luni, 6 mai 2024

Noua Eră pe Pământ și ce înseamnă asta

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Ajungeți la maturitate acolo pe planeta Pământ. Deveniți adevăratele voastre sine. Nu numai că vă treziți, dar și creșteți. Deveniți mai maturi ca indivizi, iar această maturitate vă ajută să recunoașteți că sunteți într-adevăr un colectiv și, ca colectiv, ceea ce vă afectează pe unul dintre voi, vă afectează pe toți. Ca colectiv, ascensionați și aceia dintre voi care sunteți treziți vreți să ajutați restul colectivului vostru să ascensioneze cu o mai mare ușurință și cu conștientizarea a ceea ce se întâmplă, iar ei vin. 

Ei vor veni în propriul ritm și propriul fel, iar voi nu veți înțelege întotdeauna căile celorlalți membri ai colectivului vostru, dar puteți avea încredere. Puteți avea încredere în proces. Puteți avea încredere în valoarea experienței lor pentru întreg. Poate fi provocator să înțelegeți cum oamenii din colectivul vostru care se războiesc unii cu alții ar putea servi întregii omeniri, dar o face sau nu ar exista. 

Doar ceea ce servește întregii omeniri poate exista acolo pe Pământ și așa a fost întotdeauna. Prin urmare, de voi depinde, ca cei treziți, să vedeți cum îi servește omenirii să treacă prin încercările și necazurile timpului vostru. Nu vă sugerăm ca doar să decideți că înseamnă ceva convenabil sau că este o sarcină ușoară pe care v-o dăm. 

Vrem ca voi să recunoașteți că tot ceea ce se întâmplă pe Pământ în acest moment are potențialul să provoace o creștere mai mare în conștiința colectivă. Aveți oportunitatea ca voi toți să simțiți o mai mare compasiune pentru că încă mai există suferință. Voi sunteți acolo ca arătători de cale și lucrători în lumină ca să aduceți mai multă lumină și iubire în întuneric. Nu sunteți niciodată acolo doar ca să puneți în evidență întunericul și să-l condamnați. Totul face parte din voi pentru că voi sunteți colectivul vostru. 

Sunteți ceea ce vedeți în lume, iar atunci când îl revendicați ca fiind al vostru, când îl revendicați ca făcând parte din voi, atunci aveți ceva cu ce să lucrați pentru că atunci puteți începe să vă vindecați. Asta este o venire laolaltă a colectivului din care faceți parte. Asta este în curs de desfășurare, iar aceia dintre voi care sunteți treziți puteți recunoaște asta în aceste momente de claritate pe care le aveți atunci când sunteți în măsură să vedeți dincolo de atrocități și nedreptăți. 

Când sunteți în măsură să vedeți imaginea de ansamblu așa cum o vedem noi, vă alăturați nouă în vibrația noastră și mențineți acea încredere și cunoaștere că totul este bine în ceea ce privește omenirea. Și continuați să creșteți și să vă extindeți ca colectiv, nu în ciuda necazurilor și provocărilor, ci datorită lor. Luați acea poziție potrivit căreia totul este bine și că puteți beneficia de fiecare lucru care se întâmplă, și o veți face. Nu veți elimina niciodată nimic din ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ condamnând pur și simplu acea situație și puteți vedea asta privind de-a lungul istoriei voastre. S-a încercat și nu a funcționat. 

Așadar, aceasta este noua eră, noua devenire pentru omenire, și toți jucați roluri esențiale în asta pentru că sunteți în măsură să primiți o transmisie ca cea de față și sunteți în măsură să rezonați cu ea și așa știți că sunteți pe drumul cel bun. Suntem îndrumați cu toții acasă către starea de unime cu Sursa și fiecare pas pe care-l facem conștient de asta este un pas pe care-l facem în bucurie.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.