miercuri, 18 ianuarie 2023

Noi Fire Multidimensionale

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că sunteți îngrijorați că nu vă ajustați suficient de repede sau de corect la noua voastră ființă. Că doar să fiți se simte contra-intuitiv. Că trebuie să faceți ceva sau să fiți ceva ca să vă continuați tranziția. Adevărul este că ați făcut deja tranziția. Și un element al acestei tranziții este pacea. Capacitatea de-a vă începe și încheia ziua fără programări, obligații sau ar trebui să. 

Mulți dintre voi cred că trebuie să mediteze, să se roage, să țină un jurnal sau să facă asta sau aia pentru că alții susțin că vă pot ajuta să vă continuați călătoria atâta timp cât urmați acțiunile potrivite pentru ei. Nu mai aveți nevoie de învățători, guru, exerciții sau gânduri și acțiuni corecte. Ați ajuns. 

Începând de astăzi, voi decideți ce este distractiv sau potrivit pentru voi. 

Unii dintre voi sunteți îngrijorați că nu aveți indicatori care să vă ajute să știți ce să faceți. Ori este mai ușor și mai rapid să urmați dictatele celor care pretind că au răspunsuri pentru voi. Nimeni înafară de voi nu are răspunsurile sau tehnicile corecte pentru voi. Ați trecut de la elev la instructor. 

Această ultimă afirmație nu înseamnă neapărat că cunoașteți toate răspunsurile pentru voi înșivă – și cu siguranță nici pentru alții. Mai degrabă sunteți un instructor proaspăt absolvent care face pașnic o pauză în timp ce stabilește ce acțiuni par interesante. 

Poate că afirmațiile noastre par ciudate, având în vedere că prin câteva cuvinte, noi, cei din Universuri, indicăm că sunteți un instructor. Așadar, cine sunt elevii voștri? Cei care vă urmează – și voi. Sunteți un elev al vostru înșivă. Pe măsură ce evoluați în acel rol de propriu instructor, afirmațiile, acțiunile și reacțiunile voastre vor fi sala de clasă pentru cei care vă urmează. 

Nu mai sunteți 3D, incluzând eonii de roluri pe care le-ați considerat de la sine înțelese. Mulți instructori 3D au fost uimiți ei înșiși descoperind că au învățat la fel ca elevii lor pregătind sau prezentând anumite materiale. Așa este și pentru voi acum, doar că într-un format diferit. 

Formatul 3D al instructorului care predă concepte unei clase de elevi nu mai este necesar. Instrucțiunile vor fi acțiunile voastre de viață. Divizarea elev/învățător a dispărut. Desigur, formatul elev/învățător va continua pentru ceva vreme în lumea 3D. Dar cei care au trecut dincolo de 4D nu vor găsi interesante acele interacțiuni. În schimb, învățarea va consta în lecții de viață recunoscute pe măsură ce acea viață se manifestă. 

Instruirea va fi mai mult observarea și încorporarea acelor observații în ființa voastră fără formalizarea acțiunii cu ”Dacă faci sau spui asta, vei avea succes.” Ceea ce este potrivit pentru alții nu mai este potrivit pentru voi. Nu pentru că ar încerca să vă înșele sau să vă facă rău, ci pentru că nu mai faceți parte din grupul de gândire 3D. Sunteți un individ unic cu nevoi și acțiuni unice. 

Mulți care își bazează învățăturile pe corectitudinea lor de acțiune, vor descoperi că din ce în ce mai puțini sunt interesați să le urmeze calea. Adepții lor se vor aștepta la parametri largi de interes – cu obligații limitate sau fără ar trebui să. 

Nu mai există o dietă, meditație, acțiune, credință sau interacțiune aplicabilă tuturor. Singura directivă potrivită pentru voi acum și pentru totdeauna este ceea ce vă interesează așa cum este generat din interior. Canalul sau guru care odată v-a oferit un sentiment de corectitudine sau siguranță nu mai strălucește atât de puternic. Pentru că sunteți o ființă independentă nouă într-o lume nouă. 

În trecut, fiecare era un fir verde în tapiseria vieții Pământului. Așa că, cei care au stăpânit cu succes viața firului verde au avut o experiență valoroasă pentru toți cei care și-au dorit ca firul lor verde să strălucească. Acum, că tapiseria vieții Pământului a devenit o tapiserie vibrantă de milioane de fire colorate, nici o persoană sau activitate nu este expertă în totalitatea noului Pământ. 

Deși este adevărat că cei care sunt fire aurii, verzi sau albastre s-ar putea găsi unul pe altul și să împărtășească experiențe, fiecare fir poate decide să-și schimbe culoarea sau să creeze o culoare nouă. Tot ceea ce aparține Pământului este în curgere și va continua să fie așa pentru totdeauna. 

Noua voastră lume este despre explorarea noilor culori, acțiuni și locuri ale Pământului, precum și explorarea acelorași lucruri în alte locații. Nu mai există nimic dat. Drept urmare, nu mai există instructori valizi pentru mase. Predarea 3D poate avea loc doar atunci când rezultatul final este ceva dat.

Dați-vă voie să curgeți în asta și acel fir de interes. Faceți acest lucru ca să explorați cât de mult doriți în noua voastră ființă hibridă de cer și pământ în timp ce locuiți solid pe noul Pământ în noul său format multicolor. Nouă este direcția voastră. Formatele așteptate nu vi se mai aplică vouă sau oricărei ființe care trece dincolo de 3D. Așa să fie. Amin. 



Traducere Monica Poka

link catre articolul original




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.