duminică, 2 aprilie 2023

Legile Karmei * Reguli noi pentru Ascensiunea Omenirii

Mesajul lunii Aprilie

Arhanghelul Mihail prin Ronna Vezane 

Preaiubiți maeștri, mulți dintre voi experimentați cea mai performantă existență creativă în timp ce treceți rapid prin distorsiunile rămase ale vechii voastre realități într-o viață și un punct de vedere mai clar definit. Cu toate acestea, conștientizarea voastră mentală și emoțională sunt încă în dezacord și se luptă cu dihotomia vechilor și noilor forme de gândire și credințe care se învârt în jurul vostru. Simbolic, într-o mână vă țineți înțelepciunea și conștientizarea mai înalt vibrațională pe drept câștigate, în timp ce vă testați și validați noile simțuri extinse. Începeți să vă obișnuiți cu multele manifestări miraculoase, mici și mari, care au loc în viața voastră de zi cu zi. 

Cu toate acestea, pe de altă parte, încă vă străduiți să jonglați cu masa învolburată de forme gând distorsionate predominante în sistemul de credințe al conștiinței de masă al omenirii. Pământul și omenirea se află adânc în chinurile vestigiilor rămase ale vechii realități Trei/Patru Dimensionale. Perpetuând, astfel, frica, lipsa, separarea și nevoia profundă de a-i controla și domina pe alții. Vă aflați, într-adevăr, în mijlocul unui dans cosmic și ceea ce noi ne străduim să facem este să vă ajutăm să găsiți cadența și ritmul armonic care vă vor permite să valsați, să alunecați și să navigați pe crestele valurilor de schimbare ale Noii Ere; precum și să modificați văile sau minimele intermediare. 

Nu v-am spus de multe ori înainte: ”Această mare dramă pe care întreaga omenire o experimentează acum nu are legătură cu Lumina sau întunericul; binele sau răul; negativul sau pozitivul; cu ceea ce este corect sau greșit, pentru că sunt multe nuanțe, interpretări și nivele ale adevărului în fiecare dintre aceste concepte.” Ceea ce voi căutați este Calea de mijloc sau echilibrată. Acest lucru presupune aducerea tuturor Fațetelor Ființei voastre: corpul fizic, corpul mental și corpul eteric din nou în armonie, astfel încât să rezoneze compatibil și să se completeze și întărească reciproc. 

Mai întâi, faceți acest lucru în ceea ce ar putea fi văzut ca un mod orizontal prin care reintegrați toate Fațetele voastre energetice pe care le-ați creat în Corpul vostru Eteric și în Câmpul vostru Auric. Vă focalizați în centrul fiecărei voastre chakre-minte și, prin intenția voastră iluminată, vă reprogramați treptat fiecare dintre acești centri înlocuind vechile vibrații dez-împuternicitoare cu nou rafinații Atomi Sămânță de Memorie ai Conștiinței Creatorului. Pe măsură ce faceți acest lucru, energia rafinată din fiecare centru radiază spre exterior redefinind și armonizând atributele și calitățile care aparțin în mod particular fiecărui centru energetic. După cum v-am învățat și înainte; pe măsură ce vă armonizați acești centri de energie, unul câte unul, vă activați și reconectați cele șapte sigilii ale conștiinței mai înalte, lucru care activează Stâlpul Eteric de Lumină sau Tija Puterii care trec prin vehiculul vostru fizic, de-a lungul coloanei vertebrale. Drept rezultat, obțineți accesul la nivelele verticale mult mai rarefiate ale conștiinței cunoscute sub numele de Sinele vostru Mai Înalt și Mintea Supra-Conștientă. Prin asta, se accelerează procesul întoarcerii ”Crucii voastre Dezechilibrate a materiei” la ”Spectrul de Lumină și Întuneric” al său sau la ”Calea de Mijloc a polarității și dualității”.   

Aceia dintre voi care în acest moment vă aflați adânc în mijlocul acestui proces de transformare, experimentați multe tipare de gândire conflictuale; cu toate acestea, învățați să fiți un observator al procesului și să priviți drama vieții voastre de zi cu zi din punctul de vedere mai înalt al unui maestru. Experimentați tot mai puține și tot mai puțin dramatice stări/situații de vibrație joasă și le procesați mult mai repede, astfel încât să vă puteți întoarce în centrul vostru de putere. Cu toate acestea, este și un moment critic de testare a capacității voastre să revendicați ceea ce va fi adevărul vostru cel mai înalt și să vă mențineți echilibrul în timp ce valurile schimbării vin și pleacă. (asemeni valurilor mării sau oceanului în procesul de flux și reflux n.t.) 

Pe măsură ce vă obișnuiți să vă observați lumea dintr-un punct de vedere mai înalt, veți fi în măsură să simțiți liniile energetice probabile temporale viitoare, pe care cei din jurul vostru le crează cu formele gând și acțiunile lor pozitive sau negative. Veți vedea intuitiv ce le stă în față dacă își continuă cursul actual – posibil nu detaliile particulare, ci rezultatele înălțătoare sau stresante ale acțiunilor lor. Așa cum noi nu putem interfera sau să vă rezolvăm vouă problemele, ar trebui ca nici voi să nu încercați să mijlociți pentru cei din jurul vostru. Ceea ce puteți face este să nu vă lăsați prinși în dramele lor negative. Cel mai bine puteți servi fiind un exemplu neclintit și rămânând fermi în puterea centrului inimii voastre în fiecare moment, indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul vostru. 

