joi, 2 mai 2024

Noua și diferita lume care vine

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Este un moment minunat acolo pe Pământ să vă căutați propriul sentiment de împlinire și satisfacție și asta pentru că niciodată nu ați avut mai mult acces decât aveți acum la atâta energie. Nu v-ați experimentat niciodată potențialul creativ care izvorăște în interiorul vostru, așa cum o faceți acum. Sunteți în mijlocul unor energii de schimbare minunate, iar aceste energii sunt menite să stimuleze noul, să aducă ceea ce este diferit. Știți cu toții că vă place ceea ce este diferit și știți cât de capabili sunteți să duceți la îndeplinire ceva ce ați dori să experimentați și care este dincolo de ceea ce este tradițional. 

Religiile Pământului sunt foarte tradiționale. Ele sunt îmbibate cu tradiții, ritualuri și practici care sunt destul de depășite, iar voi aduceți acum în conștientizarea voastră ceea ce este nou și diferit. Făcând acest lucru, veți crea o lume diferită, noua lume pe care vreți să o experimentați. Voi o faceți. Ați făcut-o deja într-o oarecare măsură pentru că sunteți aici, primiți această transmisie, iar aceste transmisii nu sunt etalonul. Asta este o experiență diferită pentru mulți și mulți nu sunt pregătiți pentru acest tip de comunicare, dar voi sunteți. 

Și așa, în timp ce vă îmbarcați pentru restul timpului vostru care v-a rămas acolo în dimensiunea a patra, începeți să analizați ce ați dori să vedeți în experimentarea voastră și este diferit de ceea ce ați experimentat, iar apoi puneți-vă întrebarea ”Cred că este posibil?” Dacă nu credeți că ceva este posibil, atunci concentrați-vă pe ceva ce credeți că este posibil, astfel încât să vă puteți demonstra vouă înșivă că sunteți, de fapt, un creator conștient și deliberat al realității voastre. Puteți aduce diferite experiențe în viața voastră și în lume, dar trebuie să credeți că este posibil să o faceți. 

Acum, una dintre căile prin care vă puteți ajuta pe voi înșivă în această privință, este să recunoașteți că nu trebuie să faceți totul singuri. Aveți ajutoare care sunt unice pentru voi ca indivizi și aveți ajutoare ca noi, iar noi avem grijă de toată omenirea, la fel ca multe grupuri de aici, din tărâmurile mai înalte. Acum, aveți și capacitatea să schimbați totul prin schimbarea unui singur gând și, atunci când vă demonstrați că puteți face acest lucru, atunci vă veți simți mai aliniați cu acea lume nouă pe care doriți să o vedeți și să o experimentați în realitatea voastră. 

Nu așteptați să aterizeze navele sau ca guvernele să se prăbușească. Nu așteptați un colaps financiar sau un fulger solar sau orice altceva de care ați auzit de ceva vreme. Lăsați schimbarea să înceapă cu voi și cu modul foarte ușor care există pentru voi să vedeți ceva în mod diferit, să vă schimbați gândul în legătură cu ceva, cineva sau vreun grup care vă va ajuta să treceți de vechile moduri și să vă mutați în noua lume pe care voi și alții ca voi o co-creați.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.