luni, 17 aprilie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 16 Aprilie 2023

Prin Marilyn Raffaele 

Bine ați venit, dragi cititori. 

În ciuda aparențelor exterioare, o mare claritate continuă să se dezvolte în mințile și inimile multora. În fiecare zi oameni ”obișnuiți” care trăiesc vieți ”obișnuite” se trezesc la faptul că lumea este cu mult mai mult decât ceea ce au fost învățați și au crezut. 

Energiile Luminii de frecvență înaltă care sosesc îi ghidează pe cei receptivi către examinări oneste și lipsite de ego ale credințelor personale și universal acceptate ale lumii. Acest lucru, la rândul său, îi ajută ca pentru prima dată să recunoască că o mare parte din ceea ce lumea a considerat ca fiind adevărat și corect în sine, nu este. 

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți indivizi se trezesc la o conștiință a unimii, colectivul universal începe automat să rezoneze la un nivel mai înalt, ceea ce la rândul său, le permite celor receptivi să acceseze mai ușor ideile de adevăr. Din ce în ce mai mulți oameni încep să recunoască erorile care stau la baza regulilor, legilor, învățăturilor, etc. care se bazează pe separare și au guvernat conștiința lumii de eoni. Acest lucru le provoacă panică celor care au prosperat și au beneficiat de conceptele de separare, determinându-i să promoveze din ce în ce mai mult activități și informații care provoacă frică.   

Credința în separarea de Creator, de oameni, animale, plante și toată viața văzută și nevăzută este o stare de hipnoză. Pământul este un univers spiritual populat cu fii și fiice ale Creatorului, dar atunci când se interpretează prin minți condiționate de credințe ale dualității, două puteri și separării, se manifestă experimentări ale binelui și răului, ambele reprezentând concepte. 

Pământul este exprimarea perfectă a unei idei Divine în Mintea Creatorului așa cum este fiecare individ, dar când Pământul este interpretat prin conștiința trei dimensională, este văzut și experimentat de majoritatea printr-o stare de iluzie universală. 

Adeseori, un căutător evoluat al adevărului confortabil în spiritualitatea sa, descoperă că totul se schimbă și nimic nu se simte la fel. Tehnicile ”încercate și adevărate” de centrare, par să nu mai funcționeze. Ghizii par să nu răspundă atât de ușor. Meditația poate fi simțită diferit – goală. Practicile spirituale familiare sunt recunoscute ca fiind bazate pe separare, iar curățarea energiei vechi pare să fi devenit practica spirituală principală. 

Acesta nu este un eșec, ci indică mai degrabă trecerea la o nouă stare de conștiință, una care nu mai este în aliniere cu ceea ce înainte funcționa atât de bine. Evoluția spirituală este o călătorie prin multe vieți și stări de conștiință care de obicei încep cu idolatrie, apoi ateism, apoi cu religiile organizate atât din Est cât și din Vest, apoi cu metafizică și, în cele din urmă, cu misticism – fiecare durând câteva sau mai multe vieți. 

Metafizica este o fațetă a aproape fiecărei călătorii spirituale, dar, la fel ca cele de dinaintea ei, se bazează pe nevoia de a repara, vindeca sau schimba o imagine proastă într-una bună, în credința că sunteți separați și trebuie să faceți o anumită descântare/incantație/psalmodiere, să purtați acest sau acel cristal, să folosiți acest ulei sau să participați la vreo ceremonie ca să ajungeți mai aproape de Creator. 

Aceste lucruri nu vă pot oferi ceea ce căutați pentru că ele sunt în afara voastră. Ele vă pot ajuta și chiar ajută pentru că energia lor poate rezona cu și trezi aceleași energii care sunt prezente deja în voi. Mulți căutători ai adevărului rămân blocați în faza metafizică a trezirii pentru că de multe ori tehnicile funcționează și oferă un sentiment de împlinire spirituală. 

Vine un moment în care toți căutătorii serioși ai adevărului trebuie să lase în urmă acele practici considerate necesare pentru contactarea Creatorului și să accepte efectiv realitatea unimii. Mulți studiază și înțeleg că adevăratul sine, sufletul este Conștiința Individualizată a Creatorului, dar sinele lor ego îi convinge să pună această informație deoparte în credința că adevărul viu a fost și este OK pentru ”sfinți”, dar este nepractic și de neatins pentru oamenii obișnuiți. 

Mulți dintre voi sunteți pregătiți spiritual să treceți și să trăiți nivelul mistic care nu este ca un călugăr în rasă care meditează 24/7, ci mai degrabă să trăiți o viață obișnuită din conștiința unimii. Se poate face, mulți au făcut-o și mulți alții o practică acum. Unul dintre motivele pentru care ați vrut să fiți pe Pământ în acest moment este că energiile de frecvență înaltă prezente ca parte a procesului de ascensiune a Pământului oferă indivizilor o oportunitate să ascensioneze spiritual în timp ce rămân în corpul fizic. 

