sâmbătă, 4 mai 2024

Concentrare interconectată

Peggy Black și ”echipa” 

Suntem din nou aici să vă împuternicim în însușirea adevăratei înțelegeri a cine sunteți cu adevărat. Deseori v-am recunoscut ca fiind o ființă multidimensională. Ca ființă multidimensională divină aveți o experimentare fizică în această dimensiune și interval de timp. În timp ce vă aflați în aspectul vostru fizic, acesta vă captează întreaga atenție având capacitatea interesantă să vă blocheze în, să-i spunem, această hologamă. (hologramă) 

Vă invităm să vă extindeți conștientizarea dincolo de concentrarea fizică. Conștientizarea voastră conștientă se expansionează dincolo de corpul vostru; ea nu este mintea voastră. Mintea voastră procesează informațiile potrivit convingerilor voastre. Începeți să experimentați că nu sunteți îngrădiți în spațiul îngust al craniului vostru; mintea voastră nu este separată sau izolată. Nu sunteți înstrăinați de corpul vostru, de mediul vostru sau de alte viețuitoare. Sunteți interconectați. Sunteți realmente o ființă conștientă conectată la toate aspectele Universului. 

Conștiința voastră și sistemele energetice ale Pământului sunt interconectate. Înțelegeți că câmpurile magnetice ale Pământului sunt cele care ajută la sincronizarea și susținerea acestei interconectări cu tot ce este viu. Există un câmp al conștiinței colective. Gândurile, convingerile, emoțiile, intențiile voastre nu sunt limitate la mintea voastră. Ele sunt realmente difuzate. Între toate lucrurile, de la stelele pe cerul vostru până la firul de iarbă, există o rețea energetică. Începeți să vă însușiți această realitate, începeți să invitați posibilitățile. 

Aceste stări mentale și emoționale pe care voi le difuzați îi pot afecta și îi afectează pe alții. Conștiința pătrunde în realitatea voastră; este însăși temelia Universului. Conștiința este prezentă în fiecare particulă și în toată materia fizică. 

Începeți să vă jucați cu această putere/posibilitate de dezvoltare. Dați-vă voie să vă imaginați, pretindeți dacă este necesar, că puteți comunica cu celulele propriului corp, cu plantele, animalele, pietrele sau ființele non-fizice de iubire și lumină. Dați-vă voie să vă însușiți posibilitatea că puteți trimite un model mental sau un gând altcuiva. Practicați asta; dați-le voie abilităților voastre telepatice să apară. Este ca orice altă sarcină, cu cât mai mult exersezi, cu atât mai priceput devii. 

Începeți să vă imaginați sau să simțiți că treceți într-un alt interval de timp sau dimensiune. Toate acestea sunt posibile odată ce începeți să întrețineți potențialul. Voi existați ca o ființă de vibrații luminoase; este de imaginat să vă deschideți conștientizarea către întregul multivers. 

Acordați-vă timp de liniște, departe de toate dispozitivele voastre electronice. Faceți-vă acest dar. Omenirea este în proces de evoluție. Vechea paradigmă se luptă pe măsură ce această schimbare are loc. Indivizi ca voi se trezesc și își dau seama că s-au aflat într-o cutie mentală foarte limitată. Ca ființe divine empatice într-un trup uman s-au potrivit cu acest câmp de limitare inconștientă. Schimbarea are loc. Sunteți o mare parte a acestei schimbări. 

Omenirea este susținută de conștiința galactică. Sunt oferite frecvențe și vibrații care produc o schimbare. Au fost daruri majore ale energiei solare și celeste; această energie cosmică a fost extrem de înaltă și va continua o vreme. Aceste furtuni solare au un impact asupra comunicațiilor radio, navigației în sistemele voastre GPS, câmpurilor magnetice ale Pământului și tuturor organismelor vii. Ele perturbă adeseori tiparele de somn și ritmul cardiac, crează senzații de dureri corporale și provoacă dificultăți de concentrare, oboseală și lipsă de energie. Ele pot provoca și stări sporite de conștientizare, o mai mare intuiție, vise intense sau să vedeți sau simțiți energia într-un mod nou și mai profund. 

Aceste energii solare și celeste au un efect foarte real asupra bunăstării voastre emoționale, mentale, spirituale și fizice. Frecvențele care emană din aceste furtuni declanșează o curățare a energiei toxice dense sau a blocajelor deținute în câmpurile energetice emoționale, mentale, spirituale și fizice ale fiecărui individ, precum și în conștiința colectivă. 

Aceasta este cu adevărat o oportunitate de curățare și clarificare a oricărei traume vechi, tipare sau gânduri disfuncționale sau limitatoare. Vă invităm să îmbrățișați această energie cosmică și să vă dați voie să călăriți pe acest val, în loc să vă temeți și să opuneți rezistență. 

Vrem să înțelegeți ce se întâmplă. Voi și toți ceilalți treceți printr-o perioadă intensă de trezire și corpul vostru fizic transcende de la un corp fizic la un ”corp de lumină”. Sunteți recalibrați. Aceste daruri celeste vă schimbă nivelul de conștiință de la o concentrare în totalitate fizică la o concentrare interconectată. 

Sunteți aici să ancorați chiar acest eveniment. Sunteți aici să mențineți această conștientizare și să o faceți disponibilă conștiinței colective. Așa are loc evoluția. Este declanșată de energia și vibrațiile galactice. 

În timp ce experimentați aceste energii intense, fiți blânzi, plini de compasiune și iertători cu voi înșivă și ceilalți. Amintiți-vă să respirați profund și des, să beți multă apă, să mâncați alimente sănătoase cu vibrații înalte, să petreceți timp singuri, să petreceți timp în natură, să meditați, să faceți mișcare și să dansați. Urmăriți-vă gândurile și cuvintele pentru că ele vă crează realitatea. Întâmpinați cu bucurie această transformare. Îmbrățișați toate minunile care vă sunt oferite. Accesați-vă înțelepciunea și cunoașterea interioară. 

Această energie deschide un portal care vă invită și vă permite să pășiți în adevărata voastră putere ca membru cosmic conștient al Universului. Sunteți un creator de realități și faceți parte din crearea acestei noi realități care vine. Amintiți-vă că sunteți un alchimist conștient, aflat aici să transformați energia densă greșită sau negativă oricând sau oricum apare. 

Sărbătorim această transformare care se manifestă. Vă sărbătorim în timp ce ancorați energia care este oferită. Amintiți-vă să vă adresați ființelor non-fizice ale iubirii și luminii, deoarece noi suntem întotdeauna aici să vă susținem pe voi și planeta voastră iubită. Fiți în entuziasmul, grația și recunoștința voastră pentru tot ceea ce se manifestă.

 

Vă îmbrățișăm. ”echipa”

 

Traducere Monica Poka

Sursa


©2024 Peggy Black Toate drepturile rezervate. Se notifică faptul că este interzisă crearea de videoclipuri de către alte persoane decât autorul, canalizatorul și scriitorul. Puteți partaja acest mesaj și distribui, atâta timp cât nimic nu este schimbat, creditați autorul și includeți această notificare privind drepturile de autor și adresa web. www.morningmessages.com 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.