marți, 31 ianuarie 2023

Așteptați-vă la Neașteptat

Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Această zi, 27 Ianuarie 2023, este încă o altă zi de tranziție neobișnuită. Nu pentru că voi sunteți atât de diferiți, ci pentru că Pământul se schimbă în moduri pe care nu le-ați mai experimentat niciodată în timp ce erați pe Pământ. Pământul se scutură de frică de parcă nu mai poate justifica durerea care a fost un factor cheie timp de eoni. 

Unii dintre voi s-ar putea să fi observat această schimbare majoră a Pământului prin tipare de somn neobișnuite sau izbucniri emoționale. Cum sau dacă această schimbare a Pământului v-a afectat rutina zilnică, nu contează. Trebuie doar să știți că Pământul – așa cum este valabil și pentru voi – Pământul leapădă frica care a fost pilonul principal al Pământului. 

Vă întrebați probabil ce înseamnă pentru voi această schimbare a Pământului. Brenda, canalul, a simțit această schimbare cu o trezire dimineața foarte devreme și o stare de epuizare pe tot parcursul zilei. Voi s-ar putea să fi observat sau să fi simțit diferit. Tot ceea ce contează este că această schimbare a Pământului s-a produs în conjuncție cu recentele voastre schimbări interioare semnificative. 

Impactul acestei schimbări a Pământului ar putea crea momentan frică în voi, deoarece nu a fost așteptată și nici experimentată anterior. Gândurile voastre imediate vor fi probabil că ați făcut ceva greșit. Că sunteți stresați. Că cineva a spus sau v-a făcut ceva. Toate concluzii logice 3D, dar care nu mai sunt aplicabile în noua voastră lume. 

Lăsați ca acțiunile, interacțiunile și reacțiile să fie fără cauzalitate. Pentru că intrați în vârful degetelor în această lume nouă a fricii minime. Este ca și cum v-ați băgat degetele de la picioare în ocean în timp ce stăteați pe mal și apoi ați folosit acea interacțiune minoră cu oceanul ca descriptor a oceanului, negând întreaga viață și mișcare a  oceanului dincolo de mal. 

Nimic nu mai este cum a fost. O afirmație care astăzi este mai exactă decât a fost ieri. Pământul nu numai că s-a alăturat noii voastre petreceri, dar și-a crescut și interacțiunile. 

Așa că, unii dintre voi vă simțiți frenetici, pașnici sau irascibili fără un motiv 3D justificat. Așa cum vă raportați la diferite faze ale lunii sau la eclipse, probabil că ați reacționat și la această schimbare semnificativă a Pământului din ultimele câteva zile. 

Rezultatul este o schimbare în furia ființelor pământești. Chiar dacă această schimbare a Pământului nu va fi ultima, este probabil cea mai surprinzătoare. Nu pentru că este schimbarea cea mai semnificativă, ci pentru că nu aveți încă cunoașterea necesară să înțelegeți pe deplin ce s-a întâmplat. 

În trecutul 3D, voi și Pământul erați relativ stabili. Dacă ceva similar s-ar fi întâmplat în 3D, ar fi fost explicat prin epuizare, furie sau bucurie – și pentru Pământ, schimbări și activități de sezon manifestate anticipat. De exemplu, în 3D nu v-ați așteptat la zăpadă în mijlocul verii. Asta nu înseamnă că așa se va întâmpla acum, ci ca să arătăm cum vă așteptați să reacționeze Pământul. Așa cum vă așteptați ca sinele vostru 3D să răspundă la anumiți stimuli. 

Nimic nu mai este așa cum a fost și nu va mai fi niciodată așa cum a fost. Așteptați-vă la neașteptat. 

Ultima frază este înfricoșătoare pentru mulți, pentru că vreți să știți ce se va întâmpla și de ce – adică, ați vrut cândva să știți. 

Începeți să vă fie foame de nou și diferit. Ce a fost este plictisitor și ceea ce va fi nu se știe. Un necunoscut care se simte incitant. Ceva ce nu ați mai simțit de ceva vreme. Desigur, s-ar putea să fi experimentat recent vacanțe interesante, să fi dus la bun sfârșit sarcini de serviciu dificile sau să vă fi făcut prieteni noi. Toate acestea au fost stimulatoare pentru o scurtă perioadă de timp până ați căzut din nou într-o rutină zilnică plictisitoare. 

Nu mai aveți rutine sau o existență plictisitoare. Chiar dacă poate continuați cu cele mai multe sau cu toate rutinele voastre, ele devin din ce în ce mai împovărătoare. Totul devine rapid același vechi. Ceea ce înainte vă făcea să străluciți, doar este. 

Probabil veți continua să râdeți, să vă jucați și să aveți rutine sau să vă faceți griji pentru asta sau aia. Dar totul este atât de așteptat. Doar este, dar fără drama sau entuziasmul noului, începeți să tânjiți după ele. Așa cum Pământul s-a zguduit astăzi, și voi începeți să faceți la fel. Călătorii, un loc de muncă diferit, recompense financiare sau o casă nouă – toate care odată puteau fi plăcute, devin rapid plictisitoare. Noua voastră surescitare și recompense nu sunt cele 3D. 

Așteptați-vă la neașteptat acum că sunteți dincolo de 3D și suficient de puternici să zburați, așa cum noi, cei din Universuri, am subliniat în noua noastră analogie cu o omidă care se transformă într-un fluture. Sunteți cu toții fluturi cu drepturi depline care nu se mai mulțumesc să se murdărească pe Pământ sau să rămână atașați de o floare sau chiar de un câmp. 

Sunteți pregătiți și interesați de zboruri complete de la o aventură la alta. Senzații sporite de schimbarea majoră de astăzi a Pământului. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.