joi, 2 mai 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 7 Aprilie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit la mesajul nostru, dragi cititori. 

Lumea a intrat într-o perioadă de schimbări importante și puternice pentru Pământul însăși, precum și pentru cei care trăiesc pe ea. Indivizii care trăiesc dintr-o conștiință a adevărului au o fundație stabilă din care să întâlnească și să înțeleagă aceste schimbări și îi pot asista pe cei care se luptă în prezent să înțeleagă lumea de pe niște fundații construite pe nisipuri mișcătoare. 

Totul decurge conform planului, deși mulți continuă să păstreze concepte despre ce se va întâmpla, când, unde și chiar cum să accelereze totul. Să știți că un plan divin este și nu poate fi niciodată influențat de sau supus unor practici trei dimensionale limitate menite să-l influențeze. 

Pământul este și a fost întotdeauna universul spiritual perfect al Minții Divine, dar pentru că voi sunteți creatori, conștiința evoluată a majorității este cea care va ridica și va lumina colectivul până în acel punct în care nu mai exprimă și nu mai menține creații ale dualității și ale separării. Pământul a ajuns în sfârșit într-un punct de pregătire spirituală pentru mai mult și asta este ceea ce se petrece. 

Schimbarea reflectă stări de conștiință deoarece conștiința este creatoare, substanța formei. Conștiința Divină este tot ceea ce există, dar deplinătatea EI poate fi experimentată doar atunci când indivizii sunt capabili să se alinieze cu ea. În fiecare zi, tot mai mulți indivizi se trezesc la un sentiment mai profund de unitate care, la rândul său, servește la deschiderea și ridicarea conștiinței lumii la nivele care nu vor mai alimenta multe forme actuale de dualitate, separare și două puteri. 

Această perioadă puternic energetică de pe Pământ nu este pentru cei slabi de inimă. Voi, cei care ați ales să serviți Pământul în această perioadă s-ar putea să vă simțiți precum capul unei săgeți zburătoare care se încălzește și-i crește rezistența. Mulți dintre voi se confruntă cu probleme fizice, emoționale, mentale și chiar spirituale, deoarece câmpurile voastre energetice sunt curățate de vechile buzunare de energie care persistă, pentru ca acestea să fie înlocuite cu o energie a Luminii cu o rezonanță înaltă. Corpurile fizice reacționează adeseori într-un fel la acest proces. 

Tot ceea ce încă vibrează cu energia veche și terminată se dizolvă, indiferent de cât de bine ar fi servit în trecut, pur și simplu pentru că vibrațiile lente dense ale conștiinței trei dimensionale nu se pot alinia cu frecvențele înalte mai ușoare care vin pe pământ. Mulți aleg să plece în acest moment. 

Tot ceea ce se întâmplă acum și în curând are legătură cu dizolvarea conștiinței separării și a falsului simț de sine care o însoțește. Aveți încredere că, în ciuda a ceea ce puteți experimenta în viața voastră personală, totul în acest moment face parte dintr-o imagine mai mare care vă conduce prin și apoi dincolo de hipnotismul pe care l-ați acceptat de mult timp ca fiind realitate. 

Chiar dacă fiecare persoană este Conștiință Divină individualizată, o conștiință evoluată spiritual va exprima automat mai multă energie Lumină/Creator înalt rezonantă decât cea a unei conștiințe condiționată de credințe ale dualității și separării. Pentru că conștiința este creatoare, ea întotdeauna se exprimă pe sine însăși. Credințele dualității și separării servesc la blocarea curgerii energiilor de rezonanță mai înaltă pur și simplu pentru că ele se manifestă și vor face acest lucru până când vor fi curățate. Nu există conștiință ne-manifestată. 

O stare de conștiință de o rezonanță înaltă curge în mod automat și fără gânduri ca unime, calm, considerație, bunătate, încredere, confort, îndrumare, acceptare, asistență și iubire, etc. etc. Cei receptivi la aceste energii vor simți și vor fi atrași într-un fel de ele, în timp ce alții pot fi respinși sau chiar se vor teme de ele. Totuși, acest lucru nu este important, deoarece treaba voastră este să fiți Farul. 

