vineri, 10 mai 2024

Experimentăm o masivă transformare fizică

Aluna Joy Yaxkin 

Acest pas următor în procesul nostru a început cu epica eclipsă totală de soare din 8 aprilie 2024 și nu s-a încheiat. Din prima săptămână a lunii mai, împreună cu activitatea solară accelerată, am început să aterizăm în lumea fizică. Acum suntem cu cizmele pe pământ. 

De-a lungul secolelor, am creat un sanctuar și un refugiu sigur pentru noi înșine în lumea spirituală. Ne-am crescut frecvența, ne-am trezit spiritul și am visat, imaginat și menținut spațiu pentru o lume nouă, pozitivă și unificată. Este momentul ca noi, în mod colectiv, să ne aducem divinitatea în realitatea fizică. Începem să ancorăm spiritul în lumea materială în timp ce suntem încă în costumul nostru spațial uman. Suntem pionierii acestui proces. 

Pe măsură ce începem să ne ancorăm, s-ar putea să simțim că regresăm sau ne abatem, ceea ce s-ar putea simți ca un proces greoi. S-ar putea să punem din nou la îndoială multe lucruri. S-ar putea să ne simțim mai fragili, vulnerabili și nesiguri. Asta face parte din procesul natural. Aducem ceea ce suntem ca spirite eterne și ancorăm această frecvență într-o lume ne-cartografiată, într-un nou ciclu cu noi legi și coduri ale naturii. Este ca și cum ni s-a cerut să mergem înainte cu o aripă și o rugăciune și, poate, și legați la ochi! Ce călătorie nebunească am decis să facem cu toții împreună! 

Tot ceea ce manifestăm în această lume materială trebuie mai întâi creat în spirit. Mi se spune că toate planurile necesare lucrării spirituale au fost ancorate în mod corespunzător. Bună treabă! Asta înseamnă că VOI citiți chiar acum acest mesaj. Acordați-vă puțină apreciere că ați supraviețuit până acum printr-o schimbare de ere. Cea mai mare parte a acestei lucrări a fost făcută într-un număr suficient de suflete în colectiv ca să începem să înclinăm balanța înspre ancorarea frecvențelor mai înalte, a inspirațiilor și viziunilor noastre în lumea fizică. Acum, lumea materială trebuie să intre în aliniere cu noul ciclu.   

Trupurile noastre sunt ultimul pas în acest proces de ascensiune, iar inteligența naturală a trupului simte că este un moment de criză. Acesta este un punct critic care ar putea dura luni de zile, dar, cel mai probabil, va dura câțiva ani. Acum, să nu spuneți ”Nu pot aștepta câțiva ani!” Sunt împreună cu voi în asta. Dar trebuie să facem acest pas cu blândețe ca să ne menținem costumele spațiale umane. După ce operăm în tărâmurile eterice, s-ar putea să simțim ca o oboseală după o muncă grea, iar trupurile noastre vor riposta dacă ne grăbim sau sărim peste pași. 

Trupurile noastre nu se ridică la fel de repede pe cât o fac spiritele noastre. Acesta este motivul pentru care costumele noastre spațiale umane, trupurile noastre umane, sunt ultimele care sunt ancorate în noile frecvențe. Trupurile noastre provin din lumea materială mai densă. Dar, experimentarea noastră a lumii materiale ca fiind mai densă, nu este, de fapt, adevărată. Este doar percepția noastră, bazată pe experiențele noastre eterice, proiectată pe ceva ce nu am mai experimentat până acum. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei născuți în stele. Bun venit în noul ciclu! Aterizarea aici a fost și va continua să fie o provocare pentru noi. Nu am ascensionat niciodată într-un ciclu nou de timp menținându-ne în același timp trupul fizic. Acesta este marele experiment la care am decis să luăm parte. 

Această actualizare va aduce câteva perspective fascinante și simptome amplificate. Pun pariu că mulți dintre voi simțiți deja începutul acestei regenerări fizice. Unele lucruri pe care începem să le simțim sunt... un sentiment de amplificare a anticipării sau presiune. Ne trezim mai des noaptea. Observăm o schimbare în tiparele noastre de vis obișnuite, care sunt mult mai lucide, inclusiv mai multe dintre cele cinci simțuri (cum ar fi gustul, atingerea, mirosul, sunetul, etc.) care sunt destul de tangibile și îmbină sau estompează realitatea cu starea de vis. Am putea experimenta, de asemenea, explozii bruște de claritate pline de intuiții, făcându-ne să ne simțim mai ca acasă în noi înșine. 

Celulele din corpul nostru se confruntă cu o viteză de rotație accelerată ca să țină pasul cu ancorarea spiritului nostru și a corpului nostru de lumină. Trupul nostru înlocuiește cât de repede poate celulele cu celule noi care dețin coduri și frecvențe mai înalte. Putem simți nevoia să susținem acest proces făcând o detoxifiere BLÂNDĂ. Primul lucru pe care îl aud clar este să bem multă apă în mod constant. De asemenea, trebuie să ne exfoliem pielea la fiecare baie sau duș și să înlocuim hidratarea cu lucruri care nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Uleiul organic de nucă de cocos și uleiul de jojoba sunt alegeri bune. 

Memoria ancestrală este conținută de sistemul nostru osos. Așadar, dacă avem probleme suplimentare cu oasele și articulațiile, acestea pot fi atribuite faptului că corpul nostru a dat drumul amintirilor trecute care nu ne mai servesc. Sistemul osos este ultimul care se aliniază în corpul nostru fizic. 

Cel mai important lucru este să nu vă stresați în legătură cu acest proces. Este firesc ca în această perioadă să apară probleme primare de supraviețuire, împreună cu îndoielile și presupunerile. Cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne dăm seama că trupurile noastre au o inteligență naturală miraculoasă și sunt întotdeauna conectate la sursă. Natura este sursa. 

Nu luați sentimentul de deviere ca pe un regres. Nu este. Pur și simplu aterizați într-o lume nouă. Pur și simplu ne împământăm toată lumina și divinitatea în acest ciclu nou în care am intrat în 2012. Strămoșii noștri ne-au trimis aici pentru acest moment important. Așa că, umblați în această lume nouă CU SPATELE DREPT, PUTERNICI și CURAJOȘI știind asta. Noi suntem arhitecții acestui nou viitor. Ne întoarcem acasă.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Notă personală: Eu aș zice că, mai degrabă, aducem ACASĂ la NOI, aici pe PĂMÂNT.

 

Munay – Calea Iubirii

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.