sâmbătă, 4 mai 2024

Călătoria noastră spre Iluminare

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Aceste vremuri sunt diferite de oricare altele. Ele sunt direcționate de o singură dorință – Iluminarea. Trezit sau nu, există un impuls interior de îmbunătățire a vieții așa cum se desfășoară chiar acum pe Pământ. Există o cunoaștere interioară că actualele monopoluri și diviziuni servesc doar celor puțini, nu celor mulți. Există o conștientizare. 

Nu-l judecați pe fratele sau pe sora voastră că nu sunt de acord cu voi sau vi se împotrivesc. Ei merg pe un drum diferit și ajung la concluzii diferite. 

Acordul nu înseamnă iubire. Acordul nu poate exprima intensitatea simțirii. Înseamnă, în schimb, o ”minte asemănătoare”. Acestea fiind spuse, ce vi se spune este că dezacordurile nu trebuie luate personal. Ele nu spun nimic despre personalitate sau conectare. Ele indică o stare a minții/de spirit și adeseori se întrepătrund cu opinii. 

Aceste vremuri de acum sunt pentru introspecție și avansare. Este un lucru ușor să fii deturnat atunci când te concentrezi pe dezacorduri și ideile altora. Doar dacă nu aveți ceva profund investit în temă, cum ar fi o relație, această perioadă este cel mai bine petrecută concentrându-vă în interior. 

Aveți șansa să vă faceți un fel de ”revizuire a vieții” în timp ce vă trăiți această viață fizică ca fiind încă jucată și privită. Mulți dintre voi experimentați asta de ceva vreme acum. Va veni la voi în vise sau ca amintiri în starea de veghe. 

S-ar putea să nu vă amintiți toate detaliile, dar unele dintre ele vi le veți aminti. Asta indică faptul că sunteți în procesul contemplării acestei întrupări, pentru că scopul vostru a inclus o ”trezire spirituală”. Există o componentă a voastră care își amintește și care vă ajută garantând că reușiți. 

Pe măsură ce asistați la acțiunile tuturor celorlalți, vă dați seama că ele se prezintă ca reflectări. Ele vă oglindesc ceva cu care vă luptați voi înșivă sau ceva la care ați fost de acord să faceți față. Mai ales răspunsurile emoționale intense sunt teme foarte încărcate pe care sunteți aici să le rezolvați. 

Niciodată nu există răspunsuri corecte sau greșite. Totuși, în aceste vremuri specifice, vă va ajuta să fiți generoși cu iertarea, acceptarea, permiterea și iubirea. Acestea, dacă sosesc și sunt demonstrate în mod autentic, vor fi benefice scopului vostru: scopul vostru al iluminării. 

Voi ați cerut să participați acum datorită potențialului crescut de experimentare și palpitație și creștere. Toate acestea nu ar fi posibile fără provocare. Ultimul este cel care-l face pe primul atât de dulce. Este rezultatul dorit de toată lumea – succesul. Nu veți da greș, nu puteți; nu în cele din urmă. 

Înțelegeți că fiecare dintre voi vă aflați la diferite aspecte și grade atât în ceea ce privește experimentarea cât și conștientizarea. În cele din urmă, vă doriți aceleași lucruri. Acele lucruri sunt autenticitatea și iubirea. Odată ce iubirea de sine este atinsă, veți petrece mai puțin timp căutând s-o primiți de la alții. Majoritatea timpului vostru va fi petrecută, în schimb, să o oferiți. Pentru că este adevărată zicala ”Nu poți da dintr-o cană goală.” 

Secretul să o păstrați plină este o acceptare și o iubire de sine interioară. Asta nu este aroganță. Asta este Agape. Pentru că voi sunteți Una cu toată creația și voi înșivă creatori. Esența Adevărului vostru este Iubirea. Esența voastră însăși este Agape Pură. 

Iluminarea este o cunoaștere* a acelui Adevăr. Este dorința fiecărui suflet întrupat și, totodată, finalul garantat. 

Când acceptați că nu există un astfel de lucru numit timp liniar, veți vedea și că sunteți deja acolo.   

Această viață este o călătorie pe care voi înșivă ați orchestrat-o ca să experimentați fiecare nuanță a călătoriei. De-a lungul drumului puteți petrece atât de mult sau de scurt ”timp” cât doriți. Liberul arbitru este o constantă. 


(Aici a fost o pauză.) 

Mai este și altceva? Nu se simte încheiat.

 

Asta este călătoria voastră spre iluminare și va fi exact așa cum intenționați și cum vă așteptați să fie. Claritatea și încrederea vă spun tot ceea ce aveți nevoie să știți. 

Va merita fiecare pas făcut.

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*cunoaștere aici nu înseamnă o cunoaștere bazată pe învățare, ci o cunoaștere bazată pe propria experimentare. În acest context se poate pune semnul egal între a cunoaște și a fi. Cunoști pentru că ești deja. N.T.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.