joi, 13 aprilie 2023

Un indiciu despre lucruri care urmează și lucruri de făcut

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ar fi oportun să fie eliberate informații specifice fazei următoare a evoluției voastre. 

Care ar fi acelea? 

Ar fi preocuparea cu pregătirea emoțională a sinelui, ca sămânță stelară, împreună cu ceea ce va ajuta cel mai mult populația. Vor avea nevoie de lumina voastră. 

(Ceea ce a urmat în continuare este o conversație lungă, pe care eu am inițiat-o, legată de întâmplările prezise și evenimentele care nu au avut loc, precum și o discuție despre cine trage, de fapt, ce sfori și ce s-ar putea spune cu adevărat despre modul în care toate acestea se vor derula? Acesta este un rezumat.) 

Sophia, există o succesiune de evenimente care alcătuiesc această Iluminare. Anumite componente vor avea loc. Nici una dintre declarațiile cu privire la sincronizare nu este bătută în cuie. Sunt doar probabilități. 

Să știți că Băncile (Centrale) sunt controlorii – brațele și mâinile care ajung în portofelul și ”contul” personal al fiecăruia. Nici una dintre acestea nu sunt cu adevărat necesare. Multe, multe societăți merg înainte destul de faimoase fără numere și conturi care să ruleze în spatele fiecărei mișcări pe care o fac. 

(Evenimentele care sunt menționate în continuare au început cu falimentul acelor bănci. După asta, este o mizerie și neclar, mai exact, ce se întâmplă când. Depinde de noi toți.) 

Liderii guvernamentali ajung la o oprire zgomotoasă ... va fi folosită armata ... Când intervine armata puteți fi siguri că va avea loc un efort frenetic de introducere a banilor sănătoși. Clădirile și vitrinele magazinelor abandonate vor fi reutilizate. (Am văzut că acestea sunt folosite pentru un tip de ”centru de recuperare a banilor” precum și ca centre de vindecare și altele al căror scop era neclar, dar exista multă activitate acolo.) 

Veți începe să vedeți și/sau auziți emisiunile; acestea vă vor spune că mass-media a fost întoarsă cu susul în jos. Vor fi atât de multe demascări/dezvăluiri/arestări încât vă vor ameți de cap.  

Ce zici de un semn ceresc? 

Această intervenție este corelată cu Omul și nu poate fi dată cu precizie. Acest moment depinde de Sincronizarea Divină. Se va întâmpla în cel mai perfect și optim moment. Pe urmă totul va fi văzut cu ochi noi, ochi diferiți și plini de acceptare. 

Asta se simte greșit în acest moment, să mai fie întârziat. 

Îmi dau seama ce vă face asta ție și multora care sunt conștienți. Totuși, este de luat în considerare o întreagă rasă și momentul optim pentru schimbarea ei este doar un moment – nu este condus de dorințele unuia dintre componentele sale, ci mai degrabă de ceea de ce ar beneficia un număr maxim de oameni. Acest moment există. Este o singularitate universală. Se apropie rapid. Cu toate acestea, nu poate fi calculat cu precizie. 

Poți să-mi oferi cea mai bună presupunere a ta? 

Nu există o presupunere precisă, totuși, în funcție de cei corupți și de manevrele lor, s-ar putea extrage ... 2025 este termenul limită sau punctul final în linia voastră temporală ca acesta să aibă loc. 

Să înceapă sau să se încheie? 

Necunoscut. 

De ce există un termen limită? 

Alte activități universale sunt corelate cu mișcarea Pământului. Sunt lucruri care o împing mai departe, nu doar acțiunile umane, ci și alte sisteme planetare. 

Este ceva ce am putea face ca să accelerăm asta? Aceia dintre noi care suntem conștienți? Lucrători în Lumină, Semințe Stelare și alții asemenea? 

Este. Majoritatea dintre voi se concentrează deja în acest fel. Totuși, o folosire a luminii voastre și focalizarea concentrată asupra Noului Pământ/Frecvenței Iubirii va ajuta într-un mod mult mai direct și definitiv decât puteți voi vedea. 

Unul dintre motivele pentru care sunteți aici este să faceți lucrurile să se miște în acea direcție și să le mențineți acolo. Pe măsură ce vă folosiți abilitățile, vor apărea revelații și amintiri care vă vor extinde puterea și efectul. Este momentul să faceți asta și să o faceți cu seriozitate. 

Ceea ce prietenii, familia și asociații voștri au nevoie de la voi este Lumină. Nu este vorba atât de mult de cuvinte sau informații specifice. Nu sunteți aici ca să distribuiți adevărul.* 

Voi sunteți Purtători de Lumină. Voi sunteți Canale de Iubire. Prezența voastră, odată activată și acceptată de voi ca valabilă, este menită să acționeze ca un câmp de acceptare, o pernă de Iubire, o undă de calm, un moment de Pace. 

Odată simțite, cei care împărtășesc locul cu voi își vor începe propriul proces de vindecare. Procesul lor ar putea sau nu să includă faptul de-a vă pune întrebări și asta nu contează. Este suficient faptul că și-au început procesul. Acesta este motivul pentru care sunteți răspândiți pe tot globul. 

Fiți acolo unde vă aflați pe deplin. Este momentul să vă recunoașteți adevăratul scop. Este să oferiți un loc sigur, să construiți într-adevăr un câmp pentru această Trezire Globală.** 

Acesta este, dragul meu om drag, motivul pentru care ești aici. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Aici ”adevăr” înseamnă informații, fapte, detalii. Nu este o referire la Adevărul Absolut.

** Aici am văzut un fel de rețea de lumină care era strălucitoare și luminoasă.



Traducere Monica Poka

Sursa

Foto: Adrian Petrișor

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.