marți, 10 ianuarie 2023

Integrarea Uraganului

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Încetați să vă mai doriți, să sperați, stăruiți, implorați sau cereți schimbare în viața voastră – orice schimbare. Sunteți în mijlocul unui uragan personal care vă întoarce pe dos. Efortul suplimentar făcut în orice direcție vă va epuiza în loc să vă ajute să creați ceea ce doriți. Ceea ce ieri a fost important, mâine nu va mai fi. 

Probabil că conceptul menționat mai sus vă enervează pentru că noi, cei din Universuri, am afirmat că sunteți o ființă nouă. Am afirmat, de asemenea, că veți experimenta schimbări dramatice pe parcursul următoarelor câteva luni. Ați inițiat acele schimbări dramatice. Totul este nou în voi și în Pământ, creând o perioadă tumultuoasă pentru voi și cei apropiați vouă. 

Imaginați-vă un sugar care se transformă într-un copil de șase ani în decurs de câteva zile în loc de ani și veți înțelege mai bine ce se întâmplă acum cu voi. Nu că sunteți un sugar pământean nou, ci că vă transformați atât de repede încât, uneori, vi se va părea imposibil să puneți un picior în fața celuilalt. 

Nu este o perioadă în care să vă puteți opri cu ușurință acțiunile sau reacțiile. Totul este confuz în voi creând o epuizare care nu poate fi descrisă cu ajutorul vocabularului vostru obișnuit. Nu toată lumea va simți același nivel de epuizare. Aceia dintre voi care vă aflați în frunte veți experimenta cea mai semnificativă epuizare. Nu numai că experimentați acest uragan de sentimente, dar fostul vostru sine purtător de grijă captează vârful oboselii celorlalți.   

O activitate minimă este probabil tot ceea la ce vă puteți aștepta de la voi în următoarele câteva zile. 

Cei din preajma voastră, care nu experimentează profunzimea epuizării pe care o experimentați voi, se vor întreba dacă sunteți bolnavi sau doar vă prefaceți. Somnul vostru, probabil, nu va fi odihnitor pe parcursul acestei faze pentru că vă mișcați rapid prin tot ceea ce v-ați programat să treceți cu ajutorul Universurilor. Activitățile voastre interioare vor fi similare cu numărul de gânduri și acțiuni necesare ca un sugar să evolueze instantaneu într-un copil de șase ani. 

Un sugar trebuie să învețe mai multe în primele sale luni de viață decât în oricare altă perioadă din existența sa pământească. Așa este pentru voi acum. Treceți cu toată viteza prin concepte, acțiuni și activități interioare care vă dau voie să vă îmbinați partea umană cu partea voastră spirituală ca să creați o ființă nouă – așa cum este adevărat pentru sugarii pământeni. 

Copiii intră pe Pământ cu o cunoaștere spirituală care trebuie eliminată sau redusă ca să devină cu adevărat un om 3D. Voi, la rândul vostru, le contopiți pe cele două într-un nou întreg. O ființă nouă care va funcționa nu ca o ființă umană sau o ființă spirituală, ci ca un hibrid nou care combină cele mai bune aspecte ale totalității voastre. 

Noi, cei din Universuri, v-am informat despre noul vostru eu într-o lume nouă. Un eu nou care se infiltrează de ceva vreme. Unul dintre ultimii pași în crearea acelei ființe a fost să vă întâmpinați cu bucurie partea voastră umană – așa ați făcut. Ați fost ca un embrion 3D care își adaugă/își crește/își evoluează elemente ca să creeze o ființă completă la naștere. 

Pe parcursul acestei faze, adăugați elementele finale pentru noul vostru eu. Poate că vă va ajuta să înțelegeți mai bine această fază dacă vă gândiți la ea ca la niște piese ale eu-lui vostru zburând în jurul vostru în timp ce voi decideți că această piesă este potrivită în timp ce celelalte componente nu sunt. 

Ați restrâns recent posibilele completări la noua voastră ființă. În următoarele câteva zile veți selecta piesele finale necesare oficializării noului vostru eu. Nu numai că veți lua decizii rapide, atât treji cât și adormiți, dar, în esență, veți trăi acele momente în timp ce faceți asta. Acesta este un proces activ de decizie multidimensională în loc de un ecran cu opțiuni, așa cum v-ați fi imaginat.   

Veți experimenta multiple momente dimensionale pe parcursul zilelor și nopților voastre – majoritatea dintre ele vor fi experimentate la nivel subconștient. Nu ați putea discerne care este realitatea voastră lumească actuală dacă acele experimentări ar fi conștiente. Așa cum stau lucrurile, veți întâmpina dificultăți să vă concentrați pe orice altceva decât pe acțiunile de bază. 

Dați-vă voie să știți că evoluați mult mai rapid decât am crezut că este posibil chiar și noi, cei din Universuri. Fiți buni cu voi înșivă și cu ceilalți care nu par a fi ”în totalitate acolo”. Voi, pur și simplu, și spunem cu lejeritate asta, evoluați mult mai rapid decât un sugar 3D. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.