luni, 3 aprilie 2023

Fuzionarea Sufletului – Atomi de Semințe de Memorie declanșați de timp


Ronna Vezane
 

Cei mai dragi prieteni și tovarăși de suflet: 

”Celulele de Timp ale Conștiinței” este un alt nume pentru un tip special de Atomi Sămânță de Memorie în Tiparul Divin al ADN-ului nostru care au fost programați să se activeze în anumite etape ale vieții noastre. Există și ”Atomi Sămânță de Memorie activați de Evenimente” care apar atunci când o persoană declanșează fie Atomi Sămânță de Memorie cu o frecvență mai înaltă, fie Atomi Sămânță de Memorie cu o frecvență mai joasă, care conțin darurile, talentele și atributele noastre; sau testele și provocările noastre karmice în Planul nostru Divin actual. În timpul dramei noastre de viață, acești Atomi Sămânță de Memorie sunt activați de gândurile, intențiile și interacțiunile noastre cu ceilalți. 

Pentru acest experiment sub-universal în dualitate și diversitate – în realitatea noastră de o frecvență mai joasă trei/patru dimensională – Planul nostru Divin a fost programat astfel încât să avem Atomi Sămânță de Memorie specifici, ”Suflet/Sine Mai Înalt”, descărcări de tipare avansate, mai înalt vibraționale, aproximativ la aceste vârste: 

Primul Atom Sămânță de Memorie a fost implantat în miezul Celulei Diamant a Creatorului în fetus atunci când acesta se afla în uterul mamei sale.

A doua descărcare a avut loc în jurul vârstei de 7 ani.

Al treilea Atom Sămânță de Memorie (a fost descărcat) când fragmentul de Suflet a fuzionat cu miezul inimii sacre în jurul vârstei de 12 până la 14 ani.

A patra fuziune a avut loc la începutul vârstei de 20 de ani.

Cea de-a cincea a fost programată să fie descărcată la sfârșitul vârstei de 30 și de ani sau la începutul vârstei de 40 de ani.

A șasea (descărcare) a fost proiectată să fuzioneze cu vehiculul fizic la mijlocul vârstei de 50 de ani. (în jurul vârstei de 55 de ani)

Mi s-a spus că ultima descărcare, cea de-a șaptea, ar trebui să aibă loc cândva între mijlocul și sfârșitul vârstei de 60 de ani. (între 65 și 70 de ani) 

Cu toate acestea, în cursul fiecărei vieți timpurii, dacă o persoană ”se străduiește să evolueze într-o măiestrire a Sinelui pe calea ascensiunii” în mod activ și intenționat, procesul ar fi mult mai diferit. La orice vârstă, dacă ne-am armonizat și echilibrat cele patru sisteme corporale mai joase: fizic, mental, emoțional și eteric și dacă întrupăm și folosim activ înțelepciunea și talentele Planului Divin al Sufletului pentru viața actuală, ni se va acorda automat intrarea pe o Cale a Ascensiunii accelerată. De-a lungul timpului, acest proces va facilita și, în cele din urmă, va rezulta într-o descărcare progresivă a multor frecvențe mai înalte, Fațete ale Supra Sufletului – Sinelui nostru Mai Înalt. Și, în cele din urmă, vom obține admiterea în nivelul de intrare al celei de-a Cincea Dimensiuni. Acesta este scopul și misiunea noastră pentru această viață. 

Cu toate acestea, dacă Centrul Inimii Sacre nu este deschis și activ până când ajungem la vârsta de 65 de ani până la intrarea în următoarea decadă de viață (adică 70 de ani), când energia Kundalini urcă din Chakra Rădăcină și ajunge la o Chakră a Inimii închisă, ea se va întoarce înapoi fiind găzduită și afectând negativ toate cele trei chakre aflate sub Chakra Inimii. 

Chakra Rădăcină – Instinctual/Supraviețuire – Dimensiunea Întâia

Chakra Sacrală – Emoțional/Sexual – Dimensiunea a Doua

Chakra Plexului Solar – Voința/Centrul Puterii – Dimensiunea a Treia 

Asta explică de ce atât de mulți oameni în vârstă în ultimii lor ani de viață devin atât de amărâți, furioși și deziluzionați. Ei trăiesc cu cantitatea minimă de Energie Primară a Forței de Viață. Prin urmare, toate tiparele lor de frecvență negativă care nu au fost ”purificate și armonizate de frecvențele mai înalte ale Luminii”, vor fi dramatic sporite și vor rămâne blocați în negativitatea istoriei lor trecute. Din păcate, ei vor trebui să experimenteze aceleași lecții într-un mod mult mai intens într-o altă viață. De asemenea, în plus, partea din depozitul de Atomi Sămânță de Memorie a Particulelor Adamantine nu va fi niciodată activată sau folosită pentru binele lor și în beneficiul Pământului și al omenirii. 

Preaiubitul Arhanghel Mihail ne-a mai spus și că acesta este un moment unic pe Planeta Pământ. Actualul Plan al Erei Peștilor s-a încheiat și acum ne îndreptăm cu repeziciune în tiparele de frecvență mai înaltă ale Erei Vărsătorului. Ne aflăm într-o eră de schimbări astrologice dramatice și ne aflăm, totodată, într-un mod accelerat de evoluție și Ascensiune. Înainte să fim de acord și să fim acceptați să devenim un Arătător de Cale – Sămânță Stelară – Lucrător în Lumină pe Pământ în timpul acestei vieți, ne-a fost făcută o ”Promisiune de Aur”. Promisiunea a fost că în această o singură viață, vom avea ocazia să accesăm și folosim dinamica Substanță a Vieții Cosmice a nivelului nostru de intrare, Triada Sacră și Frecvențele Mai Înalte ale Luminii din Dimensiunea a Cincea. Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre noi înaintează în salturi: accesând, integrând, radiind din ce în ce mai multă înțelepciune, iubire și Lumină. Integrarea deplină a înțelepciunii celor Cinci Raze Galactice (de  frecvențe) Mai Înalte a fost PROMISIUNEA DE AUR care ne-a fost făcută. 

Arhanghelul Mihail ne spune ”Acesta este motivul pentru care este atât de important să căutați cu sârguință să vă echilibrați și armonizați cele patru sisteme corporale mai joase ale voastre: Cele Șapte Chakre (Centrii Mentali ai vehiculului vostru Trei și Patru de Jos Dimensional). Acest lucru este necesar pentru ca strălucirea Spiritului – cele CINCI RAZE MAI ÎNALTE ALE CONȘTIINȚEI GALACTICE să poată să se reverse în și prin voi. Adică să vă onorați și vă echilibrați corpul prin gânduri și acțiuni pure, iubitoare. Practicând o respirație profundă, vitalizantă și o activitate energizantă veți crea un mediu perfect ca Atomul vostru Sămânță de Memorie de Foc Alb al Esenței Creatorului, Cinci Dimensional, să preia stăpânirea deplină și să-și stabilească reședința în vehiculul vostru fizic.

 

PROMISIUNEA DE AUR VA FI ATUNCI ÎMPLINITĂ <> ACEASTA ESTE ”CALEA ASCENSIUNII” 

Iubire eternă și binecuvântări angelice, Ronna.



Traducere Monica Poka

Sursa


Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, vă rog ca la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați atât traducătorul cât și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.