joi, 2 mai 2024

La înălțimea provocării

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Da, cel mai drag copil al meu, Universul știe că ești obosit. Schimbările din ultimele câteva luni te-au adus într-o stare în care simți că de-abia ai energia să pui un picior în fața celuilalt. Să mergi înainte, să înveți și să dai drumul poate fi ultimul lucru la care să te gândești, dar ...

 

Universul este aici să-ți spună nu renunța! Fiecare își merită dreptul să-și manifeste ocazional omenescul și, cu siguranță, ți-ai câștigat acest drept! Dă-ți voie să fii într-o stare de inacțiune o vreme. Nu vei pierde teren și îți va oferi o perioadă de odihnă atât de necesară. Când ești pregătit, ridică-te și pornește din nou. Ai fost însărcinat uneori cu unele lucruri dificile, dar ești la înălțimea provocării! Adu-ți aminte, iubirea și susținerea îți sunt întotdeauna disponibile și doar la un gând distanță! ~ Creatorul”

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.