vineri, 14 aprilie 2023

Centrul Inimii Pământului

Pământul canalizat de Pamela Kribbe 

Dragi prieteni, 

Eu sunt Pământul. Vă vorbesc din adâncul de sub tălpile voastre. Și eu am o chakră a inimii, un centru și vă puteți imagina acest centru în mijlocul corpului meu fizic, planeta. Călătoriți acolo cu mintea; coborâți în Pământ, în centrul meu și stabiliți o legătură energetică, conștientă cu el, pentru că în esența sa, inima mea nu este în primul rând materială, ci spirituală. Așa cum inimile voastre fac parte din sufletul vostru, Sinele vostru Divin, și inima mea nu este doar fizică, face parte din sufletul meu. Simțiți-mi inima; simțiți iubirea mea față de viață. Mă bucur de tot ceea ce înmugurește în viață, trece prin procesele vieții, crește și, în cele din urmă, moare fizic. Viața este un dans măreț și acest dans este elegant și frumos. În acest dans este armonie și logică. 

Fiecare dintre voi este menit să danseze, deși, uneori, mișcările pe care le faceți sunt incomode sau dureroase. Dar nu tot ceea ce are efect de blocare vine din afara voastră. Aveți și o istorie; sunteți mai bătrâni decât această viață fizică actuală; purtați o moștenire cu voi. Sufletul vostru are o profunzime pe care încă nu o înțelegeți. Atât de multe din grandoarea și misterul sufletului vostru vă rămân ascunse. Astfel, nu puteți ști totul, dar vă puteți preda și dărui mișcării sufletului vostru. 

Sufletul vostru vrea uneori să vă confruntați cu negativitatea care vine atât din interior, cât și din exterior. S-ar putea să mai fi rămas în voi bagaje vechi, constând în durere emoțională, neînțelegere, confuzie pe care sufletul vostru intenționează să le aducă la suprafață în această viață. Iar aceste întâlniri pot fi împotriva dorinței voastre personale de lumină și de o viață productivă, plăcută și agreabilă. Scopul întâlnirii cu negativitatea nu poate fi înțeles de personalitatea pământească sau de minte, sau așa pare, pentru că acel scop este dificil de înțeles în acest fel. Prin urmare, vi se cere să vă deschideți la un nivel profund de predare ca să vă împăcați cu acea negativitate și vă cer să faceți acest lucru acum. Vă încurajez să simțiți acea negativitate din perspectiva inimii mele, a centrului meu. 

Văd multă suferință în și pe Pământ, totuși, este o parte din mine care nu este afectată de acea suferință. Este acea parte din mine care este pur și simplu martoră la ea cu o blândețe și o acceptare profundă care înțelege că există o logică în tot ceea ce se petrece. Fără să vă cer să înțelegeți această logică cu mintea, vă încurajez să simțiți energia centrului inimii mele. Simțiți că această energie crează și un spațiu pentru suferință și pentru tot ceea ce este întunecat și pare de neînțeles. Sunt foarte profund implicată cu voi și nu resping suferința omenirii, la fel și pe cea a animalelor, plantelor și rocilor. Tot ceea ce trăiește pe Pământ este sensibil la vibrații, la energie. Frica, neîncrederea, ura, singurătatea sunt vibrații care mă afectează profund atât pe mine cât și întreaga viață, totuși, există ceva în mine care transcende aceste vibrații – eu sunt mama voastră. 

Prin conectarea cu acea parte din mine care privește cu compasiune suferința și mâhnirea, voi întăriți acea parte a mea – și a voastră înșivă. Apoi, începeți literalmente să canalizați, să deveniți un canal. Inima voastră se deschide marelui flux de compasiune care există în Univers. Nu doar compasiunea mea, ci și a multor alte ființe. Dacă faceți parte din acel șuvoi de compasiune, rămâneți conectați cu el; nu întoarceți spatele la ceea ce există pe Pământ: lumina și întunericul. Nu încercați să fugiți de ceea ce este aici și inima voastră rămâne deschisă. Acesta este cel mai profund, cel mai măreț dar al vostru: să rămâneți aici, fiind prezenți și fără să judecați, ci să vă deschideți și expansionați inima din ce în ce mai mult astfel încât să puteți înțelege de ce oamenii, și de ce și voi înșivă, fac lucruri care sunt împotriva vieții. O conștiință care poate înțelege acest lucru, și se poate ține de această înțelegere, poate dărâma barierele și elimina blocajele exclusiv prin calea compasiunii, printr-o empatie profundă. Făcând acest lucru, vă face puternici, și nu vă înșelați, iubirea este o forță puternică. Să fiți deschiși la negativitate, la durere și suferință nu înseamnă că vă înecați în ea. Puterea iubirii este cea care-i dă voie să păstreze distanța și să se ridice deasupra suferinței, totuși, aripile iubirii ating întotdeauna Pământul și alți oameni. 

