duminică, 8 ianuarie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 1 Ianuarie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

An Nou fericit, dragi cititori. Bun venit într-un an care veți fi martori la tot mai multe schimbări, treziri, demascări și noi începuturi. 

Noi începuturi pentru că conștiința colectivă a lumii, care este suma tuturor stărilor anterioare și prezente de conștiință pe pământ, se schimbă. Devine mai Ușoară și mai evoluată datorită prezenței atât de multor suflete avansate spiritual acum pe Pământ și cu mai multe care continuă să vină. Multe din ceea ce a constituit mult timp conștiința colectivă universală se dizolvă sau s-au dizolvat deja prin prezența a atât de mulți indivizi evoluați spiritual pe Pământ. 

Mintea Divină este Una și singura minte și, prin urmare, mintea reală a fiecărei persoane. Cu toate acestea, în energia de o rezonanță mai joasă a celei de-a treia dimensiuni, mintea, un canal de conștientizare pentru conștiință, este umbrită de energiile dense ale dualității, separării și două puteri, devenind, în toate intențiile și scopurile, o minte umană, personală, egotică, un concept trei dimensional al MINȚII UNICE. 

Mintea personală/mintea ego este capabilă să acceseze informații și adevăr doar din afara ei însăși – din colectiv. Pe măsură ce colectivul devine din ce în ce mai iluminat prin prezența multor stări de conștiință de rezonanță înaltă acum pe Pământ, care au venit special în acest scop, oamenii vor avea acces la și vor începe să tragă idei dintr-un colectiv cu o rezonanță mai înaltă și să le implementeze, pe măsură ce evoluează spiritual; idei noi și mai bune de viață și trai. 

Întotdeauna vor exista unii care beneficiază de status quo și opun rezistență schimbării în timp ce continuă să se agațe și să promoveze moduri familiare și mai puțin iluminate de rezolvare a problemelor și să-și trăiască viața. Toți au liber arbitru și vor alege după bunul loc plac, dar vin schimbări și rezistența se va dovedi zadarnică, pentru că ascensiunea Pământului este un Plan Divin care va continua să se desfășoare în ciuda oricărei rezistențe. 

Noul an este văzut ca un moment potrivit pentru a lua ”decizii de An Nou”, pentru că începutul unui an nou se simte un moment perfect pentru examinarea anului trecut și a face schimbări. Cu toate acestea, majoritatea deciziilor de An Nou nu ajung niciodată la o fructificare deplină pur și simplu pentru că oamenii sunt mai degrabă conștiință cu corpuri decât corpuri cu conștiință și orice rămâne ferm stabilit în conștiința cuiva, pur și simplu continuă să se manifeste. 

Cu toate acestea, alegerea de-a lua decizii pentru o schimbare pozitivă indică faptul că o persoană privește mai profund în sine, recunoscând cum și ce ar dori să schimbe și încearcă să facă această schimbare. Problema este că cele mai multe soluții se bazează pe concepte trei dimensionale despre cum ar putea fi viața mai bună – fizic, emoțional, mental și spiritual, concepte care nu abordează niciodată cu adevărat rădăcina ce stă la baza a ceea ce ei speră să schimbe. 

Convingerile de multă vreme acceptate despre cum ar trebui să fie viața sau oamenii ca să fie corecți sau de succes, nu mai rezonează ca adevăr cu un număr tot mai mare de indivizi. Oamenii încep să-și dea seama că schimbarea se petrece automat pe măsură ce dau drumul vechilor concepte și-și dau voie să se expansioneze și să îmbrățișeze idei care sunt bazate mai degrabă pe unime decât pe separare și competiție. Interiorul este exteriorul și, astfel, în realitate, nu există victime, dar deocamdată nu le puteți spune asta celor care sunt capabili să înțeleagă viața doar dintr-o perspectivă trei dimensională. 

