joi, 5 ianuarie 2023

Bine ai venit 2023!

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Este vreun mesaj anume pentru noi în timp ce acest an 2023 începe? 

Este atât o continuare a conversației noastre aflate în curs de desfășurare, cât și introducerea unui gând nou. Amândouă vă vor asista și informa. Sunteți obosiți. Este un acord pe scară largă în acest sens. Fie că vă dați seama sau nu, amploarea acestei oboseli contează puțin în experimentarea ei. Această oboseală se manifestă la nivel mondial. 

Oferirea unui stimulent, ceva care să vă ajute să vă mențineți optimismul și speranța și să mergeți înainte, este scopul conversației noastre de astăzi. 

Nu vor fi dezvăluiri în aceste vorbe. Acestea vor veni la timpul lor. Unele treptat. Multe vor veni deodată ca un atac violent. Voi îl veți simți brusc și apoi imediat, așteptat. În multe privințe va fi o ușurare. Vor fi spuse adevăruri și fapte care în unele cazuri validează și în altele vă surprind. Acest lucru a mai fost spus. Astăzi hai să ne concentrăm pe așteptări și sensibilitate. 

Poate vă așteptați la o imediată acceptare și unitate odată ce Adevărul apare. Nu acesta va fi răspunsul imediat. Nu pentru majoritatea. Omul este o ființă asociativă și, prin urmare, învață și acceptă Adevărul prin asociere. Să nu uitați asta. În multe cazuri, voi, cei care citiți aceste cuvinte aproape de momentul în care sunt scrise, ați petrecut ani de zile învățând, căutând Adevăr alternativ. Ceea ce voi acceptați acum ca posibil se află la mare distanță de ceea ce este difuzat în prezent de sursele de știri social acceptate. 

Da, acest lucru se schimbă. Totuși, schimbarea nu este completă. 

Acesta este un proces. Rasa a decis să-și acorde timp și să-i aibă pe toți alături pentru încheiere. A făcut asta din Iubire, încredere și unitate. A decis așa fără să se gândească în mod conștient cât de lungă și provocatoare a fost acea decizie. A făcut-o din Iubire. 

Puteți folosi termenul de ”iubire cu năbădăi” ca să definiți rezultatul acelei alegeri. Pentru că voi sunteți o ființă nerăbdătoare. Ba mai mult de-atât, sunteți una iubitoare. De fiecare dată veți alege unitatea. 

Anul care vine (2023) va expune corupția și controlul flagrant integrate în actualele voastre sisteme de guvernare, comerț, educație și medicină. Unii le vor recunoaște devreme și imediat vor ști ce înseamnă. Nu toți, și nu majoritatea. Amintiți-vă, aceasta este o rasă asociativă și învățarea/acceptarea se realizează prin conexiuni. Lucrurile vor trebui să aibă sens. Acesta este primul pas al acceptării. 

Pe măsură ce adevărurile sunt spuse și corupția este expusă, nu presupuneți că acest lucru va iniția o concluzie ”evidentă” pentru toată lumea. Concluziile vor fi trase individual și în ritmul propriu al fiecărui om. Va fi nevoie de răbdare pe parcursul acestui întreg proces. Răbdare și disponibilitatea de-a asculta. Așteptați până vi se pun anumite întrebări și acceptați că s-ar putea să nu se întâmple niciodată. 

Nu este important ca vreun om să fi fost conștient înaintea oricărui alt om. Voi sunteți Unul/Una. Acum se desfășoară procesul de a deveni conștient unificați. 

În trecutul vostru nu foarte îndepărtat, unificarea voastră a fost construită și intenționată de o forță de control externă – cei care și-au asumat stăpânirea aici. Vă aflați acum în procesul Unificării Conștiente care apare din interior, din cunoașterea de sine, din Adevărul interior, din Iubire. Asta este o apariție frumoasă, treptată care va fi, la un moment dat, instantanee și glorioasă. 

Nu puteți ajunge acolo singuri și, de fapt, ați venit aici acum ca să participați la o trezire Globală care izvorăște din interiorul fiecărui individ. 

Să știți că indiferent de ceea ce spuneți sau nu spuneți, prezența voastră aici, Lumina voastră și Iubirea voastră sunt cele care propulsează această schimbare globală. Totul se accelerează datorită Luminii voastre. Ceea ce vedeți și auziți, ceea ce știți și simțiți, fiecare se expansionează ca număr, viteză și volum. Toate acestea conduc la un rezultat inevitabil. 

Așa că, dragul meu om drag, anul acesta poate fi atât mai liniștit cât și mai zgomotos decât cel precedent. Concentrarea interioară și înțelepciunea voastră vă vor servi în ghidare. 

Permiteți. Permiteți. Permiteți. Permiteți.   

Scopul vostru nu va fi grăbit sau uitat. Stă solid în voi așteptând momentul în care devine vizibil dincolo de voi. Aveți răbdare și încredere în proces. 

Mai presus de toate, Iubire. În asta stă puterea voastră. 

Să știți că totul este bine și că sunteți perfect plasați. Sunteți cu mult mai mult decât știți. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.