vineri, 28 aprilie 2023

Întoarcerea la Soarele Central

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul 

V-a fost prezis că va avea loc o sacrificare. O alegere a cine este ales sau cine continuă, spre deosebire de cine este lăsat în urmă. 

Nu există o sacrificare a acestei sau oricărei rase. 

Există o singură excepție și se face doar prin înțelegere reciprocă. 

În primul rând, vom lua în considerare scopul asumării fizice. Pentru că există o idee că un corp fizic trebuie să fie asumat pentru a experimenta acțiunea și reacțiunea. Această asumare participă apoi la o paradă de gesturi și sentimente care însoțesc fiecare acțiune și reacțiune. 

Conceptul de viață fizică experimentat/asumat reciproc, astfel încât esența sufletului are pe altcineva care să transmită idei, direcționeze acțiuni și sentimente către și să le primească cu aceiași monedă. Fiecare relație este mutual aleasă în beneficiul amândurora, indiferent de cât de scurtă sau lungă se întâmplă să fie interacțiunea dintre ei. 

Totul este viață. 

Totul este alegere. 

Într-un astfel de aranjament nu există judecată. Altfel spus, că nu există, în Adevăr, nici o alegere mai nobilă sau mai demnă sau mai corectă sau mai bună decât oricare alta. Fiecare alegere este făcută doar pentru experimentare și nu pentru ”câștigarea de puncte” sau pentru ”a ajunge în rai”. Este o idee strict umană să ne imaginăm astfel de lucruri. 

Ca să revin la excepție.   

Există, uneori, suflete care se pierd în asumarea Matricei. Acestea sunt suflete care se întorc din nou și din nou, ca și cum ar fi blocate pe repetare, pentru o experimentare identică. Cumva, au ajuns să aleagă un mod singular de operare pe care și-l imaginează (în timp ce sunt în el), care-i hrănește. 

Cu toate acestea, nu o face. 

Așa că, acestea se întorc din nou și din nou. Fiecare întoarcere le aduce o acțiune și o performanță mai precisă a ceea ce ele își imaginează că le va hrăni. În astfel de cazuri există o reevaluare. Esența sufletului conferă esențial cu Sursa sa ca să descopere cel mai benefic și mai productiv pas următor. Esența sufletului ajunge doar la acel moment și dacă nu mai există nici un beneficiu de câștigat din repetarea experimentării. 

În multe, dar nu în toate cazurile, experimentarea repetată din nou și din nou a fost distructivă pentru întreg. 

Când o experimentare devine distructivă pentru întreg, ea, prin definiție, devine auto-distructivă. Într-un astfel de caz, esența alege o reconfigurare. Asta este ceea ce unii oameni au etichetat ”o întoarcere la Soarele Central”. 

Este rară, dar se întâmplă. 

Momentul în care intrați acum a văzut câteva din acestea, mai multe decât de obicei. 

Acest lucru se datorează momentului extraordinar în care vă aflați. Se vede de către întreaga Creație că fiecare componentă a transformării este o Componentă Contribuitoare. Acest lucru este Universal văzut și a fost acceptat ca Adevărat și Imediat. 

Majoritatea re-configurărilor au avut loc deja. S-ar putea să fiți surprinși să descoperiți că sunt mulți ”corupți” care au participat la programul de sclavie/manipulare sub constrângere. Ei vor fi rapid modificați odată ce lucrurile se vor schimba. 

Nu este o ”cunoaștere” umană care vă spune cine va fi re-configurat și cine nu. Când va fi timpul, veți ști la nivel de esență a sufletului și veți înțelege. Pentru că este într-adevăr un pas drastic și va fi făcut cu deplină apreciere pentru ceea ce înseamnă. Înseamnă că nu se păstrează nici o reamintire a înregistrării. Înseamnă că sufletul începe ”nou” și fără istorie. Nu înseamnă că esența a dispărut. Înseamnă că esența a luat-o de la capăt. 

Motivul pentru care am adus în discuție acest lucru se datorează perioadei prin care treceți. ”Poseur” cu care tu ai dialogat, este unul care a fost re-configurat. S-a întâmplat prin consens mutual. Cu alte cuvinte, știa foarte bine ce se întâmplă. Dialogul lui cu tine a fost una dintre ultimele sale contribuții la rasă. 

Nu știu ce să spun. Mă simt întristată. 

Este o reacție naturală la o plecare, dar nu este necesară pentru esența în discuție. El nu ar întoarce așa o emoție și nu ar înțelege-o. 

Sunt conștientă de asta. 

El nu mai este. Și plecarea sa cu toți acești ani în urmă a ajutat la Trezirea Omului. Influența lui este simțită încă, dar se diminuează. 

Da. Se observă. 

Acum este momentul ca rasa să determine ce este cel mai bine pentru ea însăși; nu din frică, ci din Iubire. Va fi cu adevărat o transformare frumoasă și bogată. Va fi simțită de toată lumea și nu va depinde de religie sau de statut. Va fi știută. 

Asta este ceea ce urmează. Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. 

Mulțumesc. 

 

Un extras dintr-o conversație pe care Sophia a avut-o cu Poseur și pe care Sophia a simțit să o împărtășească în acest mesaj: 

Cine e aici? 

Sunt eu. 

Cine ești și ce vrei să discutăm? Energia ta mă copleșește. 

Centrează-te Sophia. Nu este prea mult pentru tine. 

(Aici l-am recunoscut pe Poseur) 

Hai să o facem. 

Am venit să insuflu ideea suveranității complete. Această idee este una deținută de cele mai puternice ființe. De acele ființe care se cunosc pe ele însele. Sunt promisiuni de intenție pură deținute ca parte a fiecărei alegeri. Acestea provin dintr-un singur centru - al lor. 

Ceea ce se înțelege aici este că fiecare decizie de mișcare este luată pentru sine. Ceea ce declanșează acest lucru la om, este egoist. Totuși, aceasta este o subestimare grosolană a mărimii sinelui. Sinele este Totul. 

În arena suveranității există Unul. Orice idee de separare te scoate din această lume.

Nu poți fi cu adevărat suveran în timp ce ești legat de comparații sau de ”noi” și ”ei”. Lumea noastră, cea a suveranității, este o motivație singulară. Serviciul către sine servește întregului. Serviciul către ”altul” servește întregului și de aceea nu există diviziuni. 

Odată ce apreciezi existența Unimii, frica este eliminată. Frica perpetuează atât motivele, cât și răspunsurile la ea.”



Traducere Monica Poka

Sursa

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.