marți, 18 aprilie 2023

Fără așteptări, în interior sau în exterior

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Probabil aveți nevoie ca gândurile și acțiunile voastre să fie justificate. Dar, pentru că vă schimbați zilnic, așa ceva nu este posibil. Același lucru a fost adevărat în timpul tranziției voastre dincolo de 3D și va continua pe parcursul acestei faze inițiale a noii voastre ființe. 

Eradicați emoțiile, acțiunile și gândurile 3D care v-au fost dragi cândva. Pe măsură ce ar trebui-urile 3D dispar, la fel ar trebui să dispară și acțiunile corespunzătoare legate de acele ar trebui-uri. Așa că, încă nu știți neapărat care gânduri sau acțiuni se aplică noii voastre ființe.   

Sunteți ca un nou-născut 3D care-și testează abilitățile cu o cunoaștere interioară că este nevoie de mai mult. Ca ființă nou-născută știați înainte să încercați să faceți așa că vă veți propulsa dincolo de spațiul care v-a fost alocat. 

Așa este acum. Vă cunoașteți acțiunile și gândurile viitoare înainte să fiți pe deplin pregătiți să le executați. Creând sentimentul că nu faceți destul, că sunteți un nou voi ratat. Acest lucru nu este deloc adevărat. În cele din urmă, vă veți revendica întreaga ființă. Între timp, veți arunca o privire interioară asupra abilităților și intereselor voastre viitoare. Dați-vă voie să vă dezvoltați acele abilități. 

Așa cum a fost adevărat în timpul fazelor voastre timpurii de tranziție, probabil presupuneți că vă veți trezi cu toată tolba de noi abilități intacte și gata de utilizat. În schimb, acum simțiți licăriri despre cine veți fi în cele din urmă. 

Diferența dintre un nou-născut 3D și voi este că dezvoltarea abilităților voastre este accelerată. În loc de luni sau ani ca să le dezvoltați pe deplin, veți face asta în câteva momente, zile sau poate câteva săptămâni. 

Vă dezvoltați într-un ritm accelerat. 

Așadar, gândurile, nevoile și emoțiile voastre sunt într-un flux constant. Ceea ce ieri a fost esențial sau înspăimântător, astăzi nu va mai fi. Ceea ce astăzi pare imposibil, mâine va fi uitat sau ușor de obținut. Și nu trebuie respectate intervale de timp, spre deosebire de 3D. 

Un bebeluș 3D îndeplinește anumite funcții de obicei cam în același timp cu alți sugari. Noua voastră schimbare nu are așteptări și nici nu poate să aibă vreodată. O ființă ar putea iniția un program de vindecare Universal, în timp ce prietenul său nu o va face. Dar un altul va începe să sară în dimensiuni în starea de veghe. Toate activitățile necesare pentru îndeplinirea intereselor personale dezvoltate de-a lungul eonilor de explorare Universală.   

Așteptările cu privire la cine ar putea face asta sau aia vor deveni inexistente. Cineva care sare dimensiunile nu este nici mai mult nici mai puțin priceput decât cineva care îi vindecă emoțional pe alții sau revendică abilități care aparent au depășit majoritatea, dacă nu a tuturor, oamenilor 3D. 

Ființele 3D și-au limitat setul de abilități la domenii care le-au ajutat să trăiască în parametrii 3D limitați. Cei care au zburat în afara acelor parametri au fost etichetați ciudați sau nu în toate mințile. Toată lumea a fost împinsă să se potrivească în cutia 3D a corectitudinii. 

Acest lucru nu mai este adevărat. Noua voastră ființă este aventuroasă și atot-cuprinzătoare. Într-un anumit sens, ca un copil 3D într-un magazin de dulciuri. Ce doriți să explorați? Nici măcar nu trebuie să înțelegeți de ce doriți să explorați acea arenă pentru că această întrebare vă limitează aventurile. 

Noua voastră lume este larg deschisă. 

Este normal, chiar de așteptat ca gândurile, convingerile, nevoile și explorările voastre vor fi de larg interes pentru voi. Și nu vă veți descuraja dacă alții nu simt nevoia să exploreze domenii similare. Într-un fel, noua voastră viață este liberă pentru toți. Ce vi se pare interesant? Ce doriți să explorați? Aceste întrebări nu mai sunt prefațate de ceea ce societatea etichetează ca posibil sau normal. Nu există așteptări din interior sau din exterior. 

Așa cum alții nu vă pot eticheta, nici voi nu vă puteți eticheta pe voi înșivă. Timp de un minut, veți dori să faceți sau să fiți asta – și în următorul, ceva complet diferit. Vă adaptați acum la acest mod aparent la întâmplare de-a fi. Într-un moment veți fi mulțumiți, iar în următorul, înciudați pe viața voastră sau o experiență.  Nu mai există date personale, inclusiv aspecte Universale, pe care doriți să le explorați în timp ce sunteți pe Pământ în această viață sau timpul pe care îl veți dedica acelor explorări. 

S-ar putea să vă simțiți sau să vă comportați zvăpăiat la început. Altora le va părea, și vouă înșivă la fel, că nu vă puteți dedica la nimic. Până când o faceți – pentru zece minute sau zece ani. Cutiile 3D cu ar trebui-uri au dispărut doar ca să fie înlocuite cu noi gânduri, acțiuni, dezvoltări și creații. 

Sunteți atât de pe de-a-ntregul noi încât nu se aplică reguli sau măcar gânduri. 

Acest loc de desfășurare larg deschis al ființei ar putea părea înfricoșător pentru o vreme. Pentru că sunteți obișnuiți cu formulele corectitudinii – dintre care niciuna nu se aplică acum. Dați-vă voie să curgeți. Dați-vă voie să vă descoperiți fără frică, ar trebui-uri sau neliniște. Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă care a negat formulele personale sau ale societății cu privire la cine ar trebui să fiți și ce ar trebui să faceți. 

O perioadă plină de veselie cu accente de frică în legătură cu noua voastră libertate personală. 

Ar trebui sau poate cineva să vă spună ce să faceți? ”NU!” 

Nu sunteți paznicul fratelui vostru sau un novice într-o lume nouă. V-ați pregătit pentru acest timp mai temeinic decât în oricare altă viață anterioară pe Pământ. Inclusiv încorporarea segmentelor adecvate în ființa voastră, dându-vă voie să explorați pe deplin această nouă lume în moduri pe care le-ați imaginat de eoni. 

Dați-vă voie să fiți fără parametri, ar trebui-uri și reguli de corect și greșit. Acele aspecte au fost explorate de-a lungul eonilor de pregătire a voastră pentru acum. 

Dați-vă voie să fiți din moment în moment și de la an la an. Totul este minunat, glorios, frumos și bine în noua voastră lume personală. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Foto: Vláďa Hammer





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.