vineri, 31 martie 2023

Credeți că există doar Iubire?

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări, preaiubite faruri de lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. Venim cu lumina noastră celestă de o culoare albă. Vă aducem vibrațiile noastre vindecătoare să vă ajute și susțină, suntem întotdeauna disponibile să fim în serviciul vostru. Dorim să vă ajutăm în vindecarea voastră și dorim să vă ajutăm în obținerea de noi perspective, înțelegere și inspirație. Vă rugăm să ne chemați oricând doriți și vom fi prezente să fim în serviciul vostru. 

Astăzi avem o întrebare specială pentru voi. Este o întrebare care poate susține dezvoltarea spirituală și conectarea în interiorul ființei voastre. Dacă vă dați voie să contemplați întrebarea, s-ar putea să primiți un răspuns. Dacă nu sunteți dispuși să acceptați orice alt răspuns, este mai mult decât probabil că nu veți obține creșterea care disponibilă în această întrebare. Dacă sunteți deschiși să descoperiți numeroase răspunsuri și să fiți flexibili în perspectiva voastră, veți descoperi că dezvoltarea voastră interioară se accelerează. 

Întrebarea pe care dorim să v-o punem, și pe care să o contemplați, este: 

Crezi că există doar iubire? 

Crezi că în ființa ta există doar iubire? 

Crezi că în lume există doar iubire? 

Noi, Ființele Celeste Albe, înțelegem că răspunsul vostru cel mai probabil va fi nu, nu credeți că există doar iubire, pentru că există atât de multă suferință, durere și vătămare în lume. S-ar putea să experimentați suferință, durere și vătămare în propriul corp. S-ar putea să credeți că nu poate exista doar iubire pentru că există atât de multe alte energii, emoții și experimentări. Acest lucru ne duce la o altă întrebare: 

Ce este iubirea? 

Dacă căutați iubirea în ființa voastră și peste tot în jurul vostru, de unde știți că ați descoperit-o? Cum va arăta, cum se va simți, cum va mirosi, ce gust va avea? 

Puteți recunoaște iubirea între voi înșivă și altcineva. Dați-vă voie să recunoașteți cum se simte această iubire. Cum o experimentați? Poate doriți să vă întrebați atunci când vă îndrăgostiți de cineva, de ceva sau de o experimentare, de unde se activează iubirea? De unde vine din interiorul ființei voastre? 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să urmăriți și să descoperiți de unde se naște iubirea, unde se află sursa iubirii în ființa voastră care este sacră, pură și divină, care este doar iubire? Cum se simte? Cum o experimentați? Se simte ca o energie a forței vitale, ca o vibrație, ca siguranță sau o conectare? 

Acordați-vă timp să contemplați cum se simte iubirea sau cum o experimentați. Contemplați adevărata esență a iubirii care există în întregul Univers al Creatorului și se extinde de la Sursa a tot ceea ce este. Nu are complicații, nu are limitări, nu are granițe, este esența libertății și eliberării, este esența puterii și împământării. Cu cât mai mult vă puteți familiariza cu vibrația iubirii, cu atât mai ușor vă va fi să o recunoașteți în alții și în experimentări, experimentând iubirea care se trezește din interiorul ființei voastre, care umple întregul Univers al Creatorului și este născută din tot ceea ce este. Experimentarea acestei iubiri va avea un impact extraordinar asupra ființei voastre, dar vă va și invita să recunoașteți că asta este alegerea voastră. Voi alegeți să vă conectați cu acea vibrație a iubirii. În timp ce suferința, durerea și rănirea își au propriul lor proces, există un moment în care individul alege să se conecteze cu iubirea, iar acea alegere poate avea un impact de vindecare și transformare extraordinar. Începem să recunoaștem că iubirea se află în toate și în fiecare. 

Este pur și simplu necesară o alegere să vă conectați cu ea și să o aduceți la suprafață și întrupați ca să lăsați iubirea să vă ajute, să vă susțină și să vă ducă înainte. Apoi intrăm într-o altă fază de explorare și altă întrebare. 

Chiar dacă vă conectați cu iubirea, credeți că este transformator faptul că poate vindeca orice sau pe oricine, chiar și în cele mai întunecate situații? Credeți că conectarea cu iubirea este tot ceea ce este necesar? 

Pe măsură ce începeți să vă conștientizați credințele, începeți să recunoașteți bazele din care vă creați realitatea. Aceste baze pot fi schimbate, modificate și transformate. Este puternic să contemplați și este ceva ce să rețineți: este nevoie să alegeți. Să pășiți în iubire, este alegerea voastră. Puteți alege să pășiți în iubire, iar acea iubire vă va influența atât de mult pe cât sunteți dispuși să primiți. Puteți alege să pășiți în iubire și să fiți pe deplin dispuși să primiți, astfel încât să fiți doar la un moment distanță de iubire. O alegere, o alegere să pășiți în iubire, iubirea care este deja în ființa voastră. 

Dacă puteți exersa cum să faceți și să reușiți pentru voi înșivă, veți fi în măsură să-i ajutați și pe alții să facă același lucru. Uneori, când vă aflați în cel mai întunecat loc/situație, ultimul lucru pe care vreți să-l auziți este că puteți alege iubirea, pentru că de multe ori simțiți că iubirea este cea care v-a rănit cel mai tare. Cu toate acestea, dacă vă puteți încuraja pe voi înșivă și pe alții să vă conectați cu iubirea, să alegeți iubirea și să fiți deschiși să o primiți, veți lăsa iubirea să intre și transformarea să înceapă. S-ar putea să nu fie ceva instantaneu, dar veți fi susținuți în fiecare acțiune pe care o întreprindeți și, astfel, noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să contemplați: 

Credeți că doar iubirea există? 

Vă iubim veșnic.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe



Traducere  Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.