sâmbătă, 8 aprilie 2023

Dorința voastră supremă

Lord Melchizedek prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite ființe de lumină, eu sunt Lord Melchizedek. Este o onoare să fiu prezent cu lumina voastră strălucitoare. Astăzi, doresc să vă încurajez să vă explorați lumina interioară și să vă conectați cu Creatorul, să vă explorați fericirea, scopul, existența pe Pământ. Este o energie frumoasă care curge de la Creator în procesul de ascensiune și care poate fi experimentată ca o îmbrățișare caldă din partea Creatorului, în care sunteți mângâiați și susținuți în vibrațiile Creatorului. În acest spațiu de mângâiere și îmbrățișare, Creatorul vă cere în mod intim, prin vibrația energetică transmisă, să vă descrieți dorința supremă. 

Aceasta este dorința celei mai pure esențe a voastre, în asociere cu realitatea și viața voastră actuală. În timp ce Creatorul vă îmbrățișează și vă pune această întrebare, atât de multe răspunsuri pot apărea în conștientizarea voastră. Există un singur răspuns care rezonează profund cu voi și va crea o activare. 

Imaginați-vi-l pe Creator punându-vă această întrebare. 

Care este dorința ta supremă? 

Imaginați-vă că Creatorul este pregătit și dispus să vă îndeplinească această dorință supremă. Ați crede că este posibil? Credeți că meritați ca dorința voastră să se manifeste pe deplin? Acordați-vă puțin timp să contemplați asta. Chiar credeți cu adevărat că asta se va întâmpla? Prin această contemplare vedeți ce iese la suprafață. Vă veți descoperi și înțelege mult mai profund. 

S-ar putea ca dorința voastră supremă să fie să aveți o casă nouă sau să vă întemeiați o familie sau ca afacerea voastră să prospere sau poate să mergeți în vacanță. Aceste răspunsuri nu sunt suficient de profunde, ele nu sunt atât de profund conectate cu esența și adevărul vostru pe cât este nevoie. 

Este nevoie să cereți ca vibrația dorinței voastre supreme să se activeze în interiorul vostru și să înceapă să pulseze în întreaga voastră ființă astfel încât să puteți începe să pulsați și să radiați energia și întruparea dorinței voastre supreme. 

Fără ca măcar să înțelegeți ce este. Dorința pe care sufletul, esența, adevărul vostru dorește să o aducă în manifestare va oferi completa împlinire și conectare cu Creatorul. Eu, Lord Melchizedek, vă invit să cereți zilnic ca vibrația dorinței voastre supreme să se activeze și să radieze din interiorul ființei voastre, contopindu-se cu întreaga voastră ființă. Eu, Lord Melchizedek, vă invit să meditați asupra vibrației dorinței voastre supreme știind că pe măsură ce această dorință supremă se manifestă și o întrupați în ființa voastră, Creatorul vă va îndeplini această dorință. Nu înseamnă că Creatorul vă judecă dorințele, înseamnă că dorința voastră este ca o cheie care trezește și adâncește conectarea voastră cu Creatorul. Un moment de luminare sau de iluminare atunci când vă descoperiți, întrupați și recunoașteți dorința supremă. Va fi deja prezentă cu voi. Creatorul doar va energiza și amplifica întruparea ei ca și cum ar oferi binecuvântări. Această călătorie este cunoscută ca una dintre Inițierile Maeștrilor Ascensionați și este predată în multe Școli ale Misterelor și Școli ale Maeștrilor Ascensionați precum și Universități din planurile interioare. 

Când vă dați seama că vă puteți manifesta dorința supremă, ceva în voi se schimbă și se transformă. Învățați să aveți încredere în voi înșivă, învățați să intrați mai adânc în voi, învățați să aveți încredere în Creator. Învățați să co-creați cu Creatorul. Vă dați seama că totul este în voi, vă dați seama că pentru ca să manifestați ceva, este nevoie ca mai întâi să activați acel ceva în ființa voastră și să-l întrupați. S-ar putea să vă dați seama că vă simțiți foarte nemerituoși de atenția și conectarea cu Creatorul. S-ar putea să vă dați seama că nu credeți că Creatorul vă va susține și că nici în propriile voastre abilități nu aveți încredere. Aceste lucruri vă vor ajuta să recunoașteți multe, multe răni care este nevoie să fie vindecate și multe înțelegeri false care este nevoie să fie realiniate cu esența și adevărul vostru. Conceptul că vă puteți împlini, întrupa și experimenta dorința supremă și că Creatorul vă va susține în manifestarea dorinței voastre, crează o călătorie de creștere extraordinară și tot ceea ce de ce deveniți conștienți, fiecare înțelegere, fiecare descoperire, fie că pare negativă sau pozitivă, inspiratoare sau blocantă, vor face parte toate din călătoria voastră. Veți recunoaște vibrația care sunteți cu adevărat. Veți recunoaște vibrația din ființa voastră pe care ați venit pe Pământ să o împărtășiți cu alții. Să o ancorați în Mama Pământ. Această vibrație se va manifesta în multe conectări cu alți oameni și multe experimentări. Este o inițiere foarte transformatoare care vă susține în accesarea fericirii, împlinirii și conectării voastre cu Creatorul și/sau cu sinele. 

Puteți începe invitând vibrația dorinței voastre supreme să se activeze în ființa voastră și să radieze în exterior. Apoi meditați la/cu asta și începeți să primiți orice perspective, înțelegeri sau idei. Când simțiți că este potrivit, îl puteți invita pe Creator să vă binecuvânteze dorința supremă. Este important să faceți acest lucru atunci când simțiți că ați ajuns la o mare înțelegere și întrupare a dorinței voastre supreme. În acel moment îl puteți chema pe Creator să vă binecuvânteze pe voi și să vă binecuvânteze dorința supremă. Rețineți, dacă dorința voastră este lungă sau pornește de la realitatea fizică, s-ar putea să nu fie potrivită. Dacă vibrația este pură, clară, vă inspiră, vă face să vă simțiți fericiți și împliniți, în timp ce vă încurajează să acționați în realitatea fizică, atunci veți ști că vibrația este adevărată. 

Eu, Lord Melchizedek, voi fi prezent să vă susțin. Este o oportunitate minunată și glorioasa inițiere a Ascensiunii. 

Vă mulțumesc,

 

Eu sunt Lord Melchizedek



Traducere Monica Poka

link catre articolul original


 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.