marți, 4 aprilie 2023

Zorii voștri personali

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

În mesajele noastre din trecut noi, cei din Universuri, ne-am ajustat informațiile ca să vă complimentăm noua ființă și fostul vostru sine – un dans care nu mai este necesar. Așa că, eliminăm unele dintre părțile pe care le-am inserat ca să vă asigurăm fosta ființă că nu erați ciudați sau vă pierdeați mințile. 

Schimbările masive din ultima săptămână v-au schimbat modul în care abordați viața pe Pământ. Chiar dacă ați experimentat multe vieți în alte locații, acum sunteți ai Pământului. Focalizarea voastră s-a mutat în ultimele câteva zile de pe interacțiunile spirituale – acolo undeva – pe viața voastră de pe Pământ. 

Când erați 3D, și pe parcursul tranziției voastre acum finalizate, ați avut nevoie să fiți reasigurați că nu sunteți singuri, că familia voastră din diverși eteri, dacă vreți, v-a susținut și a avut grijă de voi. Chiar dacă familiile voastre din eteri continuă să aibă grijă de voi, ați părăsit acel cuib de securitate Universal ca să vă creați o nouă securitate în timp ce sunteți ai Pământului în această viață. Nu va mai fi nevoie să călătoriți în alte locații din Univers pentru vorbe de încurajare sau iubire, pentru că acum voi înșivă le creați în timp ce sunteți ai Pământului. 

Aceștia sunt zori noi cu un plan de acțiune nou. 

Sunteți suficient de puternici să creați o viață nouă fără să fiți experți sau ținuți de mână așa cum era nevoie când ați trecut de la ființa 3D la ființa puternică, capabilă și iubitoare care ați devenit. Cel mai probabil, nu puteți simți încă despre ce vorbim, pentru că vi se pare că sunteți la fel cum ați fost ieri sau săptămâna trecută. Totuși, nu vă simțiți deloc așa cum v-ați simțit luna trecută. 

Încet, în mintea voastră și rapid în mintea noastră, ați trecut de la nevoia de asistență Universală la a deveni parte din acea asistență Universală. Poate că unii dintre voi simțiți că Universurile v-au părăsit. Nu mai aveți nevoie să vă ținem de mână sau de asigurări că vă mișcați în direcția corectă, pentru că ați sosit. Mesajele noastre viitoare vor fi mai degrabă despre întărirea capacităților voastre decât cum puteți face față pierderii, fricii și furiei. 

S-a terminat. Vechea voastră viață s-a dus. 

Sunteți ocupați să vă creați o viață nouă cu noi puncte forte și capacități. 

Poate sunteți îngroziți că vă părăsim. Ați devenit parte a echipei Universale în loc să aveți nevoie de ajutor de la echipa voastră Universală. Într-un sens 3D, v-ați părăsit casa părintească ca să vă creați o casă nouă cu un control complet asupra vieții și intereselor voastre. 

Unii dintre voi se vor plânge sau se vor teme de această independență. Acest lucru era de așteptat până când vă dați seama că setul vostru de abilități este cu mult mai profund decât ați crezut. Vă puteți manifesta, iubi și dirija viața fără ajutorul nostru. 

În viitor, veți fi o parte importantă a Universurilor. Ceea ce voi ați atins pe Pământ în această viață va fi luat ca exemplu în mod repetat pe măsură ce alte ființe își fac tranziția locațiilor în moduri care se potrivesc cel mai bine ființei lor. 

Pământul a trecut de la frică la iubire. Alte locații doresc să se schimbe în moduri diferite. Priceperea voastră în schimbare într-un timp atât de scurt va fi luată de model și reprodusă în mod repetat – cu ajutorul vostru. Rareori veți avea nevoie de asistența noastră. Și dacă sau când veți avea nevoie, asistența va fi oferită ca o sugestie prietenească în loc de o supervizare părintească. 

Ați părăsit cuibul doar ca să vă întoarceți ca un adult Universal capabil, dacă sau când aveți chef să faceți asta. Viața voastră este acum a voastră. Nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu ceea ce așteaptă Universurile de la voi. Sau să oferiți energie peste tot pe Pământ. Sau pozițiile de purtător de grijă/victimă cu care v-ați simțit confortabil ca ființă 3D. 

Sunteți noi, puternici și capabili. Și așa este și Pământul. Dați-vă voie să credeți și să știți acest lucru cu fiecare fibră a ființei voastre. Și apoi dați-vă voie să vă trăiți viața personală pentru care v-ați pregătit de eoni. 

De-a lungul eonilor ați avut trei fluxuri de expansiune. Unul a fost să ajutați la trecerea Pământului de la frică la iubire – pe care l-ați dus la îndeplinire. Al doilea a fost să deveniți un far al schimbării pentru cei care sunt acum de-ai Pământului – ceea ce ați fost ani de zile. Și ultimul, și cel mai important acum, să experimentați viața după care ați tânjit pe parcursul schimbărilor și traumelor voastre. 

Recompensele voastre personale au ajuns să dea roade. Veți culege în sfârșit beneficiile iubitoare ale eonilor voștri de sacrificiu și frică. Bucurați-vă de viața pe care ați creat-o pentru voi de eoni. O viață de bucurie, pace și distracție în timp ce sunteți ai Pământului în această viață. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original 

   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.