joi, 27 aprilie 2023

Extrase din mesajele de la Consiliul Arcturian 9D

Prin Daniel Scranton

Selecție făcută de Jean-Luc Bozzoli

 

Deasupra ... Munților și Mărilor Furtunoase 

”Universul este o extensie a cine ești ... prin urmare, nu trebuie să aștepți ca universul să-ți spună ce să faci sau să decidă când este momentul potrivit pentru ceva. Acționează ca și cum ar fi o proiecție a conștiinței tale spre exterior. Ești totalitatea acestui univers și ceea ce se petrece în realitatea ta ... în ceea ce tu creezi ... este experimentarea ta însuți/însăți. 

Totul și toată lumea este o parte din tine ... Totul este magic. Totul răspunde fiecărui gând al tău, fiecărui cuvânt și acțiuni a tale pentru că totul este o proiecție a acestuia. Poți fi un univers al păcii, al încrederii, al iubirii și al conectării sau poți fi un univers fricii, resentimentelor, neîncrederii și urii. Poți fi universul care integrează sau universul care continuă ideile separării. 

Dacă ați dat peste asta (acest mesaj), este mai probabil să alegeți universul iubitor, pașnic care este plin de bucurie, care este atotcuprinzător și care vrea să se exploreze și mai mult pe sine pe măsură ce vă continuați expansiunea, evoluția și ascensiunea. Mergi înainte și fii în aliniere în toate trei și pur și simplu descoperă câr de magic/magică ești cu adevărat.”

 

Cum să Întindeți și să Îndoiți Timpul

 

Veți lucra cu Timpul în același fel în care lucrați cu fiecare idee, fiecare vibrație, emoție și fiecare gând. Asta sunteți aici să faceți. Sunteți acolo ca ființe creatoare ca să folosiți ceea ce vi se oferă ca materii prime. Timpul, credeți sau nu, este unul dintre aceste materii prime, și la fel sunt banii, și la fel și iubirea. Aduceți mai multă iubire în tot ceea ce faceți și nu veți avea nici o problemă cu timpul pentru că veți fi îndrăgostiți de orice faceți și puteți simți mai multă iubire atunci când sunteți mai prezenți.

Nu vă fie frică de viitor și nu aveți regrete în ceea ce privește trecutul și vă veți schimba și relația cu timpul și cu momentul prezent, unde se află toată puterea voastră și unde se află toată iubirea.  

 

Pași Simpli pentru Curățarea Traumei Ancestrale

 

Avem un respect enorm pentru toți aceia dintre voi care v-ați ales vieți provocatoare, pentru că noi știm că nu o faceți doar pentru propriile experiențe. Știm că aceia dintre voi care ieșiți în față și vă asumați multe, o faceți pentru întreaga voastră linie ancestrală. Ajutați versiuni ale voastre din viețile anterioare și ajutați generațiile care urmează să se nască în familia voastră în viitor. Vă ajutați aspectele din alte linii temporale paralele și chiar din alte universuri. 

Traumele vieții nu trebuie să zdrobească pe nimeni și ceea ce vedem pe Pământ în acest moment este că mult mai puțini dintre voi sunt zdrobiți de acele provocări. Acceptați provocarea ... Recunoașteți că voi ați ales-o ... Conștientizați-vă emoțiile pe care le simțiți în legătură cu ea ... Simțiți acele emoții. Și la final, după ce ați curățat acele emoții veți avea o perspectivă mult diferită asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Fiți în măsură să le priviți ca pe o rampă de lansare, o cale prin care să creșteți și mai mult spiritual. Toate traumele, provocările și tragediile vieții vă împing pe fiecare dintre voi într-o anumită direcție. Sunteți cu toții meniți să vă inspirați unul pe altul și nimeni nu este menit să-i fie milă de nimeni altcineva pe Pământ. Dar să ai compasiune pentru cineva este diferit. Și când puteți menține spațiul pentru una dintre acele persoane ca să primească ceea ce se presupune că ar trebui să primească din asta și în cele din urmă să prospere, atunci chiar le faceți cu adevărat un serviciu.  

