joi, 6 aprilie 2023

O Nouă Zi, O Nouă Cale

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt momente în care ceea ce se întâmplă pe planetă este atât de extraordinar încât întreaga Creație ia în seamă. În prezent, trăiți unul din acele momente. Aveți un anumit rol în acest spectacol, indiferent unde vă aflați sau cine vă imaginați că sunteți. Este vital să vă mențineți la nivelul de importanță în care întreaga creație vă ține. Pentru că, într-adevăr, sunteți o componentă cheie, o parte necesară a vieții însăși. 

Indiferent de ceea prin ce ați trecut, ceea ce ați făcut sau ceea ce i-ați auzit pe alții spunând – sunteți o ființă strălucitoare de Iubire Pură, aflată aici ca să garantați bunăstarea nu numai a voastră, ci a tuturor celorlalți. 

Pentru că voi sunteți toți ceilalți și toți ceilalți sunt voi. (Pentru că tu ești toți ceilalți și toți ceilalți sunt tu.) 

Acesta este un Adevăr pe care va fi nevoie să-l îmbrățișați și să-l mențineți pentru momentul care urmează acum. Pentru că veți vedea și veți auzi cuvinte și fapte care nu sună ca posibile sau chiar credibile. Cu toate acestea, ele vor completa în cele din urmă multele povești fără sens care v-au fost spuse cândva. 

Realitatea voastră va părea că se sparge în fața ochilor voștri. 

Odată ce adevărul fabricat se dezintegrează, veți căuta Adevărul real. Va fi o provocare și nu veți ști în cine puteți avea încredere. Te îndrepți spre un moment de confuzie, de derută, om drag. Nu va dura mult. Ceea ce va fi nevoie să căutați este sursa tuturor informațiilor. Aceasta, veți ajunge să descoperiți, este așa cum îi veți spune. Pentru că sursele de informație vor fi noi pentru voi. 

Fostele surse de informare nu vor mai fi la putere. Fie pentru că au fost oprite, fie că au fost înlocuite. Sunt înlocuite de către surse cărora veți vrea atât să le acordați atenție (să le ascultați) cât și să le observați. Își vor afișa intențiile prin acțiunile lor. 

Ajungeți într-o nouă zi și descoperiți o nouă cale. Noua cale va fi una a discernământului. Pentru scurtă vreme, tot ceea ce veți avea de făcut este să urmați un simț interior al Adevărului. 

Acesta nu se va baza pe aspect. 

Acesta nu se va baza pe poziție. 

Acesta nu se va baza pe putere. 

Acesta nu se va baza pe simțul practic. 

Acesta nu se va baza pe vârstă. 

Acesta nu se va baza pe legături corporative/guvernamentale. 

Acesta se va baza pe amprenta energetică. Ce a rămas în urmă înainte de acest moment acum. 

Frecvența acum, și de acum încolo, amplifică și susține Adevărul, Iubirea și Lumina. Rămân oameni și proiecte care nu operează în acea frecvență. Din acest moment, îi vedeți cum se zbat. Unii dintre ei, unele dintre acestea se vor dizolva complet sau vor pleca. Alții, se vor re-ajusta și vor învăța. 

Înțelegeți vă voi toți sunteți aici pentru această Ascensiune. Ce se petrece în continuare, arată diferit pentru fiecare dintre voi, în funcție de unde v-ați aflat când ați început. Sunteți toți egali în Iubire. Sunteți toți egali în Lumină. Sunteți toți egali și în Adevărul absolut. 

Totuși, în iluzia controlului, Iubirea, Lumina și Adevărul au fost ascunse în unii; șterse până aproape de dispariție în alții. Renunțați la judecarea celor pe care îi vedeți ca ”mai puțin decât” voi. În Adevărul Absolut contrastul a fost atât de necesar pentru Transformare și veți descoperi că acești ”alții” sunt cei care s-au oferit voluntar să facă treaba murdară. 

Nimeni nu este de ne-răscumpărat. 

Aveți de ales. 

Uitați-vă cine și ce rămâne în picioare în această furtună de demascare și dezvăluire. Aceștia și aceste lucruri s-ar putea să nu fie cele mai strălucitoare sau cele mai frumoase, dar se vor evidenția prin puterea lor de-a rămâne, în ciuda tuturor condițiilor care le sunt scoase în cale. 

Vă îndreptați acum către o intensă actualizare a Iubirii. 

Fiecare pas făcut va merita. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 


Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto: Cosma Mihai Mirel


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.