marți, 25 aprilie 2023

Sunt Acasă în Mine Însămi

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Viața voastră se schimbă atât de repede încât frica 3D devine depășită, iar noul prosperă. Chiar dacă nu se poate observa nimic nou în viața voastră de zi cu zi, este afișat într-o mică acțiune sau gând unul după altul. Poate vă temeți de ceea ce s-ar putea întâmpla, doar ca această frică să se dizolve odată ce apar informații noi. Sau poate aveți gânduri noi sau acțiuni care ar fi părut contraintuitive sau greșite doar cu câteva săptămâni în urmă – totuși, asta sunteți acum. 

Ceea ce a fost nu mai este, inclusiv voi și cei cu care interacționați. 

Chiar dacă numărul interacțiunilor voastre este poate mult mai mic decât a fost în trecut, interacțiunile voastre actuale sunt mai sincere și mai potrivite pentru voi. Nu mai simțiți nevoia să vă prefaceți că trebuie să spuneți sau să faceți ceva pentru că așa este potrivit pentru cineva sau pentru societate. Sau să acționați ca și cum ați dori să fiți cineva care nu mai sunteți. 

Actualele voastre valuri de frică au legătură mai mult cu cine deveniți, decât cu cine ați fost. Vă puneți la îndoială motivele și acțiunile mai mult decât ați făcut-o în trecut deoarece se simt atât de diferit de cine erați înainte. Temerile voastre nu au legătură cu cine ar trebui să fiți, ci cu cine deveniți. ”Asta chiar sunt eu?”, ”Când am început să acționez sau să funcționez așa și de ce?” Aproape ca și cum ați fi străini față de voi înșivă. 

Dar în loc de o deconectare personală, curgeți în voi înșivă minut cu minut. Dându-i voie adevăratului vostru sine să-și facă apariția. 

Această nouă libertate personală nu are granițe, nici indicii cu privire la cine ar trebui să fiți. S-ar putea să vă fie teamă atunci când spuneți sau faceți lucruri care par greșite, dar se simt a fi corecte. Noul vostru sine este atât de temerar, atât de îndrăzneț, atât de diferit de orice ați îndrăznit să fiți în 3D. 

Nu mai sunteți lingușitorul slab care se comportă potrivit regulilor stabilite de alții ”pentru binele vostru”. Sunteți independenți și un pic indisciplinați, refuzând să vă conformați așteptărilor altora, inclusiv familiei și prietenilor. Această independență este un punct de interes complet nou pentru voi. Chiar dacă s-ar putea să vă fi dorit o viață oarecum diferită înainte de tranziție, ați devenit atât de diferiți încât vă puneți la îndoială gândurile și acțiunile.   

Să fii diferit în 3D însemna să știi că încalci regulile, dar erai mândru că faci asta sau o făceați dintr-un motiv anume. Acum ignorați regulile deoarece nu merită timpul sau energia voastră. Diferența dintre ”Știu că sunt diferit, dar sper să găsesc pe cineva sau un loc care să mă accepte așa cum sunt.” și ”Sunt glorios de diferit și s-ar putea să nu găsesc niciodată pe cineva cu care să mă potrivesc, dar nu contează pentru că asta este cine vreau/simt nevoia să fiu.” 

Urmarea altcuiva nu mai este interesantă sau o nevoie. Ceva ce n-ați experimentat niciodată înainte de tranziția voastră personală – sau de data asta în istoria Pământului. 

Poate că unii dintre voi ați avut viziuni cu ființe din alte dimensiuni și frecvențe care își desfășoară activitățile  într-un mediu singuratic. Sau proiecțiile voastre au fost cu grupuri de entități care împărtășesc informații și existența între ele. Ambele viziuni sunt corecte, dar nici adevărul vostru complet nu sunt. Pentru că ați devenit una cu Universurile. 

Pe măsură ce vălurile se ridică, vă veți trezi interacționând cu ființe nepământene – dacă doriți. De asemenea, total independenți fără multe sau nici o conexiune cu Pământul – dacă doriți. Și același lucru este valabil și pentru viața voastră în timp ce sunteți ai Pământului. 

Ați trecut de la acceptarea a cine ar trebui să fiți la deplina libertate să fiți cine sunteți. Ceva ce altora li s-ar putea părea ceva derutant, chiar dacă și ei trec printr-un proces asemănător. 

Și mai sunt și cei care doresc să rămână 3D. 

Este o perioadă confuză, atât la nivel personal cât și global. Piesa personală sfâșietoare este că nu sunteți siguri cine veți deveni. Așadar, în unele zile veți funcționa în acest mod, în altele veți descoperi gânduri noi și acțiuni surprinzătoare. Acest lucru este de așteptat pentru că această tranziție interioară majoră este un proces asemănător cu pubertatea 3D. Diferența este că  schimbările în noul vostru eu se vor petrece în decurs de zile sau câteva săptămâni. 

Ceea ce a fost, nu mai este. Iar ceea ce va fi, va fi în curând, dacă nu a fost deja, descoperit. V-ați încheiat tranziția. Acum vă acomodați cu acțiunile interioare care se aliniază cu acea tranziție. 

O ființă nouă într-o lume nouă a fost mantra continuă a tranziției voastre. 

Noua voastră mantră este ”Sunt, în sfârșit, acasă în mine însămi/însumi.” Așa să fie. Amin.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Daniel Kordan




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.