marți, 3 ianuarie 2023

Nu ești greșit, doar nou

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă în majoritatea anilor schimbarea anului calendaristic nu asigură o viață nouă, acest an este diferit. Pe parcursul anului 2023 veți simți schimbări dramatice în ființa voastră, rezultând în noi interacțiuni în lumea voastră exterioară. 

Până la recentele schimbări energetice globale și munca voastră interioară, ați abordat majoritatea problemelor cu o conștiință 3D. ”Pentru că asta a funcționat înainte, va funcționa și acum.” În loc de noua voastră atitudine de viață ”Această acțiune pare neobișnuită, dar se simte a fi corectă.” 

Pentru că ceea ce a fost nu mai include rezolvarea problemelor lumii exterioare. În ultimele câteva zile ați dat drumul la eoni de ”ar trebui să”, obligații și vinovăție rezultând noi moduri de-a interacționa cu alții și cu voi înșivă. Ființa voastră 3D a fost o acumulare de activități pe care ați dorit să le eliminați în această viață – și așa ați făcut. 

Acum sunteți aproape o tablă curată. Chiar dacă părți ale vieții voastre curente 3D rămân, acele părți sunt atât de minime încât să nu fie incluse în actuala voastră evaluare de sine. Așadar, unele relații pe care s-ar putea să le continuați nu sunt neapărat la fel de iubitoare pe cât au fost cândva pentru că v-ați încheiat legăturile karmice care v-au legat de acea persoană. 

Vă abordați interacțiunile cu ochi noi și nevoi noi. 

Sunteți noi și Pământul este nou. Totuși, mulți dintre voi sunteți surprinși că nu mai răspundeți așa cum ați făcut-o cândva. Acele diferențe vor crește pe parcursul acestui an, pentru că vă schimbați cu rapiditate în moduri pe care încă nu vi le puteți imagina. 

Mulți dintre voi ați auzit de walk-ins – ființe care susțin că au intrat pe Pământ prin intermediul unui corp uman care a fost locuit anterior de o altă ființă. De fapt, acei walk-in au fost proiecte de testare create în masă de aceia dintre voi care au dorit să treacă dincolo de 3D. 

Așa cum este adevărat pentru experimente sau majoritatea creațiilor, ați vrut să vă asigurați că noua voastră ființă pe care o contemplați era posibilă. V-ați întrebat dacă ați putea să vă schimbați rapid în această viață și totuși să rămâneți ai Pământului. 

Ființele walk-in sunt versiuni mai noi ale lor însele fără poverile vieților trecute – așa cum este valabil acum și pentru voi. Dacă cineva ar fi fost să vă măsoare gândurile, credințele și reacțiile înainte să vă fi inițiat tranziția în această viață, v-ar găsi suficient de diferiți încât să nu fiți de recunoscut – sau un walk-in. 

Nu mai sunteți acel 3D cu care alții erau cândva familiarizați. 

Cei ce nu fac tranziția vă găsesc derutanți și probabil enervanți. În timp ce cei care trec prin tranziție sunt la fel de derutați de noua lor ființă pe cât sunteți voi de a voastră. 

Chiar dacă ați fost informați de multe mesaje universale, inclusiv ale noastre, produsul final al tranziției voastre evoluează aproape zilnic rezultând un amestec confuz de cuvinte și acțiuni. Într-o zi vă simțiți așa și complet diferit în următoarea. Desigur, ceva asemănător a fost adevărat și în 3D, dar de-a lungul eonilor de viață pământească și frică consistentă, se pare că aveați justificări pentru această frică sau acel sentiment. ”Plouă și este frig, așa că mă simt la pământ.”, ”S-ar putea să fiu concediat, așa că ar fi bine să lucrez mai multe ore.”, ”Sunt îndrăgostit, așa că plutesc de bucurie.” 

Acțiunile voastre nu mai sunt în concordanță cu așteptările voastre. Așa că, s-ar putea să vă simțiți obosiți, deși ați dormit bine. Sau plini de bucurie chiar dacă acțiunile din lumea exterioară v-ar fi întristat înainte. 

Nu mai aveți date emoționale sau de interacțiune. Sunteți cu adevărat noi cu gânduri, acțiuni și tipare de vorbire noi. Dați-vă voie să simțiți și să răspundeți pe măsură ce noua voastră viață se desfășoară în loc să vă îndesați în cutiile voastre de frică 3D sau acțiuni corecte din punct de vedere social. 

Acum nu aveți acțiuni corecte pentru că vă descoperiți pe voi înșivă. Așa cum cei walk-in au fost nevoiți să-și schimbe gândirea și acțiunile ca să se potrivească noii lor ființe, același lucru este valabil și pentru voi. Diferența este că voi sunteți înconjurați de milioane de alții care trec prin aceleași îndoieli și, uneori, frică. Ceea ce odată vă făcea să vă simțiți confortabil, nu mai există. Actuala și viitoarea voastră ființă se schimbă clipă de clipă. 

Vă rugăm să știți că deseori vă veți îndoi de voi înșivă pe parcursul schimbării voastre continue în maturitatea noului Pământ. Nu pentru că sunteți greșiți, ci pentru că sunteți noi. Așa să fie. Amin.



Traducere  Monica Poka

link catre articolul original


Având în vedere că tot ceea ce eu traduc și ofer este gratuit, onorați vă rog efortul făcut, iar la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați traducătorul și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.