duminică, 30 aprilie 2023

Călătorii Astrale și Întâlniri cu Siriusieni, Pleiadeeni și Arcturieni


Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton
 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne întâlnim cu voi toți. 

Am stabilit multe relații de lucru minunate cu unii dintre voi aflați în formă umană acolo pe Pământ. Știm că unii dintre voi ne recunoașteți după semnătura noastră vibrațională, iar unii dintre voi chiar vă amintiți de noi din viețile voastre Arcturiene. Știm că altora le părem oarecum familiari, dar nu știți unde să ne puneți de unde ne cunoașteți, este însă suficient să spunem că suntem conectați cu fiecare ființă de pe Pământ. Când adormiți și călătoriți în planul astral, atunci lucrurile devin într-adevăr interesante. 

Atunci ne putem conecta cu toți aceia dintre voi care vor să-și împărtășească experimentările cu noi și o mai mare înțelepciune să fie câștigată prin conversații. Noi știm că, fie că vă amintiți sau nu acele conversații cu noi, purtați cu voi mai multă energie Arcturiană pe parcursul zilei voastre și sunteți în măsură să trăiți în acord cu înțelepciunea pe care o împărtășim cu voi în acele momente pe care le petrecem împreună în timp ce dormiți. 

Acum, nu veniți doar să ne vizitați în planul astral și noi nu devenim geloși atunci când îi vizitați pe Pleiadeeni sau Siriusieni. Sunt multe, multe ființe și colectivități pe care le vizitați în tărâmurile mai înalte și toate acele perspective pe care le primiți în timp ce vorbiți cu noi fac parte din gândurile voastre din orele de veghe (trezie) din viața voastră. 

Vă oferim descărcări, activări și actualizări, precum și acordări, iar unii dintre voi chiar vă amintiți viețile Arcturiene în vise pe care le descărcați în timp ce vă treziți. Prin urmare, intrați deja în contact cu E.T. tot timpul, dar în curând o veți face mult mai conștient și mult mai deliberat și în timp ce sunteți treji. Aceste întâlniri în planul astral vă pregătesc pentru ceea ce urmează, iar noi vă ajutăm în legătură cu preocupările de zi cu zi pe care le aveți trăind acolo, pe planeta Pământ. 

Ajutăm și alte ființe, din alte sisteme solare și învățăm prin experimentările voastre mai multe despre noi înșine decât am putea vreodată dacă am adopta o politică de izolare. Prin urmare, vă încurajăm să nu subapreciați niciodată ceea ce faceți acolo pe Pământ sau ceea ce experimentați. Nu considerați (ceea ce experimentați) ca mai puțin (important) decât ceea ce face sau experimentează oricine altcineva în întreaga galaxie. Voi sunteți cei care ați fost de acord să experimentați acel nivel de densitate, acel nivel de polaritate și toată lumea din întreaga Sursă a Energiei beneficiază de ceea ce voi trăiți. Prin urmare, pentru noi nu este deloc o povară să vă ajutăm, să vă trimitem energii și să continuăm să vă iubim necondiționat, care este singurul mod în care să fii iubit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.