sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Puterea Influenței

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Astăzi vom vorbi despre influență pentru că este o forță călăuzitoare a ceea ce ați ajuns să acceptați ca fiind viața voastră pe Pământ. În acest singur cuvânt veți ajunge să descoperiți o sursă de o asemenea putere încât a capitalizat controlul unei întregi rase. 

Controlorii au avut un ritm constant de influență încă de la sosirea lor și luarea deciziei. Este una a secretului și a manipulării. A fost, de fapt, o operațiune genial concepută și dusă la îndeplinire fără probleme. Se destramă acum din cauza manipulării greșite a celor cu mai puțină putere și strălucire, precum și Marii Treziri a Omenirii. Aceste evenimente cooperează în ceea ce a devenit o cădere orchestrată. Este frumos să fiți martori și, dacă sunteți conștienți de scopul său, profund apreciată pentru sincronicitatea sa. 

Ceea ce nu știți și cu ce n-ați fost la curent, sunt complexitatea și complicațiile implicate în această preluare planificată. În centrul fiecărui pas se află influența. Fără acest singur element, planul ar fi eșuat. Tot ceea ce era orchestrat trebuia crezut ca real și necesar. Sunt atât de multe astfel de idei introduse în dialogul rasei ca parte a vieții, încât odată ce le veți vedea așa cum sunt, veți fi uimiți.   

Prima voastră reacție va fi să le negați. Asta din cauza faptului că să le acceptați ca reale, înseamnă să negați tot ceea ce ați crezut pe măsură ce ați crescut. Acceptarea nu va veni de la început sau ușor. Va fi nevoie de timp și va fi necesară dorința voastră să vă angajați în altceva decât ceea ce vi s-a spus. 

Influența vă colorează convingerile cu privire la realitatea voastră. Iată o listă cu câteva dintre lucrurile despre care aveți convingeri datorită unei influențe foarte specifice: 

Responsabilitatea personală.

Dumnezeu.

Atomul.

O stea.

Valoarea voastră.

Muncă/Studiu/Locuri de muncă

Regalitate

Dietă

Guvern 

Acestea sunt doar un început. Totuși, din această listă puteți începe să vedeți implicațiile. Tot ceea ce credeți are la bază ceea ce vi s-a spus. Aceste lucruri v-au fost spuse fie de părinții voștri, societate, prieteni sau vreo platformă oficială. Fiecare dintre aceste povestiri a influențat ceea ce credeți. 

Să investigați originile mai profunde a ceea ce credeți astăzi, ar fi un nesfârșit privit în urmă. Sunteți aici acum să descoperiți multe dintre ele într-un scurt moment de ”timp” și apoi să descoperiți care este, de fapt, Adevărul. 

Adevărul va trebui să fie discernut, nu furnizat. 

Acesta este motivul pentru care chiar acum primiți un aflux de lumină împreună cu o frecvență rapidă. Acestea vă vor asista conștientizarea și vor adăuga o viziune ageră setului vostru de instrumente. Devine mai ușor, și cu mai multă claritate veți recunoaște influența care colorează ceea ce vă este spus. Este menit să devină un proces rapid pentru voi acum. Conștientizare. Viziune clară. Discernământ. Renunțarea la ceea ce nu mai are sens. Și la final, recunoașterea Adevărului. 

Adevărul va avea mai puțin de-a face cu cine îl spune sau îl raportează și mai mult cu felul în care se simte atunci când îl întâlniți. Dezvoltați o focalizare mai ascuțită și o acordare mai precisă. 

Drept urmare, veți începe să aveți încredere în voi înșivă și, odată ce o faceți, vă veți acorda permisiunea să vă auto-informați. 

Rezultatul acestei conștientizări a influenței este auto-împuternicirea și autoritatea. Acestea sunt caracteristici ale unei ființe complet suverane. Nu veți mai avea nevoie de o ștampilă de aprobare înainte să credeți. Veți ști, pentru că se înregistrează în cunoașterea voastră de sine.   

Odată ce acest lucru se întâmplă, frica scade și asta are drept rezultat o creștere a iubirii. 

Am vorbit despre un aspect al călătoriei tale, om drag. Va fi simțit de fiecare dintre voi la un anumit nivel, indiferent de gradul de conștientizare. Onorați-i pe fiecare, pentru că nu le puteți cunoaște istoria sau linia de sosire. În acest fel este un proces măsurat, respectuos care poate fi apreciat indiferent de locul în care vă aflați în el. Din momentul în care iubirea și permisiunea sunt predominante, restul se așază la locul lor. De fapt, o face deja. Nu poate fi altfel, om drag. Pentru că aceștia sunt parametrii pe care i-ați decis pentru voi înșivă. 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.