Lăsați ca deciziile voastre de An Nou să aibă legătură cu observarea, îngăduirea și încetarea opunerii rezistenței în privirea voastră ca SINE, o Ființă Divină care a ales să fie pe Pământ în acest moment ca să adauge Lumină colectivului, să curețe energiile dense rămase și să-i asiste pe alții să se trezească. Lăsați ca deciziile voastre să vă reflecte starea evoluată de conștiință, spiritualitatea voastră. Lăsați-le să fie despre iubire, realitatea întregii vieți și pur și simplu FIințare. 

Rezistența (opusă) adaugă energie și dă și mai multă putere la ceea ce i se opune rezistență. Procesul de curățare provoacă adeseori furie, resentimente, frică, gelozie, dezgust de sine, vinovăție și tot felul de emoții negative ies la suprafață. Nu le opuneți rezistență pentru că prezența lor nu înseamnă că vă întoarceți la o veche stare de conștiință, ci mai degrabă că pur și simplu experimentați emoții asociate cu vreun buzunar de energie veche prin care treceți. Observați, simțiți și pur și simplu permiteți orice emoții sau gânduri negative. Lăsați aceste energii vechi să curgă prin voi și afară fără să le dați putere sau să credeți că sunt ale voastre personale. 

Refuzând să dați putere la ceva în ciuda aparențelor, nu înseamnă să ignorați situația sau pe cineva aflat în nevoie spunându-i ”Dumnezeu este totul; nu este real, este o iluzie.” Mulți au căzut în capcana acestui mod trei dimensional de interpretare a adevărului care este actul bazat pe ego de pretindere a unei stări de conștiință neatinse încă. Trăirea adevărului înseamnă asistarea sau întreprinderea acelor pași umani necesari atunci când sau dacă sunteți intuitiv ghidați să-i faceți, fără să uitați vreodată care este realitatea din spatele a ceea ce se vede și Divinitatea înnăscută a tuturor celor implicați. Asta nu înseamnă să smulgeți pe cineva din lecția pe care și-a ales-o. În astfel de situații ascultați-vă întotdeauna intuiția ca îndrumare. 

Sunt cei care nu sunt încă pregătiți sau capabili să integreze noile și mai înalt rezonantele energii care curg pe Pământ în acest moment și aleg să plece ca să revină pe Noul Pământ la o dată ulterioară. Alții pleacă pentru că cred că pot asista mai deplin procesul de ascensiune a Pământului din cealaltă parte. Moartea este întotdeauna o alegere. Nu una luată dintr-o conștientizare trei dimensională, ci una luată din nivele mai profunde. Mulți erau obosiți și pur și simplu voiau să meargă acasă, iar covidul le-a oferit această oportunitate. 

Pământul este o școală de evoluție foarte dificilă, dar pentru că există doar O SINGURĂ Viață, nici o viață nu este vreodată pierdută, irosită sau ratată. O persoană care pleacă ca rezultat al unei dependențe, violențe sau alte alegeri negative, rapid și cu ajutorul Ghizilor începe să înțeleagă ce nu a fost în stare să facă cât a fost pe Pământ. Fiecare suflet are oportunități infinite să se întoarcă pe Pământ înarmat cu o nouă conștientizare și pregătit să experimenteze și să treacă dincolo de ceea ce nu s-a putut elibera ultima dată. 

Așa funcționează pe Pământ evoluția spirituală până când, la un moment dat, sufletul a învățat tot ce se poate din experimentările trei dimensionale și este pregătit să-și continue evoluția în dimensiunile mai înalte. 

Felicitați-vă dragilor, pentru că este nevoie de un suflet puternic și dedicat ca să aleagă și să absolve școala de evoluție trei dimensională a Pământului și apoi, chiar dacă nu mai este nevoie, alege să se întoarcă ca să-i ajute pe alții. 

Noile energii și stările mai înalte de conștiință dau naștere unui Nou Pământ. 

 

Noi suntem Grupul Arcturian 1/1/23

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.