duminică, 16 aprilie 2023

Copacul Grației și Aventura Inimii de Smarald

Portalul 5/5 și Eclipsele Porții Taurului Aprilie/Mai 2023 

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn 

Inimi dragi, vă apropiați de un moment puternic al inițierii și transformării pentru întreaga Omenire, dar și pentru Planetă. La acest tranzit puternic al Eclipsei din 29 Aprilie și Poarta Taurului și Eclipsa de Lună Plină din Scorpion, veți întrupa și integra frecvențele Inimii de Smarald. Acest lucru vă va da posibilitatea să primiți, mențineți și să transmiteți frecvențele 9D ale Grădinii Stelare din Aldebaran și să ancorați aceste frecvențe pentru Noul Pământ. Veți fi inițiați, de asemenea, în noul Copac al Vieții pentru Noul Pământ și Era Vărsătorului. Acesta este Copacul Vieții și al Grației, numit Copacul Grației, care a fost inaugurat în centrul Grădinii Stelare ca să susțină stâlpul central al Vieții pentru Noul Pământ. 

Aceia dintre voi care sunteți pregătiți veți păși în frecvențele care vor activa Inima de Smarald în voi. Frecvența Smarald este o transmisie 9D de Coduri de Lumină de la Grădina Stelară din Aldebaran care poartă Informația Luminii pentru crearea și manifestarea Noului Pământ prin evoluția și inițierea speciilor. Grădina Stelară de Smarald este originala ”Grădină a Edenului” Galactică unde speciile sunt proiectate de Îngerii Elohim și de ajutoarele lor din Sirius și Pleiade și Balenele și Delfinii Cosmici. 

Grădina Stelară de pe Aldebaran 

Grădina Stelară se află în grija Consiliului Luminii de pe Aldebaran, care include membri de pe Sirius și Pleiade. Este o Bibliotecă importantă și un Seif de Semințe pentru toate Șabloanele de Lumină pentru formele de viață care sunt însămânțate în această parte a Galaxiei voastre. De aici, Codurile Luminii Smarald sunt transmise ca să ancoreze formele holografice ale noilor șabloane de viață și să emită actualizări evolutive. 

Codurile Luminii Smarald sunt o frecvență 9D și, prin urmare, sunt disponibile doar celor care și-au ridicat conștiința la acest nivel. La Eclipse, cei care sunt pregătiți energetic vor fi în măsură să-și alinieze frecvențele cu Codurile Luminii Smarald prin activarea Aspectului Inimii de Smarald al Inimii lor Sacre. Acest lucru îi va alinia cu transmisiile din Grădina Stelară și le va permite să primească și să transmită aceste Coduri de Lumină pe și pentru Pământ. Acesta va fi un proces gradual ca să-i permită fiecărui individ să treacă treptat la aceste frecvențe mai înalte fără să se ardă. Vă cerem să fiți blânzi cu voi înșivă și să lăsați procesul să se desfășoare într-un mod blând. 

Copacul Grației: Noul Copac al Vieții pentru Noul Pământ 

În centrul Grădinii Stelare se află noul ”Copac al Vieții” pentru Noul Pământ. Se numește Copacul Vieții și al Grației sau simplu, Copacul Grației. El întrupează energiile Divine Feminine ale Grației și Iubirii pline de Compasiune care se află în Inima Conștiinței Noului Pământ. 

Acest Copac al Vieții conține stâlpul central al conștiinței pentru Pământ și este, de asemenea, o Bibliotecă importantă pentru toate șabloanele formelor de viață de pe Pământ și din Sistemul Solar. Este ”Marea Mamă” care conține întreaga viață în ea însăși. 

În această perioadă a Eclipselor și a Eclipsei de Lună Plină din 5/5 veți fi inițiați, de asemenea, în Copacul Grației ca frecvență centrală pentru Noul Pământ. 

Așadar, veți elibera Copacul Cunoașterii Binelui și Răului care a dominat Vechiul Pământ cu dualitatea și agresiunea sa și veți face tranziția la Copacul Grației unde energiile Divine ale Grației și Compasiunii vor defini mersul înainte al vieții. 

Aventura Inimii de Smarald 

Dragilor, ce aventură va fi să traversați Calea Inimii de Smarald și să lucrați cu Focurile Aurii și Verzi ale Creației pe Planeta voastră. Veți deveni transmițători ai acestor coduri, iar acolo unde veți pune piciorul și veți atinge Pământul, aceste Coduri de Lumină Smarald vor fi ancorate și activate. Acest lucru va accelera transformarea Pământului în Noua Lemuria, o frumoasă Grădină a Paradisului în care oamenii Noului Pământ pot trăi în Pace și Armonie. 

Aici începe aventura.

Suntem entuziasmați să lucrăm cu voi, Dansatorii Luminii ai Noului Pământ.

Voi sunteți Ființe ale Grației și ale Luminii Binecuvântând Pământul prin prezența voastră.

 

Traducere Monica Poka

Sursa: Facebook

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.