luni, 16 ianuarie 2023

Prezența: Următoarea Inițiere

Arhanghelul Mihail prin Natalie Glasson 

Îmi extind iubirea și salutările către toate ființele de pe Pământ. Este o binecuvântare abundentă să fii conectat cu tine, să observi în ființa ta o esență, un adevăr și cunoaștere. Această energie noi o numim prezență, este prezența voastră, este Creatorul prezent în ființa voastră. Această energie a prezenței, Creatorul prezent în ființa voastră, este activă, în acțiune și mișcare. Este darul vostru pe care-l puteți oferi altora. 

Aveți o prezență interioară care este atotștiutoare, care este divină și sacră. Când radiați această prezență interioară, îi scăldați pe ceilalți în binecuvântări și daruri. Este cea mai vindecătoare, cea mai înălțătoare, cea mai plină de adevăr exprimare a ființei voastre. Când împărtășiți sincer și deschis această energie, ceilalți vă vor răspunde împărtășindu-și propria prezență interioară și asta trece dincolo de ego, de trăncăneala minții, de rănile emoțiilor sau ale corpului emoțional. Acesta este adevărul, este modul în care ați fost proiectați să existați, modul în care sunteți proiectați să interacționați cu ceilalți, este o frumoasă exprimare a voastră care este imens de împlinitoare pentru voi și pentru toate ființele. Nu numai scopul prezenței voastre este de radiat în exterior ca să vă conectați cu toate celelalte ființe și aspecte ale Creatorului, ci și să vă folosiți de această prezență, să fiți prezenți cu alte ființe. 

Multe ființe vorbesc despre a fi prezent. Modul în care eu, Arhanghelul Mihail, vorbesc despre a fi prezent este că voi sunteți cu alte ființe radiindu-vă prezența. Da, sunteți prezenți cu acea ființă, întreaga voastră ființă comunică cu acel celălalt suflet, acea altă persoană sau energie. Sunteți receptivi, împărtășiți energie, dăruiți energie, primiți energie. Sunteți în mod constant conștienți de ceea ce se petrece în ființa voastră, de reacțiile care apar și acțiunile pe care vă simțiți inspirați să le creați. Când vă dați voie să fiți prezenți cu o altă ființă, sau să fiți în prezența esenței voastre, în timp ce vă aflați în spațiul unei alte ființe, este un lucru extrem de puternic. Este o inițiere extrem de puternică pentru că vă conectați cu voi înșivă la un nivel mai profund. Vă conectați cu ceilalți la un nivel mai profund și, de fapt, după asta tânjesc toate sufletele de pe Pământ. 

Există multe exprimări cum ar fi singurătatea, suferința și durerea, acestea pot fi vindecate. Ele pot fi în multe feluri rectificate sau reechilibrate atunci când sunteți prezenți cu voi înșivă și prezenți cu o altă ființă și chiar mai mult de atât, când aceasta este prezentă cu voi. Este cu mult mai mult decât să fiți prezenți, doar să vă observați pe voi înșivă și pe ceilalți. Vă observați pe voi înșivă și pe ceilalți dintr-un spațiu al prezenței voastre interioare sau, dacă vă place mai mult, din divinitatea voastră interioară, exprimarea voastră interioară a Creatorului. 

Câștigarea în acest fel a măiestriei vă va da voie să vă vedeți pe voi înșivă și întreaga realitate din jurul vostru într-un mod complet diferit. Iluziile, provocările, aspectele, chestiile care par să vă blocheze se dizolvă și ceea ce rămâne este adevărul. Claritatea este predominantă, o claritate și o limpezire a sinelui și a celorlalți. Acest proces vă va da voie să deveniți mai sensibili față de voi înșivă și mai sensibili față de cei din jurul vostru. Prin urmare, un canal mai mare pentru lumina Creatorului. 

Când sunteți în prezența voastră, sunteți în puterea voastră, sunteți conectați la adevărul vostru interior. Dacă în realitatea voastră există situații provocatoare, ceva care vă derutează, este nevoie să fiți prezenți cu voi înșivă, cu situația și cu oricine altcineva implicat în acea situație. Din acest spațiu al prezenței și radiindu-vă în afară prezența interioară, claritatea, iluminarea și luminarea vor apărea. 

Puteți întreba cum să vă conectați cu prezența voastră interioară și în ce fel este aceasta diferită de sinele vostru divin, de sinele mai înalt sau de sufletul vostru? 

Când vă conectați cu prezența voastră interioară, vă conectați cu aspectul vostru care este prezent cu Creatorul, prezent cu întregul Univers al Creatorului, prezent cu fiecare schimbare a ascensiunii și prezent cu fiecare ființă de lumină. Aveți o conștientizare a tot ceea ce Creatorul este și din această conștientizare a tot ceea ce Creatorul este ați experimentat vibrația prezenței voastre. Nu este o formă-gând, nu este nici măcar o ființă, este vibrația prezenței voastre, iar prezența voastră este capacitatea voastră naturală uimitoare să fiți conștienți de și conectați cu toate aspectele Creatorului pe toate nivelele și în toate dimensiunile Universului Creatorului și întreaga lume. Puteți compara și sau eticheta asta ca unime. 

Ați putea înțelege că atunci când vă conectați cu prezența voastră interioară, vă conectați cu unimea și acest lucru este adevărat. Este o modalitate ușoară să vă înțelegeți prezența interioară. Dacă vă imaginați prezența interioară ca fiind conectată la tot și la toate și conștientă de tot și toate, mintea, conștiința voastră se extind automat și intrați într-o stare de imensă expansiune aducând-o în realitatea voastră prin conectarea cu voi înșivă. Fiind conștienți de voi înșivă și fiind conștienți de o altă ființă, dându-vă voie să vă relaxați în prezența voastră interioară și acolo este ceva de explorat și de simțit. Poate fi provocator să localizați și să înțelegeți cu mintea, dar dacă aveți intenția să vă conectați cu prezența voastră interioară, acel aspect al vostru care este conștient de toate aspectele Creatorului, poate fi ca și cum observați și vă conectați cu toate aspectele Creatorului. Intrați într-un spațiu de o imensă eliberare, conștiință și conștientizare a Adevărului și prin această experimentare, chiar dacă durează doar o clipă, vă veți descoperi mult mai capabili să fiți prezenți cu voi înșivă și cu ceilalți. Veți recunoaște magia prezenței voastre interioare și cum, atunci când sunteți dispuși să fiți în spațiul prezenței voastre interioare în anumite momente în realitatea voastră și cu anumiți oameni, este ca și cum magia apare. Conectarea cu prezența voastră este importantă acum pe măsură ce pășiți în puterea voastră datorită actualelor schimbări în ascensiune. Direcția sau calea pășirii în puterea și prezența voastră vă va da voie să vă bucurați de viață și de creșterea voastră spirituală. Se va simți ca spațiul unui sanctuar, un sanctuar pe care vi-l puteți aduce vouă înșivă și pe care îl puteți aduce altor ființe. 

Asta este ceea ce eu, Arhanghelul Mihail, doresc să împărtășesc cu voi. S-ar putea să vă ia ceva timp să integrați în conștientizarea voastră și să experimentați ca să o atingeți. 

Eu, Arhanghelul Mihail, doresc să vă susțin să atingeți această stare. Imaginați-vă că este ca un joc de care vă puteți bucura. Este mai probabil să reușiți dacă nu puneți prea multă presiune pe voi înșivă. 

Întotdeauna în Iubire și Adevăr,

 

Eu Sunt Arhanghelul Mihail și vă mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.