Vă cer să deveniți un înger pe Pământ și știu că puteți fi asta. Fiecare ființă de pe Pământ lucrează ca să-și încheie propriul dans, unul care se potrivește perfect naturii sale unice, iar voi vă aveți propriul dans particular. Pentru voi, există întotdeauna pasul următor care se potrivește vieții voastre și este aliniat cu cine sunteți voi acum. Simțiți asta pentru o clipă. Sunteți dispuși să faceți acest pas chiar dacă nu știți ce vi se cere? Sunteți pregătiți să faceți următorul pas să vă deschideți inima și să vă vindecați vechea durere? Nu este nevoie să știți cum se va întâmpla asta; nu este nevoie să fiți capabili să pătrundeți cu mintea profunzimea sufletului vostru ca să faceți următorul pas. Vine prin încredere; simțiți că este bine să o faceți. Asta este ceea ce vă cer, nu să salvați lumea, ci să faceți acel un pas, următorul vostru pas. Asta este ceea ce se potrivește perfect cu ritmul și calea de dezvoltare a Pământului ca întreg, cu întreaga sferă a ființei. O facem împreună. Dacă fiecare ființă își finalizează dansul, atunci să faceți acest pas este cel mai mare dar făcut întregului. 

Din acest motiv, este extrem de important să vă cunoașteți pe voi înșivă. Nu să vă zgâiți orbește la ceea ce ar trebui să fiți, sau ceea ce ați vrea să fiți, ci la cine sunteți cu adevărat aici și acum; la ceea ce se petrece în voi; la emoțiile pe care le experimentați cel mai des: la tristețea pe care o aveți sau la dorințele arzătoare, viziunile și sentimentele frumoase. Dacă intrați profund în voi înșivă cu o inimă deschisă și o minte deschisă, veți deveni conștienți de dansul din voi, un dans pe care nu voi l-ați creat, ci un dans pe care sufletul vostru l-a creat pentru voi. Atunci veți fi mult mai acordați cu dansul vostru, care nu trebuie să fie ”perfect”. Sunteți aici ca să învățați cum să vă acordați la el, așa că, păstrați lucrurile simple. Tot ceea ce aveți de făcut este să recunoașteți semnalele din corpul vostru care vin de la suflet prin gândurile și emoțiile voastre. Privind în liniște la ceea ce se petrece în voi, la gândurile și emoțiile voastre, veți pătrunde mai adânc în esența voastră și veți descoperi ce vă oferă cea mai mare bucurie. Bucuria este răspunsul simplu la o mulțime de întrebări pe care le aveți. Când vă luptați cu o întrebare, cum ar fi: ”Ar trebui să fac asta sau aia, sau ar trebui să mă abțin?”, întrebați-vă mai degrabă ”Îmi aduce bucurie, îmi crește bucuria din mine?” 

Dansul natural al vieții se naște din bucurie. Gândiți-vă la o balerină. În ultimă instanță, sursa pasiunii ei este bucuria. Dansul îi oferă bucurie și satisfacție; îi împlinește sufletul. Cu toate acestea, ea trebuie să învețe și cum să-și depășească durerea antrenându-și mușchii și exersând mișcări incomode – antrenându-și corpul. Durerea nu intră în conflict cu bucuria; este ceva ce ea este dispusă să îndure pentru că se concentrează pe scopul ei să se exprime perfect prin dans. Când rămâneți în contact cu bucuria, vă conectați cu esența voastră și cu motivul pentru tot felul de griji din viața voastră. Începeți să simțiți dacă ceva face parte din scopul vostru și merită făcut, chiar dacă vă provoacă durere. Sau dacă există lucruri pe care ați prefera să le evitați pentru că nu contribuie la scopul vieții voastre. Îndrăzniți să vă puneți întrebarea: ”Pot trăi pentru bucurie? Poate fi bucuria ghidul meu?” 

Vă salut pe toți din inimă, din sufletul meu. Vă respect, oricare ar fi drumul vostru în viață. Vă rog să mă luați de mână astfel încât să putem dansa împreună. În mine, în voi și în întreaga viață există o curgere care conectează totul pe Pământ. Simțiți acea curgere, cât de deschisă este. Sunteți bineveniți pe Pământ. Vă iubesc.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.