sâmbătă, 15 aprilie 2023

Crearea Echilibrului

Sanat Kumara prin Natalie Glasson 

Salutări, iubiți frați și surori ai luminii, eu sunt Sanat Kumara. Este o bucurie să mă conectez cu sufletul vostru, să vă aduc lumina Creatorului și să fiu în serviciu. Doresc să vă împărtășesc o perspectivă care ar putea să vă ajute în crearea echilibrului în realitatea și în ființa voastră. Echilibrul este unul dintre multele voastre scopuri pe Pământ: să creați echilibru în ființa voastră, să creați echilibru între planurile interioare și Mama Pământ sau realitatea pământească, să creați echilibru între voi înșivă și alții în relații. Sunt multe forme de echilibru care pot fi create. Cel mai important echilibru este în ființa voastră. Când începem să vorbim despre echilibrul interior, recunoaștem și prezența păcii, mulțumirii, împlinirii și conectării deoarece aceste calități pot crea totodată și vibrația echilibrului. 

De ce este nevoie de Echilibru? 

Echilibrul vă dă voie să fiți deschiși, expansivi și să acceptați sau să primiți tot ceea ce Creatorul este în timp ce vă aflați într-o stare de împământare, conectați cu divinul. Echilibrul vă dă libertatea să existați ca sinele vostru spiritual în realitatea fizică. Vă susține în descărcarea conștiinței pure în mintea voastră, servește gândurilor voastre și vă inspiră înțelegerea. Când echilibrul este prezent în corpul vostru fizic, toată rezistența și blocajele încep să se relaxeze și să se risipească, vă dați voie vouă, emoțiilor, minții și sufletului să existe în armonie cu corpul vostru fizic și viceversa. Acest lucru vă dă voie să experimentați o existență ca ființă divină într-un corp fizic. Când vă aflați într-un spațiu de echilibru, vă respectați nu numai pe voi înșivă, ci totul și pe toți cei din jurul vostru. Acest respect permite unitate și unificare. Un schimb a tot ceea ce Creatorul este. Pe măsură ce recunoaștem prezența echilibrului și modul în care este nevoie de el în realitatea voastră, începem să ne gândim apoi cum să creăm echilibrul. Sunt multe moduri de creare a echilibrului, un exemplu este să vă conectați cu prezența echilibrului în ființa voastră, radiind echilibrul în corpul vostru, în câmpul auric și împrejur, imaginându-vă echilibrul ca pe o frecvență sau vibrație a luminii. 

Modul în care doresc să aduc echilibrul este să vă încurajez să recunoașteți echilibrul folosindu-vă mintea. Mintea voastră este o sursă atât de puternică de creație. Realitatea voastră reflectă starea minții voastre. Dacă începeți să căutați echilibrul cu gândul sau să recunoașteți că echilibrul poate fi obținut în anumite domenii, veți începe să deblocați automat calitatea echilibrului a Creatorului care este întotdeauna prezentă. Chiar și în cele mai haotice experiențe, echilibrul Creatorului este întotdeauna acolo, este nevoie ca pur și simplu să fie recunoscut și, astfel, puteți crea echilibrul prin recunoașterea echilibrului cu mintea voastră. 

Vă puteți lăsa mintea să se gândească la ce este echilibrul și să înceapă să-l recunoască în realitatea voastră. S-ar putea să recunoașteți că o persoană se simte foarte echilibrată, s-ar putea să recunoașteți că în timp ce vă plimbați în natură, există un sentiment de echilibru. S-ar putea să vă dați seama că chiar și în interiorul propriei ființe există un sentiment de echilibru. 

Echilibrul se poate manifesta în multe feluri. S-ar putea să recunoașteți echilibrul recunoscând că într-o situație există pace, dar există și haos. Există liniște, dar există și activitate. Pe măsură ce începeți să contemplați ce este echilibrul și încercați să găsiți echilibrul în realitatea din jurul vostru, și în ființa voastră, veți deveni mai conștienți de echilibru. Veți activa echilibrul în multe feluri și, prin urmare, veți crea echilibru. 

Cel mai puternic mod de a crea echilibru, după cum am spus, este prin formele voastre gând conștiente așa că, s-ar putea să doriți să repetați afirmații despre echilibru. De exemplu, dacă vă aflați într-o situație haotică, ați putea să vă spuneți ”Chiar dacă situația asta pare haotică, recunosc prezența echilibrului.” 

”Chiar dacă astăzi mă simt total dezechilibrat/ă, recunosc că în ființa mea există un spațiu de echilibru și îi dau voie să iasă la iveală.” 

”Chiar dacă-mi este greu să găsesc echilibrul în acest moment, știu că echilibrul este prezent.” 

Poate doriți să faceți afirmații pozitive ”Eu sunt prezența echilibrului, toate experimentările mele, și eman vibrația echilibrului.” 

Când începeți să vă gândiți cu mintea creând echilibru, vă veți regăsi aliniindu-vă automat cu echilibrul și cu toate circumstanțele și experiențele voastre. Când căutați, explorați și contemplați echilibrul în timp ce vă trăiți realitatea zilnică, nu numai că înțelegeți în interiorul ființei voastre ce este echilibrul, ci începeți să-l recunoașteți și să-l experimentați pe deplin în realitatea voastră. Eu, Sanat Kumara, vă invit să începeți să vă activați mintea, să căutați echilibrul și să-l explorați, precum și să-l creați. Observați, pe o perioadă de o săptămână, cum vă influențează acest lucru ființa și realitatea și cum lucrurile încep să se schimbe și să se transforme pentru că veți începe să creați un impuls de echilibru, iar acesta se va acumula treptat și vă va influența ființa și realitatea. 

Vă invit să vă jucați, să explorați, să vă bucurați.

 

Eu sunt Sanat Kumara. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Guy Edwardes Photography


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.