luni, 24 aprilie 2023

Cum să vă conectați cu necunoscutul

Andromedanii prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină. Noi suntem Andromedanii, ne extindem energia prin întregul Univers al Creatorului, suntem prezenți să vă susținem Ascensiunea și evoluția spirituală. Suntem aici să vă asistăm și, în timpul meditației, ne puteți întreba orice doriți pentru că noi vă ascultăm și suntem prezenți să vă aducem intuiții, înțelegeri și creații. 

Astăzi, dorim să vorbim despre necunoscut. Creăm un impuls de energie, așa cum este ghidat de Creator, ca să-i susținem pe alții în explorarea vibrațiilor necunoscute ale Creatorului. Acum, acest lucru poate părea oarecum imposibil. Există vibrații necunoscute ale Creatorului, acestea sunt vibrații și energii pe care nu le recunoaștem sau înțelegem, dar, totuși, ele sunt constant prezente și crează întreaga și completa vibrație a Creatorului. 

Putem recunoaște că Creatorul este necunoscut. Recunoaștem adevărul Creatorului ca fiind fără formă, fără etichetă, nelimitat și infinit. Poate fi provocator să-l descrii pe Creator în adevărul suprem. În existența voastră pe Pământ aveți un lux minunat datorită naturii voastre fizice și datorită minții voastre, aveți oportunitatea să-l descrieți pe Creator, iar această descriere a Creatorului vă dă voie să vă conectați la un nivel mai profund cu Creatorul. Ființa voastră fizică și mintea voastră nu pot înțelege cu adevărat că Creatorul este lipsit de formă, etichetă, nelimitat și infinit. Aveți acest moment în timp în care îl puteți explora pe Creator ca iubire, adevăr, pace, bucurie, râs, alergare, umblat și ca rază de soare. Aveți această frumoasă abilitate și oportunitate să recunoașteți multiplele forme ale Creatorului sau multiplele forme pe care Creatorul le poate întrupa, este important să profitați de acest lucru și să vă dați voie să recunoașteți multiplele forme ale Creatorului nu numai în ființa voastră, ci în realitatea din jurul vostru. Pe măsură ce recunoașteți toate formele multiple ale Creatorului și modurile diferite, diverse sub care Creatorul se manifestă, începeți să experimentați plinătatea Creatorului. Treziți în ființa voastră vibrații diferite și diverse ale Creatorului. De fapt, unele dintre aceste vibrații sunt vibrații necunoscute pentru că nu v-ați dat seama de ele înainte în această realitate sau într-o altă realitate și, astfel, atunci când recunoașteți toate formele multiple pe care Creatorul le manifestă ca voi, activează și din interiorul vostru vibrațiile lipsite de formă, lipsite de etichetă, nelimitate, infinite ale Creatorului, necunoscutul. Sunteți mai în măsură să intrați în acel spațiu al necunoscutului simțindu-vă confortabil, recunoscând că Creatorul nu are un nume, că Creatorul nu are o formă și, totuși, aveți capacitatea să vă conectați cu Creatorul și să-l experimentați pe deplin pe Creator. Când acest lucru începe să se întâmple și îl experimentați, aveți o ocazie minunată pentru că puteți începe să cereți ca vibrațiile necunoscute ale ființei voastre care vă susțin ascensiunea să vă fie revelate și vibrațiile necunoscute ale Creatorului care vă susțin ascensiunea vă sunt revelate. Făcând acest lucru veți simți și recunoaște noi vibrații care apar, care vă vor accelera vibrația, vă vor expansiona mintea și conștiința și vă vor da voie să accesați o înțelegere mai profundă și o conectare mai profundă cu tot ceea ce Creatorul este.   

Ce descoperiți când vă conectați cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului? 

Descoperiți adevărul pentru că pe măsură ce vă conectați cu aceste energii, vă conectați cu vibrația care este dincolo de iluzie, dincolo de minte, tipare de gândire sau obiceiuri. Vă conectați cu puritatea, cu adevărul Creatorului, cu o energie care ați putea spune că este de dincolo de lume, lumea fizică, și susține trezirea esenței voastre și o înțelegere mai profundă a esenței voastre. Este o experimentare frumoasă să permiteți această oportunitate a realității fizice și să recunoașteți numeroasele forme ale Creatorului în ființa și realitatea voastră, lăsând ca asta să vă apropie mai mult de explorările voastre ale necunoscutului. 

S-ar putea să vă întrebați de ce Creatorul ne încurajează pe toți să ne conectăm cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului. Asta se datorează faptului că atunci când vă conectați cu vibrațiile necunoscute ale Creatorului, mai ales când vă aflați într-o formă fizică, vă dizolvați, vă dispersați, distrugeți tiparele de gândire, modelele constante de gândire, tiparele repetitive de gândire și tiparele de gândire ale iluziei care vă țin vibrația într-un spațiu și vă împiedică accelerarea vibrației. Blocându-vă, prin urmare, ascensiunea. Accesarea necunoscutului nu numai că vă umple mintea cu un mai mare sentiment de libertate, eliberare și înțelegeri noi, dar vă eliberează de iluziile și limitările create de voi și create de omenire care nu vă mai servesc. 

Imaginați-vă un tipar de gândire care a fost transmis de-a lungul generațiilor și imaginați-vă că vă gândiți la ceva sau la cineva într-un anumit fel sau poate vă gândiți la voi înșivă într-un anumit fel. Acest lucru vi se pare atât de natural, de firesc, dar dacă este pur și simplu un obicei care a fost transmis de-a lungul generațiilor? Dacă este eliberat, atunci aveți libertatea să gândiți din esența voastră, să vă vedeți pe voi înșivă ca și pe alții și realitatea voastră din esența adevărului din ființa voastră, mai degrabă decât din constrângerile tiparelor de gândire ale altor oameni. S-ar putea să observați că unele dintre tiparele voastre de gândire, chiar și felul în care vă percepeți pe voi înșivă, pe alții și realitatea voastră, nu vă servesc și nu par aliniate cu adevărul vostru pe care vreți să-l scoateți la iveală. Pe măsură ce recunoașteți formele Creatorului, activați vibrațiile necunoscute ale Creatorului în ființa voastră. Atunci când vă acordați timp să meditați conștient asupra vibrațiilor necunoscute ale Creatorului în ființa voastră, veți începe să explorați aceste vibrații necunoscute, primind noi perspective și înțelegeri. Veți accepta astfel o mai mare eliberare care dizolvă formele gând, judecățile, părerile care nu vă mai servesc și vă oferă un spațiu de libertate și eliberare ca esența, adevărul ființei voastre și a Creatorului să iasă la iveală. 

Vă invităm să contemplați acest lucru ca să-l explorați și descoperiți.

 

Noi suntem Andromedanii și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.