miercuri, 8 mai 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 5 Mai 2024

Marilyn Raffaele 

Fiți bineveniți la mesajul nostru, dragi cititori. 

În acest moment mulți suferă de condiții extreme, dar este important să vă amintiți că înainte de întrupare fiecare persoană, cu îndrumare, își crează un plan cu experiențele și oamenii care este nevoie să facă parte din timpul lor pe Pământ. Contractele au, de obicei, la bază situații care vor servi la încheierea relațiilor neterminate dintr-o viață trecută, experimentări necesare pentru deschiderea persoanei către nivele mai înalte de gândire și, în mod frecvent, au legătură cu nevoia persoanei să experimenteze ”cealaltă parte” a gândirii, cuvintelor și acțiunilor păgubitoare dintr-o viață anterioară. 

Pământul și întreaga creație nu pot fi niciodată pe deplin înțelese sau explicate prin gândirea umană, indiferent de cât de educată sau strălucitoare este mintea umană, deoarece mintea umană vede și studiază doar conceptele realității. Conștiința Divină este singura realitate și se exprimă la infinit pe SINE, dar când este văzută și înțeleasă din stări de conștiință trei dimensionale limitate, exprimările ei par concepte solide, dense și condiționate ale realității, formate din minte. 

Pe măsură ce starea de conștiință a unei persoane se expansionează și evoluează spiritual, ea începe să vadă cu alți ochi și începe să înțeleagă că experiențele, formele și chiar activitățile unei lumi trei dimensionale sunt reprezentări dense/interpretări formate de minte ale Esenței Divine reale care este, de fapt, acolo. Mai degrabă învățați să vedeți prin toate aparențele, decât să le dați putere ca realitate bună sau realitate rea. 

Mintea este un instrument al conștientizării care în mod continuu traduce conștiința unei persoane în formă ca viața sa exterioară. Adeseori toți văd același lucru pentru că există doar O Conștiință, individualizată. Situațiile din lume deschid multe inimi și minți către unime și, ca urmare, din ce în ce mai mulți încep să vadă cum energia se aliniază cu o energie asemănătoare atât la nivel personal, cât și global. 

Moartea este cea mai mare iluzie din lume. Credința în separare continuă să-i țină pe mulți blocați în acceptarea orbească că formele de viață mor, dispar pentru totdeauna și nu mai există nimic. Adevărata voastră casă este de cealaltă parte, nu pe Pământ. Sufletele au ales să se întrupeze pe Pământ ca să învețe și, în cele din urmă, să evolueze dincolo de nevoia de experimentări trei dimensionale, dar nimeni nu este menit să rămână în energia trei dimensională pentru totdeauna. 

Nimic nu moare sau poate măcar muri vreodată pentru că există o singură viață și acea VIAȚĂ este infinită și auto-susținută, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. Formele materiale mor și se dizolvă atunci când Esența Divină care le-a menținut și susținut nu mai este prezentă. Conceptele nu au o lege spirituală care să le susțină. 

Nu jeliți niciodată în mod excesiv pierderea a ceva pentru că realitatea spirituală care a adus-o inițial în exprimare rămâne întotdeauna intactă. Cei care construiesc altare și morminte pentru cei dragi plecați nu le fac nici o favoare pentru că acestea servesc doar la menținerea persoanei iubite oarecum legate de vechea energie. Toate formele vechi, la tot și toate, dispar automat atunci când substanța din care ele au fost create (conștiința) se schimbă și evoluează la noi nivele. Asta provoacă multă furie, îngrijorare și frământare celor care se luptă să se țină de trecut, cu convingerea că era mai bine. 

Evoluția nu poate fi niciodată oprită pentru că destinul fiecărui suflet este să se trezească la realitatea că este Conștiință Divină individualizată. Pământul este un univers spiritual, nu material și oamenii săi sunt ființe Divine, nu corpuri umane limitate. Animalele, plantele, devașii, zânele, elementalii, etc. poartă aceiași forță de Viață ca exprimări perfecte ale infinitului de idei din Mintea Divină. Animalele nu au fost niciodată create pentru a fi comparate, folosite sau abuzate de ego-urile umane. Chiar și rocile au conștiință pentru că Conștiința este tot ceea ce există. 

Energia este frecvența vibrațională a unei Conștiințe Divine omniprezente, care în realitate este lumină pură care nu poate fi văzută sau măcar experimentată cu ochi umani. Pe măsură ce indivizii evoluează spiritual, energia lor devine din ce în ce mai ușoară și mai rapidă, reflectând mai mult din adevărata lor ființă-Dumnezeu. 

Energia care emană din stările de conștiință condiționate de credințe de dualitate, separare și două puteri vibrează la o rezonanță mai lentă și mai densă, al cărei rezultat este forma materială/materia. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu îi pot vedea pe cei de pe cealaltă parte – frecvențele energetice ale conștiinței materiale sunt prea grele și dense ca să se poată alinia cu vibrațiile mai rafinate ale celor care nu mai sunt în formă materială. 

Pentru că există doar UNUL, toată energia, indiferent de cât de rapidă sau de lentă este frecvența, încearcă să se alinieze cu o energie asemănătoare ca să devină din nou UNUL. Așa a apărut zicala ”Cine se aseamănă, se adună.” Și acesta este motivul pentru care indivizii și grupurile cu o conștiință colectivă atrag oamenii și situațiile cu care sunt în aliniere. Când viețile sunt pline de experiențe negative, cei mai mulți dau vina pe surse exterioare pentru problemele lor, în loc să se uite în interior la ceea ce crează ei înșiși prin credințele lor. 

Nu servește la nimic să te rogi lui Dumnezeu pentru ceea ce este deja pe deplin prezent în interiorul tău. Rugăciunea, cerșitul, implorarea unui concept de Dumnezeu pentru ceea ce Dumnezeu a dat deja pe deplin ca EL Însuși, nu face decât să aducă un sentiment mai profund de separare și perpetuează condiția umană. Rugați-vă doar pentru mai multă Lumină și nu pentru ceea ce credeți în mod fals că nu aveți. Dumnezeu s-a individualizat pe Sine și toate calitățile Sale la început și, pe măsură ce veți atinge conștiința acestui lucru, va începe să se manifeste în exterior ca... 

Este timpul să trăiți în adevărul a cine și ce sunteți cu adevărat. Este momentul să încetați să vă scuzați cât de nepractic, greu sau imposibil este să trăiți adevărul. Este momentul să dați drumul la toate programările religioase bazate pe ”putere asupra” și bani. Este momentul să treceți dincolo de tradițiile și credințele depășite pur și simplu pentru că sunt confortabile și așteptate de la voi. Este momentul să vă separați de convingerile colective care se străduiesc să vă mențină în status quo. Este momentul să încetați să vă uitați la familie, prieteni, politicieni, experți sau preoți, rabini sau alți slujitori ai bisericii să vă spună ce să credeți. Este momentul să vă revendicați puterea. Este momentul să dați drumul deplin și cu sinceritate trecutului și să îmbrățișați ...

 

Eu sunt o Ființă Divină care are experiențe umane ca să învețe, să curețe energia veche și să atingă mai deplin conștiința unimii cu Sursa.

 

Permiteți procesul. I-a venit vremea.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 5/5/24


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.