Legea Universală a Cauzei și Efectului, cunoscută sub numele de Karmă, a fost întotdeauna o regulă inerentă a Creației prin care ”toți co-creatorii din planurile materiale ale conștiinței” trebuie să experimenteze ceea ce ei crează. Căderea în densitatea creației greșite, prin care câmpul vostru auric și forma voastră corporală au fost treptat impregnate cu vibrațiile negative ale fricii, vinovăției, rușinii, sentimentelor de nevrednicie și îndoirii de sine, au dus la formarea unei mari Liste Karmice și a puternicei Roți a Karmei. 

Prea des, cei care se luptă cu etapele incipiente ale măiestriei de Sine, descoperă că nu pot suporta presiunea schimbărilor dramatice care au loc în lumea lor personală și, prin urmare, se întorc la tiparele de frecvență care le sunt confortabile. Chiar dacă sunt nemulțumiți și nefericiți în actuala lor realitate personală, este un teritoriu familiar și nu sunt pregătiți să treacă dincolo de legăturile puternice ale tiparelor de credință ale conștiinței de masă. Aceste fragmente ale sinelui pe care fiecare dintre voi le-ați creat, au o voință foarte puternică și pentru multe Suflete dragi este o luptă dificilă să câștige controlul asupra sinelui mai jos vibrațional. 

Cu ajutorul Consiliului de Lumină Cinci Dimensional al vostru personal, înainte să vă întrupați în fiecare viață, ați ales tiparele vibraționale negative specifice din viețile trecute pe care ați dorit să le ”transformați în echilibru și armonie”. Fiecare dintre voi ați fost plasați într-un anumit mediu Holografic energetic, cu tipare de frecvență specifice, care ar fi fost cele mai avantajoase să vă ajute să învățați lecțiile de viață pe care ați ales să le rectificați. În plus, v-au fost oferite talente, daruri speciale, precum și înclinații puternice care să vă susțină în îndeplinirea misiunii vieții voastre. 

Situațiile exacte pe care urma să le experimentați, nu au fost planificate. Cu toate acestea, a fost planificat să fiți expuși la situațiile care v-ar oferi cea mai mare oportunitate să ”vindecați și armonizați frecvențele dezechilibrate din corpurile voastre fizic, mental, emoțional și eteric.” Fiecare Suflet se întrupează în descendența ancestrală familială și în holograma tiparului de frecvență care va crea ”imaginea realității” pentru cea mai mare oportunitate a voastră: FIECARE SUFLET TREBUIE SĂ FIE DE ACORD CU PLANUL ALES. 

Trezirea Sinelui dintr-o stare inconștientă a Ființei este unul dintre cei mai dramatici pași în procesul de evoluție al Omenirii. Ca să devii conștient de Sine, trebuie să devii conștient de ceea ce se întâmplă în lumea ta personală. Trebuie să-ți ascuți procesul de gândire și să înveți să trăiești în moment, sau momentul ACUM. Ca să dobândești experiență și înțelepciune, trebuie să te gândești la ceea ce vrei să-ți aduci aminte și ceea ce dorești să păstrezi în banca ta de memorie. Persoana inconștientă de Sine plutește în derivă prin viață, de obicei fără să se gândească care vor fi consecințele acțiunilor sale; prin urmare, ei sunt aparent purtați de capriciile sorții. Pe măsură ce treceți de la judecata de sine la iubirea de Sine, acest lucru va crea o rezonanță care se extinde dincolo de corpul fizic și va începe să-i afecteze pe alții. 

Una dintre schimbările în Legile Universale pentru Noua Eră este că omenirii i-a fost dată o Dispensă Divină – care nu mai cere să echilibrați sau să armonizați o mare parte a tiparelor vibraționale negative pe care le-ați creat înainte să puteți ascensiona în nivelul de intrare în Dimensiunea a cincea – DOAR în proporție de 51%. În momentul în care ați ajuns la acest nivel, intrați treptat într-o STRARE DE GRAȚIE progresivă. După aceea, sunteți ajutați să treceți foarte repede prin restul de 49%, pe măsură ce câștigați înțelepciunea experimentărilor voastre în loc să treceți prin lecțiile situațiilor cauză – efect. Acum, este important să înțelegeți că vi se oferă darul eliberării întregii karme din viețile trecute și a oricăror datorii karmice din această viață. Cu toate acestea, sunteți în continuare responsabili de gândurile, acțiunile și faptele pe care le inițiați acum și în viitor. 

Curajoșii mei, cât de strălucitor și cald este Focul vostru Sacru? Arde cu putere și încălzește inimile celorlalți? Sau este o flacără slabă, nici măcar atât de puternică încât să vă încălzească propria inimă? ”Inimă rece” nu este un termen asociat cu un adevărat purtător al luminii Creatorului. 

Amintiți-vă, întotdeauna aveți de ales: puteți călători prin ținuturile umbrei împreună cu cei care au ajutat la crearea lor sau puteți merge cu încântare în strălucirea Luminii Spiritului. Suntem întotdeauna aproape să vă asistăm; cu toate acestea, voi trebuie să traversați Calea Libertății din propria Voință/Putere și Înțelepciune. Sunteți profund iubiți. 


Eu sunt Arhanghelul Mihail



Traducere Monica Poka  

Sursa

 

Transmis prin Ronna * Scrib Sacru * În calitate de transmițătoare a acestui articol, eu, Ronna Herman Vezane, îmi revendic dreptul de autor universal în numele Arhanghelului Mihail. Partajarea personală cu prietenii sau postarea pe site-uri web și în publicații este permisă atâta timp cât informațiile nu sunt modificate, extrase sau adăugate, iar creditul acordat autorului și adresa site-ului meu sunt incluse. https://www.starquestmastery.com/

De asemenea, vă rog ca la preluarea acestui material tradus în limba română pe alte site-uri și/sau publicații, să menționați atât traducătorul cât și adresa blogului:https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/

Mulțumesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.