sâmbătă, 29 aprilie 2023

Ajutor venit din Arcturus (fără interferențe)

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. Am primit atât de multe solicitări de asistență de la voi toți și vrem să vă ajutăm să interferăm cu procesul vostru natural de evoluție. Vedeți voi, acest lucru s-a întâmplat înainte pe Pământ când alte grupuri extraterestre, din neatenție, v-au oprit creșterea intervenind și interferând. Noi, cei care am observat toate acestea, recunoaștem că cel mai bun mod în care să vă ajutăm este să vă oferim învățături și să vă oferim energii, să vă susținem și să menținem spațiul pentru voi. 

Știm că atunci când aterizarea în masă a navelor extraterestre va avea loc pe planeta Pământ, va avea loc pentru că sunteți pregătiți, nu pentru că este nevoie să fiți salvați, nu pentru că toți oamenii buni vor fi duși apoi pe noul Pământ. Știm acest lucru pentru că știm că tot ceea ce se întâmplă vreodată în experimentarea voastră, se întâmplă în beneficiul vostru, dar beneficiul este pentru creșterea și evoluția voastră spirituală și pentru asta se întâmplă, în primul rând, toate acestea. Nu vă întrupați acolo pentru că sunteți prinși în capcană, și nu vă întrupați acolo pentru că unele ființe din afara voastră v-au trimis acolo. 

Vă întrupați acolo pentru că, ca suflet, recunoașteți unde se află experimentările bune pentru creștere și le doriți. Vreți să experimentați trecerea de la a vă simți mai puțin evoluați la a vă simți mai evoluați. Doriți să vă cunoașteți mai deplin așa cum sunteți cu adevărat, ca iubire necondiționată. Așa că, chiar acum, aruncați o privire asupra vieții voastre așa cum este ea acum. Aruncați o privire la tot ceea ce este în viața voastră și la tot ceea ce nu este în viața voastră și, în loc să vă puneți întrebări cum ar fi ”Unde am greșit?” sau ”Ce aș fi putut face diferit?”, întrebați-vă cum vă pot ajuta aceste condiții actuale să deveniți mai mult ceea ce sunteți cu adevărat ca Ființă Energetică Sursă, ca iubire necondiționată. Și da, știm că vreți răspunsul imediat și vreți să vă vină în urechea minții cu o voce care nu este a voastră sau vreți să vă apară imaginea unui ghid care să vă spună exact cum se întâmplă, cum este presupus să creșteți din actualul vostru set de circumstanțe. Dar, din nou, din punct de vedere spiritual vă servește mai mult să vă uitați la asta voi înșivă și să ajungeți la concluziile voastre. 

O întrebare bună pe care să v-o puneți este: ”Cum pot fi Iubire în această situație?” Și în timp ce vă uitați la lumea voastră, în timp ce vă uitați la întreaga voastră planetă și vedeți ce tipuri de lupte există pe Pământ, puteți să vă puneți aceiași întrebare. Cum vă puteți arăta mai mult ca Iubire în fața a ceea ce pare a fi altceva decât Iubire? Amintiți-vă că acele circumstanțe, acele condiții sunt și pentru evoluția voastră spirituală și nu sunt pentru că cineva dintr-un guvern sau corporație, sau cineva care are mai multă putere decât aveți voi, crează lucrurile în acest fel. Desigur, există oameni care să joace acele roluri pentru voi, dar, totuși, voi sunteți creatorul experimentării voastre și cu cât mai repede vă însușiți asta, cu atât mai repede puteți face ceva în privința asta. 

Vă place sentimentul de a crește și de a evolua și este nevoie să vă aduceți aminte de asta uneori, iar când vă ajutați pe voi înșivă, când vă deschideți și lăsați să intre mai multe dintre propriile voastre creații, atunci experiența voastră este că ați primi o mână de ajutor uneori de la o ființă, sau un colectiv dintr-un plan mai înalt dimensional. Dar tot voi sunteți cei care a fost nevoie să vă aliniați cu acea experimentare de-a primi ajutorul. Întotdeauna se va întoarce la voi și la ceea ce se întâmplă în interiorul vostru și cu cât mai devreme vedeți acest lucru, cu atât mai repede recunoașteți asta, cu atât mai curând puteți prelua corect toate experimentările de creștere care vă sunt disponibile în viața voastră și cu atât mai curând puteți prospera pe planeta Pământ așa cum este chiar acum. 

Mai știm că în centrul tuturor cererilor pe care ni le adresați se află acea dorință de prosperare. O puteți face, iar noi suntem aici să vă ajutăm și vom continua să o facem. Vă promitem asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Sursa

Traducere Monica Poka

Pictura aparține lui Antonio Bagia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.