miercuri, 12 aprilie 2023

Așa că, Începe

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă v-ați încheiat dansul 3D, s-ar putea să nu vă simțiți încă dincolo de 3D, pentru că unele părți continuă să vă influențeze starea de spirit și interacțiunile. Acest lucru era de așteptat. Nu ați trecut de la un bebeluș 3D la un copil mic într-o singură zi. A fost un proces, așa cum este și pentru voi acum. 

Acțiunile trecute nu mai sunt potrivite, iar acțiunile viitoare sunt doar la început, așa că, vă simțiți dezorientați și puțin neîmpliniți. Lăsați acele sentimente să treacă prin voi în timp ce vă adaptați la noua voastră ființă. De asemenea, probabil că nu sunteți încă pe deplin conștienți de o senzație tot mai profundă că știți ceva fără să aveți nevoie de cuvinte. 

Ceea ce experimentați este dincolo de intuiția 3D. Ca și cum ați avea o cameră interioară cu activare vocală. S-ar putea să descrieți aceste senzații altora doar ca să descoperiți că informațiile voastre îi înfurie. La fel ca bebelușii 3D care explorează cu inocență prizele de curent electric doar ca să fie redirecționați cu un ”Nu!” sonor. 

Percepeți/simțiți imagini, cuvinte și lucruri pe care alții s-ar putea să nu vrea să le expună. Cu toate acestea, sunteți entuziasmați de informații pentru că vă extind capacitățile. Unii dintre voi sunteți atât de speriați de această nouă abilitate încât blocați cu succes informațiile. O manevră de blocare care s-ar putea să funcționeze câteva zile. Dar așa cum a fost nevoie să învățați să umblați, este nevoie să știți cum să accesați aceste informații. 

Poate că sunteți îngrijorați de faptul că percepeți, simțiți sau auziți informații care invadează intimitatea celorlalți. S-ar putea să o faceți – la început. Până când ceilalți învață să-și tragă jaluzelele interioare. Nu există nici un motiv să știți ceea ce alții nu doresc să știți. Dar prin accesarea informațiilor altora, vă veți înțelege mai bine abilitățile. 

Ceea ce probabil experimentați acum este similar cu situația în care un copil mic 3D spune un lucru greșit într-un moment nepotrivit. Pentru că veți ofensa unele persoane fără să vreți. Poate vă întrebați de ce accesați informații care i-ar putea ofensa pe alții. Asta se întâmplă pentru că încă nu aveți încredere în informațiile voastre personale. 

Poate simțiți că vreți să faceți ceva, că o ființă nu este potrivită pentru voi sau că trebuie să călătoriți într-un anumit loc. Toate aceste preocupări ar putea fi abordate dacă ați avea încredere în vocea voastră interioară. Dar în această etapă de început, cugetați la înțelepciunea voastră interioară. Așa că, singura modalitate să testați dacă mesajele voastre sunt corecte, este ca alții să recunoască că sunt corecte. 

Această fază a invadării intimității altora pentru confirmarea acurateței mesajelor voastre interioare pare un exercițiu complicat, poate chiar răutăcios. Dar apoi, ceilalți vă vor citi/vedea la fel de sârguincios pe cât ați făcut-o voi cu ei. Informațiile pe care le adunați nu vor fi neapărat de importanță vitală, ci mai mult o perspectivă asupra preferințelor lor într-un anumit moment. 

Cei mai mulți dintre voi, cei care citiți aceste mesaje, sunteți îngroziți pentru că în 3D nu ați fost încurajați să știți prea multe despre gândurile voastre interioare, cu atât mai puțin despre gândurile altora. Acesta este un exercițiu principal în eliminarea acestui atribut 3D. 

Nu vă temeți. Nu veți face rău altora cu informațiile pe care le adunați și probabil le transmiteți. Este vorba mai mult despre practicarea unei abilități pe care întotdeauna ați avut-o, dar n-ați îndrăznit să o recunoașteți în 3D. În cele din urmă, cuvintele nu vor fi un instrument necesar de comunicare pământească. Aceasta este prima lecție în această abilitate esențială. 

Veți primi informații pe care ceilalți s-ar putea să nu dorească ca voi să le aflați pentru că sunt hotărâți să le ascundă de ei înșiși. În același timp, alții vă vor citi pe voi. Pe măsură ce exersați recunoașterea acestor senzații, sentimente și activități interioare adeseori ignorate ale altora – o abilitate pe care ați perfecționat-o de-a lungul a eoni de interacțiuni în alte locuri decât Pământul 3D – veți recunoaște realitatea vocii voastre interioare. 

Limbile, argoul și accentele au creat bariere pământești timp de eoni. 

Acum, că ați devenit una cu voi înșivă, începeți să recunoașteți același lucru și cu ceilalți. Faptul că trăiți în părți diferite ale lumii nu mai înseamnă că nu puteți comunica unul cu celălalt. Noua voastră lume nu are aceleași bariere de comunicare ca în 3D. Dar, la fel ca un mic copil 3D, s-ar putea să exprimați ceva ce cineva nu vrea să recunoască. Acea informație nu le va distruge viața, dar nici pe-a voastră. Este o informație care-i va încuraja pe alții să privească în interior – obiectul acestei abilități – și să tragă jaluzelele când intimitatea este importantă. 

Nu veți accesa informații care nu ar putea fi împărtășite mai mult decât este valabil pentru un mic copil 3D. Veți face pur și simplu observații pe care alții s-ar putea să nu dorească să le abordeze – dar probabil o vor face odată ce i-ați șocat cu acea parte. De exemplu, un copil mic ar putea întreba pe cineva de ce are dinții mari sau de ce îi lipsește brațul. Informație care este pe deplin disponibilă tuturor, dar niciodată, sau rareori, este adusă în discuție de adulți sau copii mai mari pentru că ”Nu este frumos să faci asta.” 

Deci, așa va fi și cu informațiile pe care le accesați despre ceilalți – și ei despre voi. ”De ce locuiești aici dacă îți displace atât de mult?”, ”De ce nu cauți un loc de muncă care ți se potrivește mai bine?” Nu neapărat detalii intime, ci părți pe care altora le este teamă să le abordeze în ei înșiși. 

În această fază, veți face primii pași în comunicarea fără rostirea cuvintelor. Îndemânarea numărul unu în noua voastră geantă de trucuri care face acum parte din noua voastră lume. Așa să fie. Amin.   


Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto: Vláďa Hammer




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.