel global. Lumea voastră a funcționat întotdeauna în acest fel, doar că se afla sub mantia manipulării și controlului că a făcut acest lucru. Va dura ceva timp ca efectele acelui control să dispară. Lanțurile sclaviei sunt grele și strâns legate. 

Cu toate acestea, Lumina luminează în timp ce dezvăluie adevărata natură a omenirii. Este o dezvăluire treptată. 

La început veți vedea rămășițe de reacții la programare și control. Toți o veți face. Ceea ce se va simți ca evident este că a existat o orchestrare a Legii Naturale. Ceea ce iese la iveală este Adevărul omului. Toate acestea devin parte din Marea Trezire și Trecere a omului la conștientizarea deplină. Este o dezvăluire treptată a Adevărului care permite și lucrează cu abilitățile înnăscute ale omului. 

Nimic din toate acestea nu sunt ceva nou pentru voi. Totuși, cele mai multe dintre acestea au fost intenționat ridiculizate și ascunse. Acesta este ”al șaselea simț” al vostru și este prezent la toată lumea. Zgomotul societății și solicitările la care ați fost supuși datorită banilor v-au înecat majoritatea simțurilor și le-au inundat cu născociri. 

Ce se întâmplă acum este că Lumina pune stăpânire și prin această luminare crescută, întunericul este expus. Este văzut clar. Alegerile pot fi făcute pe baza Adevărului. Oamenii pot răspunde la ceea ce este văzut și simțit din miezul lor interior; din temelia lor. 

Lumea, lumea voastră, continuă așa cum o face datorită unui proces. Acesta este un proces de trei acțiuni principale: 

Acceptare 

Încredere 

Intenție 

Intrați acum într-o nouă fază a Acceptării, pe măsură ce tot ceea ce a fost înainte acceptat ca Adevăr și pentru binele omenirii, este pus sub semnul întrebării pe toate fronturile. Nu va dura prea mult timp ca Schimbarea să continue. 

Omenirea caută întotdeauna un teren comun, ceva la care să se poate raporta, asocia ceea ce vede, auzi, mirosi, gusta și atinge și, în cele din urmă – în care să creadă. 

Acest lucru nu va fi ușor sau simplu de realizat. Lumina crescută luminează totul ca să susțină și ușureze procesul. Tulburările voastre de somn și alte tipare de reglare se datorează Luminii crescute și frecvenței mai rapide. 

Vă adaptați cu toții. 

Este recomandat să vă puneți centura de siguranță și să vă pregătiți de călătorie. Promite să fie una sălbatică. Va da senzația unui roller coaster cu urcușurile, coborârile și virajele sale rapide. Amintiți-vă, vă aflați în procesul descoperirii unei noi lumi a Adevărurilor de acceptat.

 Din acestea va fi construită Noua Voastră Lume. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.