Mulți dintre voi ați atins o stare de conștiință pregătită să treacă dincolo de ego și să permită Conștiinței Divine care știți că sunteți să-ȘI trăiască viața în, ca și prin voi. Este renunțarea la continua încercare să reparați, schimbați, vindecați, curățați sau să eliminați aparențele personale sau globale printr-o stare de conștiință care înțelege că orice ce are nevoie de reparare sau vindecare nu este realitate ordonată sau susținută de Creator, ci este, mai degrabă, o manifestare a credinței în separarea de Creator. 

Înseamnă să aveți curajul să vă predați la ceea ce SUNTEȚI DEJA  și să-I dați voie să fie furnizor, ghid, protector și învățător. Nu puteți și nu veți auzi niciodată acea voce micuță întotdeauna prezentă în voi dacă sunteți conectați la mass-media, tehnologie sau activitate exterioară 24/7. 

Ego-ul (acel sentiment al sinelui care se simte separat de Creator) va fi mereu acolo să vă spună ce să faceți, când și cum să faceți cu o voce care acoperă vocea tăcută din interior. Acesta este motivul pentru care este important să vă acordați timp de liniște/meditație în fiecare zi până când devine starea voastră de conștiință, indiferent de locul în care vă aflați sau ceea ce faceți. 

Evoluția spirituală este un proces, nu este ușor de trecut de la ghidarea familiară a ego-ului la ascultarea și încrederea interioară. Ați trăit ca om experimentând atât binele cât și răul de-a lungul a sute de vieți în care ego-ul a fost o componentă necesară a supraviețuirii. Ego-ul a servit bine în stările anterioare de conștientizare și continuă să servească și astăzi pe Pământ, dar ego-ul trei dimensional caută continuu să fie forța principală care vă ghidează și vă menține bine prin soluții, idei, practici spirituale, etc. care au funcționat bine în stările de conștiință anterioare. 

Evoluția spirituală poate fi amânată, ignorată, negată și i se poate opune rezistență, dar niciodată oprită pentru că realitatea este Un Creator exprimându-se pe SINE ca formă și varietate infinită. Nimic altceva nu este. Voi, cei care ați muncit din greu, ați studiat, practicat și l-ați căutat pe Creator prin practici, credințe și religii de-a lungul vieților, ați evoluat și sunteți pregătiți acum să treceți în misticism – înțelegerea și acceptarea UNimii voastre, că sunteți Conștiință Divină individualizată. 

Începeți să vă ascultați mai degrabă mica voce liniștită din interior decât să vă întrebați și să căutați în mod constant în afara voastră. Ghizii voștri sunt întotdeauna prezenți să vă ajute, dar să le căutați contribuția în fiecare situație în loc să vă faceți propria lucrare spirituală, este tot o formă de-a căuta în afara Sinelui. V-ați făcut treaba și sunteți pregătiți să aveți încredere, să vă odihniți în și să vă bazați pe Realitatea propriei Conștiințe Divine, Sinele vostru Mai Înalt, acel voi care n-a părăsit niciodată UNimea și întrupează deja infinita cunoaștere, armonie, abundență, protecție, creativitate, pace, sănătate, etc. 

Pentru că Creatorul este singura realitate, nimic din tărâmul fizic nu deține putere în sau de la sine. Cuvintele rostite sau acțiunile întreprinse nu se petrec în sau de la sine. Un braț nu poate să lovească brusc sau să mângâie de la sine. Totul este guvernat de conștiință pentru că Conștiința este tot ceea ce este. 

Nu vă spunem să vă aruncați medicamentele, să nu mai mâncați sau să încercați să trăiți adevărul absolut înainte să fi atins acea stare de conștiință, pentru că făcând asta n-ar fi altceva decât o activitate a ego-ului. Spunem că mulți dintre voi sunteți pregătiți, mai mult decât pregătiți să începeți să practicați și să trăiți din nivelul de adevăr pe care l-ați căutat și atins, în timp ce vă detașați de instrumentele cărora le-ați dat putere – religii, tradiții, rituri și ritualuri, legi, convingeri sociale, etc. 

Trăirea UNimii nu înseamnă ignorarea, opunerea rezistenței sau negarea aparențelor, ci mai degrabă este: ”Da, te văd, te simt, te recunosc și te plac sau nu te plac, dar știu că Creatorul este omniprezent și, prin urmare, nu se poate manifesta pe sine decât delegând aparențele dualității, separării și a două puteri ca fiind nimic altceva decât manifestări ale credințelor colective sau personale în separare.” Apoi faceți ceea ce trebuie făcut, v-ați făcut treaba și în cele din urmă acest adevăr devine starea voastră de conștiință. 

Începeți serios, da, serios să credeți, acționați și să trăiți din cel mai înalt nivel de conștientizare al vostru pentru că, vă place sau nu, sunteți și întotdeauna ați fost Conștiință Divină individualizată.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/16/23


Traducerea textului de pe imaginea folosită:

”Noi suntem oameni Pământeni aflați într-o călătorie spirituală către stele. Căutarea noastră, călătoria noastră pe Pământ este să privim în interior, să știm cine suntem, să vedem că suntem conectați cu toate lucrurile, că separarea nu există decât în minte.”


Traducere Monica Poka

Sursa



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.