duminică, 22 ianuarie 2023

Un Câmp Vibrațional Energetic

Peggy Black și ”echipa” 

Suntem aici dorind să ne alăturăm cu câmpul vostru de energie. În acest moment obiectivul împărtășirii noastre este să vă reamintim că trăiți într-o supă de energie care include toate aspectele diferite ale energiei, vibrațiilor, frecvențelor, electronicelor și ofertelor cosmice. Vă invităm să fiți mai conștienți de modul în care răspundeți și interacționați cu aceste câmpuri diferite. 

Să fiți în formă umană este doar un aspect al cine sunteți. Ca ființă fizică concentrată în și concentrată pe această dimensiune a treia, pare ca și cum asta este tot ceea ce este. Se simte reală, pare reală, dar este doar o percepție a aspectelor multidimensionale a cine și ce este, de fapt, un om. 

Fiecare dimensiune vă este disponibilă în orice moment. Ele rezonează la o frecvență diferită. Pe măsură ce din ce în ce mai multe ființe devin conștiente, aceste alte realități/dimensiuni vor începe să apară. De exemplu, știrile despre descoperirea de noi planete dincolo de sistemul vostru solar cunoscut, arată că oamenii și-au ridicat vibrația conștiinței suficient de mult ca să permită ca aceste planete noi să fie vizibile. 

Aveți forma voastră fizică densă, aspectul, înălțimea și greutatea corpului vostru și modul în care acesta arată în reflectarea unei oglinzi. Asta este doar aparența exterioară. 

În forma umană există galaxii întregi, sisteme întregi și întregi câmpuri de energie. Fiecare dintre aceste sisteme operează și funcționează automat sub conștientizarea voastră conștientă, foarte asemănător cu realitățile multidimensionale din afara corpului vostru. Voi afectați atât dimensiunile interioare din corpul vostru fizic cât și dimensiunile exterioare ale realității voastre. Totul este o reflectare, precum în interior, așa și în exterior, precum sus, așa și jos. Asta este o afirmație de-a lui Einstein al vostru. 

Nucleul atomului se rotește în interiorul celulei; este fizica cuantică în acțiune. Gândurile și emoțiile voastre afectează rotirea. La fel cum gândurile și emoțiile conștiinței de masă afectează rotirea planetei voastre și chiar și stelele, rotirea planetei și stelele afectează rotirea atomilor în celulele voastre. Acesta este tot un câmp energetic vibrațional. 

În acest câmp de vibrații sunt nenumărate variații și combinații. Mențineți această perspectivă; voi întotdeauna operați la nivel multidimensional, în forma voastră umană și în afara ei. Alții devin conștienți de acest lucru. Conștiința se extinde și se trezește. Dați-vă voie să deveniți conștienți de aceste realități, aceste dimensiuni. 

Vă vom da acest exemplu, Pământul se află într-o mare de vibrații și frecvențe. Omenirea a fost pricepută în crearea și inventarea multor dispozitive în care există o frecvență energetică. Există o vibrație. Aceste unde de energie se mișcă în orice moment prin voi. Chiar dacă stați la calculator, sunt frecvențe care interacționează cu câmpul vostru personal de energie. 

Imaginați-vă pentru o clipă și numai toate dispozitivele din casa voastră, fiecare dispozitiv electric, fiecare bec și lampă, sistemele de telefonie, toate aparatele de bucătărie. Televizorul este unul dintre cei mai mari contribuitori la frecvențele discordante. Fiecare dispozitiv emite o anumită frecvență. Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de aceste frecvențe. Le ignoră; câmpul lor de energie s-a adaptat și pur și simplu au învățat să trăiască cu ele. 

Este important să fiți conștienți de aceste frecvențe discordante și de matricea pe care acestea o crează. Este important pentru voi și pentru ceilalți să rămâneți ancorați, stabili și fermi în propriul vostru câmp și matrice energetică personală. Veți fi mai puțin afectați de frecvențele discordante. 

Această planetă este întrețesută cu frecvențe electronice. Dacă ați avea puterea viziunii să vedeți stațiile de energie care conectează toate liniile electrice, dispozitivele electrice, telefoanele mobile, televizoarele și cuptoarele cu microunde ați fi uimiți de cât de strâns este țesută această matrice energetică cu adevărat. Vă înconjoară planeta într-o rețea energetică de frecvențe, vibrații și energie. 

Cea mai mare parte a omenirii nu ia în considerare niciuna dintre aceste informații. Există o atitudine de ”Ceea ce nu văd, ceea ce nu știu, nu mă afectează.” Seamănă mult cu struțul care-și îngroapă capul în pământ fără să fie conștient de furtuna care suflă în jur. 

Această matrice de frecvențe electronice afectează întotdeauna corpul fizic și starea mentală a minții. Sunt o parte din hipnotizarea care are loc în aceste holograme. Aceste frecvențe electronice sunt dependente de câmpul vostru personal de energie. Aceste frecvențe electronice create de om mențin în funcțiune o anumită mentalitate. 

Sunt schimbări energetice majore care au loc pe planeta voastră și se întâmplă planetei voastre. Erupțiile solare, exploziile galactice de energie care penetrează prin acest scut de frecvențe electronice hipnotizatoare. Forța propulsivă a energiei cosmice activează anumite aspecte ale codurilor ADN. Observați cum se întâmplă acest lucru în propriul corp. Setați-vă intenții care vă vor permite să întâmpinați aceste explozii de energie stelară cu grație și ușurință. 

Aceste impulsuri propulsive de energie cosmică oferă omenirii un apel la trezire. Câmpul magnetic al Pământului menține integritatea mai înaltă a hologramei în funcțiune. Acest lucru întrerupe acțiunile celor care ar controla câmpurile electronice. Această planetă primește cea mai înaltă susținere de la conștiința cosmosului. Sunt ființe celeste al căror câmp de energie vă scaldă în fiecare moment iubita planetă. Deschideți-vă acestei conștientizări și dați-vă voie să simțiți și să ancorați aceste daruri sosite de energie conștientă și frecvențele oferite. 

Omenirea, în ansamblul ei, nu a fost conștientă de conectarea ei divină cu stelele și aspectele sale multidimensionale. În acest moment oamenii sunt hipnotizați în holograme, menținuți disfuncționali și neștiutori de puterea lor de a crea. Acest lucru se schimbă și o parte a schimbării se manifestă ca un val de trezire a omenirii la măreția lor și la adevărul cu privire la cine sunt ei cu adevărat. 

Vă invităm să continuați să mențineți un câmp energetic puternic de iubire, bucurie și apreciere. Când vibrați aceste frecvențe înalte coerente, nu veți fi afectați de bombardamentul rețelei electronice planetare. Creați un câmp de coeziune. 

Amintiți-vă că totul este bine. Fiți în bucuria voastră și înotați, dansați și curgeți cu energia din stele. Vă oferim în orice moment energia noastră iubitoare. Fiți în pace, ”echipa”.


Traducere Monica Poka

Sursa

Este interzisă preluarea sub orice formă a acestui material fără indicarea autorului, sursei precum și a traducătorului și sursei în limba română. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.