 

Acesta este Motivul pentru care Suntem Entuziasmați de Viitorul Omenirii

 

Orice temeri aveți în legătură cu ce va urma sunt într-adevăr temeri legate de ceea ce ați experimentat deja și știți că așa ceva nu mai vreți. Așadar, este treaba voastră să curățați aceste temeri astfel încât să vă puteți concentra doar pe ceea ce doriți să experimentați în continuare. Suntem entuziasmați de viitorul vostru. Nu pentru că există doar un singur viitor și pentru că puteți alege în mod creator ce viitor experimentați și să aduceți un viitor mai bun pentru toți. 

Știți cum să vă concentrați și cum să curățați emoțiile mai jos vibraționale. Știți și cum să mențineți spațiul (de siguranță) pentru semenii voștri. Și să vă amintiți că fiecare își are propriul drum.

Noi împreună cu voi ... putem co-crea mult mai multe experimentări magice pentru viitorul omenirii, pentru toate liniile temporale viitoare, pentru toate ființele umane. Doar setați această intenție în timp ce sunteți pe cale să adormiți.

 

Monumentalul Eveniment al Deplinului Contact cu E.T. pe Pământ

 

Noi existăm într-o formă non-fizică și, prin urmare, suntem non-locali, dar încă purtăm semnătura energetică a locului nostru de origine, Sistemul Stelar Arcturian. 

Atunci când primiți energie extraterestră non-fizică, primiți activări ale propriului vostru ADN extraterestru. Aveți, totodată, oportunitatea să vă amintiți mai multe din viețile voastre ca extratereștri. Prin urmare, experimentarea de contacte pregătesc terenul pentru întâlnirile fizice față-în față. Este un moment frumos să trăiești acum pe planeta Pământ pentru că veți avea atât de multe astfel de experimentări în această viață, toate ducând la ascensiunea voastră. 

Relaxați-vă, bucurați-vă de călătorie și jucați-vă cu ceea ce vă stă la dispoziție chiar acum. Veți fi în măsură să vă simțiți mai atemporali și să vă bucurați de călătoria către contactul extraterestru deplin.

 

Acum este Nevoie de Voluntarii Pământului

 

Cu schimbările care vor avea loc pe planeta Pământ ... puteți deveni unul/una dintre cei care joacă acel rol pentru omenire deschizându-vă energiilor de frecvență mai înaltă și ancorându-le pentru colectiv. Așadar, nu este deloc nevoie să încercați să vă potriviți, mai ales când puteți vedea clar că atât de multe din ce se petrece pe Pământ nu funcționează cu adevărat pentru toată lumea. Apoi, pur și simplu răspândiți acea lumină prin liniile de rețea ale planetei Pământ. 

Ceea ce trimiteți este mai mult un mesaj de pace, iubire, bucurie, armonie, creativitate și libertate. Vreți ca oamenii să știe cine sunt ei cu adevărat, iar acest lucru duce la îndeplinirea acelui scop pe care l-ați avut când v-ați întrupat.

 

Practici Spirituale Mai Eficiente

 

Acum este un moment bun în special să acordați atenție propriei voastre vibrații, alegerilor voastre și la ceea pe ce vă concentrați pentru că totul se ”accelerează” acolo în lumea voastră și în întregul Univers. Totul poate și va veni la voi într-un ritm mai rapid decât cel cu care sunteți obișnuiți în această viață și asta înseamnă și că practicile voastre spirituale pot fi mult mai eficiente decât au fost vreodată înainte. De asemenea, este frumos să fiți puțin mai spontani și mai jucăuși atunci când vine vorba de spiritualitatea voastră.

 

Oamenii În Toate Universurile, realitățile și Liniile Temporale

 

Voi nu creșteți doar ca individul care se află chiar acum în corpul vostru fizic. Chiar și versiunile voastre trecute și viitoare vă ajută să evoluați și să ascensionați. Prin urmare, vă puteți lua greutatea lumii de pe umeri. Vă puteți relaxa mai mult și ști că evoluția voastră este un proces natural. Și poate fi destul de lin și de ușor. Ajutorul pe care îl aduceți altor oameni este prin ridicarea nivelului vostru de conștiință, nu prin finalizarea sarcinilor voastre.

Sunt mulți învățători minunați care vă ajută să vă ridicați vibrația și să deveniți mai mult cine sunteți cu adevărat. Voi sunteți deja în sinele voastre cinci dimensionale. În recunoașterea acestui adevăr și dând drumul ideilor, gândurilor, credințelor și energiilor blocate care vă împiedică să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind sinele voastre adevărate, ajută transformarea voastră care urmează ...



Traducere Monica Poka

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.