Mulți încep să experimenteze calități ale sinelui lor real pentru că sunt pregătiți spiritual. Unul dintre aspectele Sinelui real este împuternicirea, o calitate adeseori considerată ca fiind ”putere asupra” cuiva sau ceva. Împuternicirea spirituală este o calitate Divină deja pe deplin prezentă în fiecare individ, dar adeseori greșit înțeleasă sau nici măcar recunoscută. 

Împuternicirea spirituală poate fi exprimată doar printr-o stare de conștiință care a atins ceea la ce literatura spirituală se referă ca ”Căsătoria Mistică” - realizarea faptului că energiile masculine și feminine nu sunt separate, ci mai degrabă sunt două fațete ale unui Întreg Divin. Atunci când o fațetă este considerată a fi superioară sau mai importantă decât cealaltă, acest lucru blochează manifestarea împuternicirii spirituale și adaugă energie conceptelor de împuternicire ca fiind ”putere asupra”. 

Sunteți cu toții familiarizați cu credințele care consideră energia masculină ca fiind superioară energiei feminine. O mare parte din aceasta este rezultatul credințelor anterioare ținute în viață de către cei care au de câștigat într-un fel de pe urma lor. Energia masculină este fi-itul , fă-cutul, aspectul activ al lui Dumnezeu, iar energia feminină este aspectul iubitor, intuitiv și blând al lui Dumnezeu. Ele nu sunt separate, ci mai degrabă sunt menite să se manifeste ca una fizic, emoțional, mental și chiar spiritual. 

Mințile condiționate de credințele dualității și separării interpretează aspectul activ al energiei masculine ca fiind superior celui feminin deoarece pare să facă mai mult și oamenii iubesc ”făcutul”, iar când sunt comparate, energia feminină pare să nu ”facă”. Credința în superioritatea masculinului blochează curgerea energiei feminine Divine care este vitală și necesară pentru rezultate echilibrate la fiecare nivel. Femininul Divin temperează și are o contribuție intuitivă în luarea deciziilor și fără ea veți obține război, violență și ură. 

Este o insultă la adresa lui Dumnezeu și un act de idolatrie să crezi că aspectul feminin al lui Dumnezeu este mai puțin decât aspectul masculin al lui Dumnezeu. Ambele sunt fațete ale Întregului omniprezent, omniscient și omnipotent, care este pe deplin prezent pe pământ în fiecare bărbat și femeie. Fiecare a trăit vieți atât ca bărbat, cât și ca femeie, de aceea mulți sunt confuzi în privința identității de gen în acest moment. Amintiți-vă, voi sunteți conștiință cu un corp, nu un corp cu conștiință. 

Împuternicirea îi permite unei persoane să-i spună într-un mod iubitor altuia ”Vă mulțumesc pentru părere, dar aleg să fac asta.” Împuternicirea înseamnă să-i iubiți și să-i respectați pe ceilalți, fără să le permiteți niciodată să vă domine sau să aibă control asupra voastră. Îi permite aspectului vostru masculin să facă alegeri și să ia decizii ghidate de iubirea, considerația și intuiția aspectului vostru feminin. Împuternicirea poate însemna ocazional să vorbiți ferm cu altcineva folosind cuvinte la care se pot raporta în timp ce recunoașteți în tăcere adevăratul sine al persoanei. 

Multe religii organizate predică că doar ele au toate răspunsurile cu privire la Dumnezeu și că, prin urmare, trebuie să credeți ce cred ei sau să vă confruntați cu pedeapsa. Agenții de publicitate vă spun să mâncați asta și să cumpărați aia sau se va întâmpla ceva rău. Politicienii, liderii religioși, familia, educatorii și experții vă spun cu toții ce să credeți, iar escrocheria a devenit agresivă. 

Împuternicirea spirituală este o stare de conștiință care întărește intuiția și vă permite să stați și să faceți într-un mod iubitor alegeri și decizii fără să vă simțiți vinovați, să vă îndoiți sau să vă simțiți ”mai puțin decât” sau nevoia să fiți pe plac. 

Sunteți pregătiți să lăsați împuternicirea deja pe deplin prezentă în voi să se exprime ...

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/7/24

 

Traducere Monica Poka

Sursa

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.