miercuri, 25 ianuarie 2023

Viața Multidimensională

Arcturienii prin Natalie Glasson, Sanctuarul OmNa 

Salutări, iubite ființe de lumină. Noi suntem Arcturienii, venim într-o vibrație și conștiință colectivă să vă aducem informații care vă vor servi în această perioadă a Ascensiunii voastre. Deși treceți printr-o Călătorie a Ascensiunii unică, aceasta este ghidată de sufletul vostru. De asemenea, treceți cu toții printr-o Călătorie a Ascensiunii care este legată și conectată cu toate ființele de pe Pământ și chiar și în Universul Creatorului, ați putea spune o călătorie a conștiinței colective și o schimbare a Ascensiunii. 

Dorim să vă aducem informații despre ceea ce experimentați în prezent, adică, viața multidimensională. Această experimentare are loc în ființa voastră, este o experimentare frumoasă, dar, totuși, poate fi derutantă pentru multe aspecte ale ființei voastre prin conectarea la diferite dimensiuni ale propriului adevăr, ale sufletului și esenței voastre. În zonele ființei voastre în care fricile, blocajele, obstacolele, obiceiurile și confuzia apar ca să fie rezolvate, ele vă aliniază cu o anumită dimensiune și vibrație a ființei voastre. 

Chakrele voastre mai înalt vibraționale, mai ales chakra coroană, chakra steaua sufletului și poarta voastră stelară către Universul Creatorului se conectează cu cea mai înaltă vibrație a luminii cu care v-ați conectat vreodată înainte. Acestea atrag în ființa voastră o conștiință și o înțelepciune atât de sacră și divină, vă aliniază cu o dimensiune și un aspect al adevărului vostru și al esenței voastre originale, care este extrem de pură, are o claritate extraordinară și vă dă voie să recunoașteți adevărul. Emoțiile voastre pot fi conectate la o dimensiune și un aspect diferit al ființei voastre. S-ar putea să descoperiți că vă străduiți să vă rezolvați emoțiile. Sau, la un moment dat, emoțiile voastre se simt ca extrem de fericite și pe urmă, apare o furie profundă. Întreaga voastră ființă dansează, țâșnește și sare dintr-o dimensiune a ființei voastre în alta. Acest lucru are un scop. Încercați să vă aduceți întreaga ființă în unime, într-o vibrație a luminii care este cea mai înaltă vibrație a luminii cu care v-ați conectat vreodată pe Pământ în orice viață. Pe măsură ce vă aduceți în aliniere și unime cu această cea mai pură vibrație a voastră înșivă, sunt părți ale ființei voastre care opun rezistență. Alte părți ale ființei voastre pășesc înainte în vibrație și, astfel, vă simțiți de parcă ați dansa. Făcând un pas înainte, un pas înapoi, uneori într-o stare de beatitudine, alteori într-o stare de furie, tristețe și chiar amorțeală. Uneori, pe undeva la mijloc. 

În esență, vă pregătiți valiza pentru anul care vine și, la nivel inconștient, ați decis că pentru ca să mergeți pe calea acestui an, este nevoie să mențineți cea mai înaltă vibrație posibilă pentru că veți lucra cu puterea. Când lucrați cu puterea, este nevoie să mențineți cea mai înaltă vibrație posibilă, cea mai pură, cea mai clară, cea mai veridică esență a voastră. În acest fel știți că vă folosiți puterea în mod corespunzător și veți fi în măsură să descoperiți multe despre puterea voastră, adâncindu-vă în esența puterii voastre, cum funcționează și care este impactul acesteia în realitatea voastră. 

Vă pregătiți valiza pentru călătoria care urmează, poate că ați descoperit că în dulap, în garderobă, în sertare sunt haine sau lucruri care chiar este nevoie să fie rezolvate. Chiar dacă voi nu sunteți conștienți de ele, sinele vostru mai înalt, sufletul vostru, le va scoate la iveală ca voi să le aruncați. Lucrăm cu puterea, ceea ce înseamnă că acest proces de eliberare a ceea ce nu vă mai servește vă cere să fiți foarte puternic împământați în puterea voastră. Poate fi simțită ca cea mai provocatoare perioadă pentru voi, în care este o nevoie atât de mare să rezolvați, resetați, să transformați ceva sau mai multe lucruri. S-ar putea să se simtă imposibil, s-ar putea să simțiți că este nevoie să fiți extrem de curajoși. Aceștia sunteți voi stând în puterea voastră, făcându-vă valiza pentru anul care vă stă în față și vă cereți deja să fiți puternici, să stați în puterea voastră în timp ce dați drumul la ceea ce nu mai este necesar, vă resetați ființa și vă transformați. Vă lăsați întreaga ființă să se reunească ca o singură vibrație și veți simți când acest lucru se va întâmpla. S-ar putea să dureze câteva săptămâni sau chiar luni, s-ar putea să descoperiți că întregul an este despre adunarea voastră înșivă ca să vă aliniați cu această O vibrație a sinelui vostru cel mai înalt. Pe măsură ce o faceți, vă veți întrupa puterea într-un mod foarte real. Vă puteți concentra pe acest moment al Ascensiunii voastre, pe faptul că experimentați o viață multidimensională. 

Săriți într-un picior, săriți și țopăiți de la o vibrație la alta. Este ca și cum ați vrea să traversați un râu și acolo sunt puse pietre care să vă facă traversarea mai ușoară. Cu toate acestea, este nevoie să săriți, să săriți într-un picior și să țopăiți pe pietre, fiecare piatră oferindu-vă o perspectivă diferită a realității voastre. Unele vă plac mai mult decât altele, cu toate acestea, pe măsură ce obțineți aceste perspective diferite asupra realității voastre, începeți să vă înțelegeți mai deplin și să vă dați voie să vă aliniați cu acea cea mai înaltă vibrație posibilă pentru voi acum. Vibrația mai înaltă a întrupării care vă permite să înțelegeți, trăiți și întrupați înțelegerea puterii, a adevăratei puteri. Este important să vă dați pur și simplu seama ce se întâmplă cu voi acum. Vă faceți valiza pentru anul care vine. Dați drumul la ceea ce nu vă mai este necesar, rezolvându-l, resetându-l, transformându-l și vă aduceți pe voi înșivă într-O vibrație, în unime și unitate ca să vă absorbiți pe deplin puterea. 

Dacă puteți, bucurați-vă de aceste momente, este un timp de profundă explorare în ființa voastră, conștientizați care a fost în trecut adevărul vostru și care este noul vostru adevăr. Prin acest proces, veți deveni mai ușori și mai luminoși. Și cel mai important, mai capabili să vă înțelegeți și întrupați puterea. Aveți grijă de voi, fiți buni cu voi înșivă, știți că aceasta este o etapă foarte riguroasă și provocatoare a Ascensiunii, care vă invită deja să fiți în puterea voastră în ființa voastră. Pe măsură ce sunteți buni și iubitori cu voi înșivă, totul se va uni și veți experimenta acea unime a voastră înșivă. 

Suntem prezenți să fim în serviciul vostru, 

În Grație Iubitoare,

 

Noi suntem Arcturienii. Vă mulțumim.   


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.